Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Se cere DEMISIA Vioricăi Dăncilă, a lui Carmen Dan și a lui Liviu Dragnea: Aceste două persoane trebuie să plece urgent din funcțiile lor, la fel și Dragnea

Avatar

Publicat

in

Senatorul liberal Alina Gorghiu, solicită demisia lui Liviu Dragnea, a Vioricăi Dăncilă și a ministrului de Interne, Carmen Dan, după prezentarea raportului privind evenimentele violente de la protestul din 10 august.

“Cât tupeu trebuie să ai să dai vina pe victime pentru tot ce a fost în Piața Victoriei pe 10 august! De la cine a învățat Dragnea cum să facă propagandă? De la regizorii mineriadelor? Cum să afirmi că zeci de mii de oameni pașnici au trecut prin acele atrocități numai pentru faptul simplu că au participat la manifestația diasporei, dar altfel sunt numai 5 cazuri în care autoritățile au făcut greșeli.

Publicitate

Descalificant să stai 9 zile ascunsă și apoi să apari duminică seara pentru a susține așa ceva!

Evident că a fost vorba despre o reacție disproporționtă a autorităților. Într-o piață plină cu zeci de mii de oameni au existat 1000 de provocatori. Dar gazele și bastoanele au fost folosite fără discernământ, până la urmă toți manifestanții au fost agresați de forțele de ordine și peste 400 de oameni au avut nevoie de ajutor medical. De ce nu se dau explicații despre toate aceste lucruri?

Cât mai pot sta în astfel de funcții Viorica Dăncilă și Carmen Dan? Scrisoarea de vineri către Comisia Europeană și declarația de presă de duminică au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil! E clar pentru toți că Dragnea le împinge la astfel de gesturi dar nu pot să înțeleg cum de PSD mai acordă sprijin acestui grup mic care se agață de putere cu orice preț. Aceste două persoane trebuie să plece urgent din funcțiile lor, la fel Dragnea, sponsorul lor politic!”, a scris Ghorghiu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Începe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

Avatar

Publicat

in

De

Autoritatea Electorală Permanentă anunţă că vineri începe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie, scrie Agerpres. Conform Hotărârii nr. 576/2020 pentru aprobarea programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, ultima zi de depunere a candidaturilor este 18 august, informează AEP.

Sursa citată menţionează că în data de 24 august birourile electorale de circumscripţie vor încheia un proces-verbal prin care se va constata rămânerea definitivă a candidaturilor.

Publicitate

În conformitate cu prevederile art. 46 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, propunerile de candidaţi pentru consilierii locali, consilierii judeţeni, pentru primari şi pentru preşedinţii consiliilor judeţene se fac pe circumscripţii electorale şi se depun la birourile electorale de circumscripţie.

Informaţiile privind metodologia depunerii dosarelor de candidatură şi a listelor de susţinători la alegerile locale din anul 2020 pot fi consultate aici.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Trump susţine că afirmaţiile sale retrase de Facebook şi Twitter sunt ''perfecte''

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi că afirmaţiile sale privind copiii şi COVID -19, retrase cu o zi înainte de Facebook şi Twitter, sunt ”perfecte”, relatează AFP, citată de Agerpres. El a afirmat într-o emisiune radio a conservatorului Geraldo Rivera că a făcut ”o constatare perfectă, o constatare privind tinereţea”. Facebook a eliminat miercuri seara de pe pagina preşedintelui american un videoclip ce încălca regulile reţelei sociale privind dezinformarea legată de pandemia de COVID-19.

În fragmentul video eliminat, preşedintele republican explica pentru Fox News că este puţin probabilă contaminarea copiilor cu noul coronavirus deoarece copiii sunt imuni “aproape complet”, prin vârsta lor, la COVID-19.

Publicitate

Este prima dată când Facebook îl cenzurează direct pe preşedintele Donald Trump. Anterior, în cursul lunii iulie, platforma a adăugat o notă informativă la o postare a preşedintelui american care acuza că votul prin corespondenţă favorizează corupţia. În iunie, platforma a eliminat reclame ale echipei de campanie a preşedintelui ce conţineau simboluri naziste.

La rândul său, Twitter a interzis contului de campanie al lui Donald Trump (@TeamTrump) să continue să posteze până când nu elimină mesajul video în care preşedintele susţine că este puţin probabilă contaminarea copiilor cu noul coronavirus

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend