Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Se anunță concursuri pe bune la Ministerul Transporturilor. Cătălin Drulă: ‘Astăzi scoatem la concurs 28 de posturi de execuție în această instituție, pentru care avem nevoie de oameni bine pregătiți și implicați’

Publicat

in

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a transmis, marţi, pe pagina sa de Facebook, că ”Îi asigur pe cei care doresc să se înscrie că aceste concursuri se vor organiza corect, transparent şi că singurul „avantaj” pe care poate să îl aibă un candidat este o pregătire temeinică pentru postul respective”.

”CONCURSURI PE BUNE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR ȘI INFRASTRUCTURII: HAIDEȚI ÎN ECHIPĂ!

Continuăm să atragem profesioniști în Minister: astăzi scoatem la concurs 28 de posturi de execuție în această instituție, pentru care avem nevoie de oameni bine pregătiți și implicați.

Iată în ce domenii se caută noi colegi, fie proaspăt absolvenți de facultate, fie persoane cu ani de experiență în spate:

➡️ feroviar, naval și rutier,
➡️ strategii și politici publice,
➡️ analize în domeniul transporturilor,
➡️ juridic,
➡️ economic,
➡️ relații internaționale,
➡️ informatizare,
➡️ control,
➡️ medical.

Îi asigur pe cei care doresc să se înscrie că aceste concursuri se vor organiza corect, transparent și că singurul „avantaj” pe care poate să îl aibă un candidat este o pregătire temeinică pentru postul respectiv:

🟢 Toți candidații vor avea probe eliminatorii de limbă străină și de operare pe calculator.
🟢 Subiectele de la proba scrisă se vor baza, în primul rând, pe studii de caz și spețe care să testeze capacitatea de analiză și sinteză, de rezolvare de probleme, de identificare de soluții și de gândire critică.
🟢 Pentru a elimina orice risc, subiectele pentru proba scrisă vor fi extrase aleatoriu, chiar înainte de examen, dintr-o baterie mai amplă de subiecte, prin platforma special creată de ANFP.
🟢 Interviurile vor testa capacitatea candidaților de a lucra în echipă, de a comunica, de a-și organiza munca și de a inova.
🟢 Toate probele se vor baza pe tematica prezentată în anunțuri.

Așa că îi invit să își depună dosarele pe cei:

✔️ corecți, care dorm liniștiți seara, când își pun capul pe pernă;
✔️ puternici, care nu se lasă doborâți de prima piedică ieșită în cale;
✔️ idealiști, care cred că și faptele mărunte pot schimba în bine țara;
✔️ muncitori, care au mândria lucrului bine făcut;
✔️ rezistenți, care insistă, chiar și când sistemul le pune bețe-n roate;
✔️ vizionari, care gândesc „outside the box” și găsesc soluții noi la probleme vechi;
✔️ săritori, care nu uită să fie colegi de nădejde și să dea o mână de ajutor la nevoie;
✔️ echilibrați, care pot să facă un pas înapoi și să privească din toate unghiurile o problemă;
✔️ pasionați de infrastructură, în toate formele ei.

Doar așa putem să schimbăm în bine administrația publică.

#RevoluțiaBuneiGuvernări, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu intră la rupere: ‘Dacă mai există onoare și celălalt președinte al Senatului își va da demisia’

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîțu i-a cerut demisia Ancăi Dragu (USR PLUS) de la conducerea Senatului României.

„Cred că după ce vom vedea motivarea CCR, dacă mai există onoare şi celălalt preşedinte al Senatului îşi va da demisia. Demisia (Ludovic Orban – n.r.) e un act unilateral. Dacă CCR îmi va da dreptate, mă aştept ca cei doi preşedinte ai Camerelor să plece”, a declarat Florin Cîţu, marţi la Parlament.

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat luni că şi-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei, avertizând că, în cazul în care, într- o perioadă de maximum 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, şi-o va depune personal, informează News.ro.

Vezi și:

Vești bune de la Guvern! Florin Cîțu: ‘Propunem o creştere brută a salariului minim de aproape 11% de la 1 ianuarie 2022’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vineri, restricții rutiere pe Transfăgărășan – Au loc filmări pentru un film artistic

Publicat

in

De

IPJ Argeș informează că în ziua de vineri, 1 octombrie 2021, între orele 07:00 – 19:00, pe DN 7C – Transfăgărășan, vor fi impuse restricții temporare de circulație, pe sectorul cuprins între km 108+000 (hotel Capra) și km 116+804 (intrare tunel Bâlea). Mai precis, restricțiile vor fi aplicate intermitent, cu intervale de 10 minute filmare, 10 minute eliberare trafic, pentru filmarea unor secvențe într-un film artistic.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie şi semnalizarea rutieră temporară. Totodată, pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere pe fondul condiţiilor de trafic aglomerat, polițiștii recomandă conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și ale organizatorilor și să nu blocheze intersecțiile.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend