Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Se lucreazǎ intens la Mioveni – Problema presiunii scǎzute la apǎ trebuie rezolvatǎ

Avatar

Publicat

in

Pentru a elimina problema presiunii scăzute în rețeaua de alimentare cu apă a orașului Mioveni, în această vară au fost demarate o serie de lucrări care au presupus introducerea, în paralel cu vechea instalație, a unei noi rețele de alimentare, care are o capacitate mărită de transport. Astfel, după finalizarea lucrărilor și efectuarea branșamentelor, începând cu luna septembrie, presiunea la cosumator va fi aceiași în toare cartierele și în parametrii optimi. În prezent conductele au fost introduse în pământ, s-au realizat și montat vanele, iar în zona blocului H27 se lucrează la montarea unui regulator de presiune și a unui distribuitor, stadiul lucrărilor fiind în termenul impus.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Încă un incendiu izbucnit în Argeș!

Avatar

Publicat

in

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu la o construcție din lemn în Moșoaia. La fața locului intervine Detasamentul de pompieri din Pitești cu trei autospeciale de stingere și o autoscara.

Incendiul a fost izolat pentru a nu se extinde mai mult la construcție și alte imobile. Echipajul SMURD acordă asistență medicală unui bărbat ce a suferit un atac de panică.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Stelian Ion, ieșire în forță: ‘Sunt partenerul DNA în apărarea independenței procurorilor și susțin eforturile instituționale de combatere a infracțiunilor de corupție și a celor asimilate corupției’

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, afirmă că împotrivirea „unora” faţă de desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie reprezintă „dovada că încă mai sunt încercări de slăbire a DNA”.

„Vrem să punem capăt definitiv perioadei în care DNA şi procurorii anticorupţie au fost ţinte permanente ale celor care au vrut slăbirea justiţiei. Împotrivirea unora faţă de desfiinţarea SIIJ e dovada că încă mai sunt încercări de slăbire a DNA, Chiar şi astăzi, unii încă mai visează la blocarea anticorupţiei şi la compromiterea procurorilor. Sunt partenerul DNA în apărarea independenţei procurorilor şi susţin eforturile instituţionale de combatere a infracţiunilor de corupţie şi a celor asimilate corupţiei”, a declarat Stelian Ion, la bilanţul activităţii DNA din 2020, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Justiţiei.

Potrivit acestuia, profesionalismul procurorilor DNA poate fi una dintre cele mai solide garanţii pentru respectarea drepturilor persoanelor anchetate – magistraţi sau alţi membri ai societăţii, prin recurgerea la procurori anticorupţie specializaţi.

Totodată, ministrul consideră oportună reglementarea unor criterii ce vor asigura numirea şi menţinerea în DNA a unor procurori a căror activitate să se ridice la cele mai înalte standarde etice şi profesionale.

Stelian Ion apreciază că activitatea DNA de combatere a corupţiei din perspectivă specială, şi reforma sistemului judiciar, din perspectivă generală, sunt aspecte foarte importante pentru cetăţeni, care presupun nu doar măsuri legislative şi instituţionale, dar şi evaluări aprofundate şi permanente a modului cum aceste măsuri sunt resimţite în realitate, notează agerpres.ro

Citește și: 

Se schimbă legea de la 1 martie 2021! România se aliniază unei directive UE! Se aplică la toate electrocasnicele

ANAF le-a pus gând rău jucătorilor la păcănele, premianților din cultură și celor care încasează venituri în străinătate, din premii sau jocuri de noroc

EXCLUSIV Lucian Bode pregătește reorganizarea Ministerului de Interne! Mai apar două funcții de conducere în MAI

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend