Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SE ÎNTÂMPLĂ LA CURTEA DE ARGEŞ: Plăteşti cafeaua cu o poezie ! VEZI UNDE

Avatar

Publicat

in

Da, e adevărat ! Bei o cafea bună, un capuccino si plăteşti cu o poezie. Fără bani !  Poţi face asta si mai poţi câştiga şi premii tentante doar la Restaurantul LA CONAC din Curtea de Argeş şi doar joi, 21 martie.  Asta pentru că în fiecare an, pe 21 Martie, sărbătorim Ziua Internațională a Poeziei în sute de locații din întreaga lume, unde poți trezi din tine, devii inspirat, scrii și Plătești cu Poezie.

Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl te invită să te alături campaniei-manifest „Plătește cu poezie”, care are loc în peste 192 de cafenele partenere din România. În Curtea de Argeş singura locaţie parteneră Julius Meinle este restaurantul La Conac, lîngă Judecătorie. Inițiativa se află la cea de-a șaptea ediție și îl are ca ambasador global pe cântărețul-compozitor Tom Odell.

Publicitate

Pe 21 martie 2019, toți cei care aleg să participe la această campanie pot folosi versurile ca monedă de schimb pentru a primi o cafea sau un ceai Julius Meinl.

Conceptul local de anul acesta este „Pauza de poezie”, prin care fiecare participant la campanie este încurajat să ia o pauză de poezie: să renunțe măcar pentru o oră la telefon sau orice alt dispozitiv conectat la internet, să se lase inspirat de persoana de lângă și să regăsească frumusețea poeziei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend