Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

sdfsdf

Avatar

Publicat

in

dsf sdf sd f

ds fsdf

[ht-ctc-chat]

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

84,6% din personal ar putea fi vaccinat până la sfârșitul acestei luni. Până acum, 67,5% din persoane au fost vaccinate. Etapa a II-a începe astăzi

Roxana BURCEA

Publicat

in

În prima etapă de vaccinare, care a început la data de 27 decembrie 2020, până la data de 14
ianuarie a.c, s-au vaccinat 67,5%, repectiv 168.705 persoane, din totalul estimat de 250.000
persoane eligibile pentru vaccinare. Menționăm că persoanele eligibile sunt cele care nu au
trecut recent prin infecția cu SARS-CoV-2, nu au contraindicații de natură medicală și nu se
află în izolare.
Vaccinarea persoanelor din prima etapă continuă, iar până la 31 ianuarie a.c., sunt deja
programate la vaccinare 42.765 persoane, ceea ce înseamnă că până la finalul acestei luni,
211.470 persoane ar putea fi vaccinate, adică 84,6% din totalul estimat.
Începând de astăzi, 15 ianuarie a.c., odată cu declanșarea activităților de vaccinare pentru
populația aflată în Etapa a II-a, care se derulează în același timp cu imunizarea persoanelor din
din Etapa I, în România sunt active 309 centre cu 413 puncte de vaccinare. Dintre acestea, 60
de centre, cu 84 de puncte de vaccinare sunt organizate de Ministerul Apărării Naționale
(MApN), iar 39 de centre, cu 45 de puncte de vaccinare, de Ministerul Afacerilor Interne
(MAI).
Totodată, persoanele internate în cele 1.884 centre medico-sociale și rezidențiale de la nivel
național vor fi imunizate prin intermediul echipelor mobile de vaccinare.
Precizăm că, din dozele planificate a fi livrate în perioada ianuarie-martie a.c., vor putea fi
vaccinate 1.650.904 persoane, din care 994.704 vor primi și doza de rapel.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

Firma profesionista care te ajuta cu serviciile funerare

Avatar

Publicat

in

Fiecare persoana se poate confrunta cu situatii dificile in viata, insa parca nimic nu se compara cu durerea cauzata de pierderea unei persoane dragi. Organizarea unei ceremonii de inmormantare poate ca este cea mai neplacuta activitate, motiv pentru care in asemenea clipe ne putem lasa pe mainile care chiar cu asta se ocupa. La serviciifunerareluca.ro oricine poate avea parte de tot sprijinul pe care si-l poate dori, astfel incat sa fie mai simpla depasirea momentelor dificile.

Experienta si incredere

In momentele dificile cu care ne putem confrunta, cu siguranta, este dificil sa gasim pe cineva in care sa avem incredere si care sa se poata ocupa de toate detaliile in locul nostru. Totusi, Casa Funerara Luca dispune de o bogata experienta, astfel ca stie cum sa gestioneze fiecare situatie in parte si oricine are numai de castigat.

Sprijin total

Daca nu ai mai organizat niciodata o inmormantare, cu siguranta, nu stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Oricum este mult mai simplu sa te concentrezi pe tine si nu pe fel si fel de proceduri, fiind mai simpla sa te lasi pe mainile celor cu experienta. Nu lasa ca momentele dificile sa te afecteze, iar Casa Funerara Luca iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru a trece peste clipele grele. Echipa a dobandit experienta cu care se lauda prin ani intregi de munca, motiv pentru care toti cei care apeleaza astazi aici au garantia ca beneficiaza de profesionalism deplin.

In Bucuresti

Serviciile oferite sunt disponibile in Bucuresti si acopera fiecare sector din capitala, dar, foarte important, acestea nu se limiteaza doar aici, ci si in Ilfov. Cu alte cuvinte, o mare parte a populatiei poate avea acces la aceste servicii.

Non stop

In acelasi timp, foarte important este si faptul ca serviciile oferite sunt non stop, ceea ce inseamna ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte putem avea nevoie de sprijin pentru ca avem certitudinea ca la Casa Funerara Luca avem parte de toata atentia necesara. Astfel, nu stim cand urmeaza sa aiba loc o tragedie in viata noastra, dar este bine ca avem garantia ca cineva ne poate ajuta in orice clipa.

Diferite pachete

Mai mult, cei de la Casa Funerara Luca propun fel si fel de pachete funerare care au fost special concepute pentru nevoile clientilor. In plus, fiecare dintre acestea se pot personaliza pentru ca orice familie sa fie multumita pe deplin. Preturile variaza de la 1250 de lei pana la 8000 de lei, fiind disponibile si foarte multe variante de mijloc. In plus, indiferent de varianta aleasa, pachetele sunt complete si curpind tot ce este nevoie in cadrul unei inmormantari. Nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a putea organiza o asemenea ceremonie.

Ajutor de inmormantare

Nu sunt multi cei care stiu ca statul ofera un ajutor de inmormantare, iar suma aceasta poate in anumite cazuri sa acopere integral costurile ceremoniei. Asadar, la Casa Funerara Luca se ofera sprijin si din acest punct de vedere pentru a fi mai usor pentru orice familie sa obtina ajutorul oferit de stat care uneori este absolut necesar. Scapa de birocratie si de orice neplacere pentru ca de acum stii exact care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi, iar intregul proces este unul mult mai simplu si mai comod.

In concluzie, poti apela oricand la serviciifunerareluca.ro, acesta fiind cel mai bun loc in care sa gasesti sprijin, sa ai parte de intelegere, servicii de cea mai buna calitate, preturi accesibile si vei putea depasi mai usor orice moment greu din viata ta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend