Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Scrisoarea unei studente către Primăria Curtea de Argeș: “Nu imi vad viitorul in acest oraș. Avem concerte si… cam atât !”

Avatar

Publicat

in

O tânără din Curtea de Argeș, studenta în anul I la Universitatea din Sibiu, a făcut publică, aseară, o scrisoare adresată Primăriei Curtea de Argeş. Eliza Milcă are 19 ani și, prin rândurile scrise primăriei, vrea să atragă atenția, pe lângă problema sa personala legata de situația unei străzi regale, și asupra motivelor pentru care tinerii au plecat în exod masiv din acest oraș. Scrisoarea Elizei poate fi și un manifest al generației tinere din Curtea de Argeș împotriva modului învechit, discreționar și ineficient de a gestiona un oraș emblema al acestei țări, un manifest împotriva politicienilor actuali care au imprimat, aproape iremediabil, Curții de Argeș nu eticheta de REGAL ci, mai degrabă, cea de COMUNAL, de localitate fără perspective pentru tineri, fără viitor.

Iată mai jos scrisoarea tinerei studente. Comentariile vă aparțin.

Publicitate

” Stimata conducere a Orasului Regal Curtea De Argeș !

Este al treilea an la rand cand fac acest apel, probabil mi se raspunde cu aceeasi scuza : “nu avem banii necesari in buget”. Ploaia face ca de fiecare data ravagii pe o straduta alaturata de pe Rimnicu Vâlcea. Suntem rugati sa iesim la vot, ne sunt promise lucruri mărețe, frumoase, promisiuni care nu vor deveni realitate prea curând. Avem concerte, festivaluri si cam atât! Sunt atatea strazi neasfaltate, nu exista șanțuri! Ma intreb cati ani trebuie sa mai treaca pe langa noi sa primim o bucata de asfalt? Oare de cate ori trebuie sa mai venim la primarie in audiente sa va convingem si sa va cerem ajutorul? Dupa o ploaie ca si astazi este imposibil sa urci cu mașina, este imposibil chiar sa mergi pe jos. Am iesit de atatia ani sa ne facem santuri singuri, dar nu ne putem si asfalta singuri.
Stimati conducători, va ganditi la copii care merg intr-o zi ploioasa la scoala?Cum coboara acestia drumul? Mergem in continuare cu incaltamintea murdara de noroi? Oameni buni, suntem in secolul 21, chiar nu putem face nimic sa ne trezim la realitate, sa punem pe primul loc prioritatile si pe urma concertele si festivalurile? Ca si tanara studenta nu imi vad viitorul in acest oraș, am ales un oras mai mare pentru a imi face viitorul, dar imi place sa ma intorc aici ori de cate ori pot si este posibil, ma simt mandra cand spun ca sunt din Curtea de Argeș, dar asta doar pentru ca imi respect locul nașterii. Imi doresc schimbari in acest oraș, imi doresc sa vin cu drag acasă, nu sa traiesc de atatia ani in aceeasi piatra taioasa de pe drum si la fiecare ploaie sa iesim in drum sa ne uitam ca nimeni nu ne ajuta.
Stimata conducere, de 3 ani ne spuneti: “La anul aveti asfalt, sunteti pe lista, speram doar sa ne ramana banii necesari”, anul asta la fel?
Faceti lucrurile importante pentru oameni si atunci acestia va sustin si va voteaza.
Las aici atasate poze de astazi 19-05-2018 de pe straduta noastra de cateva familii, straduta “uitata”de conducere.
Imi doresc ca in acest an sa se faca ceva, nu doar vorbe, vrem fapte.
Sper sa mi fie citita dorinta.

Cu stima si respect,

Tanara studenta din Curtea de Argeș”

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Astăzi, ministrul Agriculturii e în Argeș – Vizite multe și întâlnire cu fermierii la Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, vine astăzi într-o vizită de lucru în Argeș, unde va avea un program încărcat care prevede atât întâlniri cu oficialitățile județului, cât și o serie de vizite la unități de stat și private din domeniu. Astfel, la 11,00 ministrul se va afla la Rociu unde va vizia punctul de lucru al Sedomar Pitești, după care va veni la sediul Prefecturii unde la ora 15,00 va susține o conferință de presă. La 16,00 ministrul va merge la procesatorul de carne Radic Star din Ștefănești, la ora 17,00  va vizita Institutul Pomicol Mărăcineni iar la ora 18,00 societatea de panficație Pati Pan Pitesti. În fine, programul de lucru în Argeș al ministrului se va încheia cu o întâlnire cu fermierii din nordul județului programată la ora 20,00 la Curtea de Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

PNL DEVINE TOT MAI ROȘU! Primarul PSD de la Cicănești a trecut la PNL!

Avatar

Publicat

in

De

Continuă sarabanda traseistilor politici in Argeș iar PNL devine tot mai rosu. Primar social-democrat de la Cicăneşti, Ion Ionescu, și-a băgat COVIDU-n PSD ul care l=a hranit si a trecut în tabăra lui Adrian Miuţescu.

Confirmarea oficiala a venti prin faptul ca ediul a fost validat de PNL Argeş pentru a candida, pentru un nou mandat, la Primăria Cicăneşti.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend