Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Se reorganizează circulaţia auto la nivelul Piteştiului

Avatar

Publicat

in

După întocmirea hărţilor de risc cu privire la incidenţa accidentelor rutiere, cele mai periculoase zone din Piteşti sunt bulevardele Petrochimiştilor, Republicii şi Nicolae Bălcescu. Alături de ele există şi străzile Ghe Şincai, Sf Vineri, strada Libertăţii din Trivale sau strada Negru Vodă. Comisia de circulaţie a stabilit o serie de minime investiţii în infrastructura rutieră care ar avea ca efect reducerea numărului de accidente rutiere şi creşterea siguranşei în trafic şi pietonale . Propunerile Comisiei de circulaţie au fost avizate pe data 5 octombrie, transmise Comisiei rutiere municipale pentru a fi  realizate efectiv. Astfel vor fi montate semafoare electrice la trecerile de pietoni de la intersecşţia HCC cu b-dul Petrochimiştilor, pe b-dul Republicii în zona Gară Sud şi la intersecţia b-dului Nicoale Bălcescu cu Aleea Spitalului. Deasemenea vor fi desfiinţate două treceri de pietoni- una de pe strada Libertăţii iar cea de-a doua de la intersecţia străzilor negru Vodă şi Căpitan Cuţui. La alte 22 de treceri de pietoni vor fi amenajate limitoare de viteză prin înălţarea acestora faţă de nivelul carosabilului.

La toate trecerile de pietoni din zona şcolilor vor fi montate indicatoare rutiere de avertizare „Atenşie copii” şi indicatoare de limitare a vitezei la 30Km pe oră.

Publicitate

.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ: Terasele vor fi deschise până la ora 24

Avatar

Publicat

in

De

Terasele din România vor fi deschise până la ora 24. Este anunțul de ultimă oră făcut de premierul Ludovic Orban. Decizia de a închide terasele la ora 23 nu are niciun fundament științific, au avertizat mai mulți medici.

“Am avut mai multe solicitări legate de prelungirea programului până la ora 24 pentru terase și mi-am dat acordul. Va exista o decizie, dacă nu cumva a și fost aprobată, a CNSU, pentru a pregungi programul până la ora 24”, a declarat Ludovic Orban, conform Mediafax.

Publicitate

El a spus că vor exista și alte modificri, dar că sunt “chestiuni mai mici”.

“Altele sunt chestiuni mai mici, legate de prezența la loturile naționale a sportivilor care activează în alte țări – să se permită fără a se aplica regulile de izolare. De asemenea, chestiuni legate de diplomație și de corpul diplomatic”, a adăugat premierul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alina Gorghiu: ‘Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură’

Avatar

Publicat

in

De

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că moțiunea de cenzură nu va fi un demers serios, ci va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări.

„Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură și l-a anunțat inclusiv pe autorul acestui text al moțiunii, Șerban Nicolae (…). Cât de serioasă e această moțiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Șerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări”, a declarat la RFI Alina Gorghiu.

Ea a spus că PNL va avea discuții cu partidele parlamentare, pentru a contracara moțiunea de cenzură.

„Constant se fac aceste discuții, pentru fiecare demers inițiat de Guvernul Orban s-au făcut discuții cu parlamentarii (…). Și pentru această moțiune de cenzură sigur, vom purta discuții cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară, apelăm la raționalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune țara într-o situație proastă. Sigur că nu mă bazez pe discuții pe care le fac unii și alții, ci mă bazez pe discuții pe care le fac eu, personal (…). Eu nu cred că va fi o moțiune încununată de succes pentru PSD”, a mai spus Gorghiu.

Publicitate

Citește și:

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend