Conecteaza-te cu noi

SPORT

SCM U Pitești-Național Râmnicu Vâlcea 35-24

Publicat

in

scmuHandbalistele universitare piteștene au reuşit să obțină în sfârșit o victorie după reluarea campionatului. Elevele lui Paul Mihăilă s-au impus la o diferenţă de 11 goluri în partida de pe teren propriu cu Naţional Râmnicu Vâlcea. Studentele au câștigat cu  35-24, obținând astfel primul succes din retur, după înfrângerile cu Slatina şi Bistriţa. La finalul săptămânii SCM va evolua în deplasare, în fieful celor de la Sfântu Gheorghe.  „Noi am avut un început mai greu de retur, asta chiar dacă noi ne doream lucruri mult mai frumoase. Numai că nu am reuşit să facem acest lucru şi sprăm ca de acum să avem un alt moral. A fost un emci pe care l-am dominat împotriva echipei din Vâlcea şi am reuşit o victorie cateogircă. Diferenţa de scor este una foarte clară şi nu cred că lasă loc de interpetări. Am avut nişte jucătoare ce şi-au dorit foarte mult victoria şi asta ne-a ajutat foarte mzlt. Încă o înfrângere ar fi adus dezastrul pentru noi, fiindcă trei partide pierdute ne aruncau în subsolul clasamentului”, a declarat Paul Mihăilă.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ȘOCANT! Un fotbalist a murit înecat într-un lac din SUA

Publicat

in

Un fotbalist ghanez, Derrick Otim, a murit la vârsta de 24 de ani, după ce s-a înecat într-un lac de pe teritoriul SUA.

Otim a fost un proaspăt absolvent al cursurilor Xavier University, din Cincinnati, Ohio, motiv pentru care a decis să petreacă reușita împreună cu o parte din prietenii săi.

Conform surselor din internațională, Otim cu prietenii și colegii săi au decis să meargă la Lacul Keowee, din Carolina de Sud, iar decizia avea să-i fie fatală fotbalistului.

Chiar dacă medicii și forțele de ordine au intervenit în scurt timp, tânărul fotbalist a murit.

A jucat mult timp pentru echipa universității, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători.

În 2018, Lake Keowee a fost descris drept cel mai mortal corp de apă din Carolina de Sud, potrivit surselor dintr-un articol de știri locale din străinătate.

32 de persoane au murit înecate în acest lac într-un interval de 25 de ani.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul sporturilor în legătură cu competițiile sportive cu spectatori

Publicat

in

Ionuț Stroe, ministrul sporturilor, a declarat pentru Digi24 că „șansele să vedem suporteri în tribune la competițiile sportive sunt destul de mici întrucât cifrele pandemiei au revenit la cote îngrijorătoare.”

Gradul de conformare la reguli este la cote minime, iar mult așteptata relaxare de la 1 iulie a fost amânată pe bună dreptate, declară acesta.

„Momentul când vom relua competițiile cu spectatori va fi când cifrele pandemiei vor fi spre zero. Spectacolele sportive sunt adunări publice la care pot participa mii de oameni, de aici restricționarea accesului pe stadioane. Am lucrat la un scenariu la o posibilitate legală de a asigura spectatori pe stadioane, dar asta va intra în vigoare când nu vom mai avea pandemie. Va fi cu număr redus, cifrele la care lucrăm sunt de 10% din capacitatea stadioanelor, cu rezervare prealabilă. Dar numai dacă cifrele pandemiei vor fi foarte foarte mici”, a adăugat Ionuț Stroe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend