Conecteaza-te cu noi

Administratie

Se caută un ales local care să preia atribuţiile de viceprimar al Câmpulungului

Publicat

in

Marţi, 21 aprilie, este de aşteptat să fie o nouă şedinţă a Consiliului Local Câmpulung, pentru se va repune în faţa aleşilor proiectul de hotărâre pentru desemnarea unui consilier care să preia atribuţiile de viceprimar.
Bine e ştiut că municipiul Câmpulung este condus actual numai de viceprimarul Liviu Ţâroiu, care a preluat atribuţiile primarului Călin Andrei după ce acesta şi-a pierdut mandatul înainte de termen datorită condamnării primite în dosarul şcolilor.
La fel de bine se cunoaşte că postul de viceprimar, cu atribuţii de primar, este disputat în instanţa de judecată între Liviu Ţâroiu şi Bogdan David, având ca prim termen de judecată data de 25 mai 2015.
Rămâne de văzut dacă aleşii câmpulungenilor vor desemna în cele din urmă un consilier care să preia atribuţiile viceprimarului municipiului în condiţiile în care anterior proiectul a fost scos de pe ordinea de zi la solicitarea grupului majoritar PNL.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

GEST SCANDALOS AL UNUI PRIMAR DIN ARGEȘ – S-A COCOȚAT PE MONUMENTUL EROILOR, CA SĂ-ȘI FACĂ SELFIE ÎN ZIUA DE ÎNĂLȚARE

Publicat

in

De

Gest incredibil al unui primar PSD din județul Argeș, chiar în ziua în care sunt pomeniți eroii neamului românesc cu ocazia praznicului Înălțării Domnului. Astfel, primarul comunei Vlădești, Cristian Dică-Hristu, s-a cocoțat pe monumentul eroilor din localitate pentru a-și face un selfie. Gestul sau a șocat comunitatea pe care o conduce.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Publicat

in

De

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend