Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Schimbari de cadre la ISJ Arges VEZI CINE sunt noii inspectori

Avatar

Publicat

in

 

isjPrintr-o adresă venită de la Ministerul Educaţiei, la Inspectoratul Şcolar Argeş s-a suplimentat numărul posturile de inspectori cu zece. Astfel că, începând de de ieri în instituţie vor exista zece inspectori noi pe domeniile management, învătământ preşcolar, învăţământ primar, limbi moderne sau istorie şi ştiinţe socioumane. Însă şi inspectorii vechi îşi desfăşoară activitatea în acest moment în cadrul instituţiei, aceştia fiind în preaviz până pe data de 3 iunie. După această dată, nu se ştie dacă posturile vor rămâne vacante sau vor dispărea din grilă. În continuare aflaţi care sunt noii inspectori: Simona Teodorescu, inspector management, Gheorghe Dincă care era inspector cu jumătate de normă pe Religie i s-a adăugat încă jumătate de normă pe management, Anuţa Ivan, inspector învăţământ preşcolar, Ion Nen, inspector învăţământ primar, Daiana Toboiu, inspector limbi moderne, Emil Oprescu, inspector învăţământul particular, Corina Ciobanu, inspector proiecte educaţionale, Petrică Livezeanu, inspector minorităţi şi învăţământ special. Săptămâna viitoare vor mai avea loc încă două nominalizări pentru specializările matematică şi educaţie fizică şi sport. 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Eveniment privat întrerupt de polițiști în Argeș

Avatar

Publicat

in

În ultimele 24 de ore, un număr de aproape 250 de poliţişti și polițiști locali au fost la datorie, acţionând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

În ziua de 28 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au constatat faptul că, într-un local de pe raza localității Curtea de Argeș, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat (botez), la care participau aproximativ 40 de persoane.

În urma celor constatate, desfășurarea evenimentului a fost sistată, iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020.

Scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ludovic Orban, extrem de încrezător: ‘Având o mobilizare exemplară, vom reuși să adoptăm bugetul în termenul propus’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a declarat, luni, că PNL va susţine la dezbaterile din plenul Parlamentului bugetul în forma adoptată de Guvern şi comisiile de specialitate.

„Am stabilit strategia pentru buget. (…) Noi vom susţine şi în dezbaterea plenului reunit proiectul de lege a bugetului de stat şi proiectul de lege a asigurărilor sociale de stat în forma care a fost adoptată de Guvern şi în forma care a ieşit din dezbaterea comisiilor de specialitate, în conformitate cu raportul întocmit de Comisiile reunite de buget-finanţe. Susţinem acest buget. (…) Noi am solicitat mobilizarea tuturor parlamentarilor din cele trei formaţiuni ale coaliţiei şi, de asemenea, din grupul parlamentar al minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor. Contăm pe o prezenţă masivă. De asemenea, le-am transmis miniştrilor care sunt parlamentari să fie prezenţi la dezbaterile parlamentare. Sunt convins că, având o mobilizare exemplară, vom reuşi să adoptăm bugetul în termenul propus”, a afirmat Orban.

El a amintit că bugetul se bazează pe câteva obiective – relansarea economică, creşterea investiţiilor, susţinerea companiilor şi a angajaţilor.

„Ne aşteptăm, de asemenea, ca alocările de granturi atât pentru capital de lucru, cât şi pentru investiţii să intre pe un făgaş corect, astfel încât să se poată finaliza procedurile de alocare a acestor resurse mobilizate de Guvernul pe care l-am condus din fonduri europene pentru susţinerea companiilor, domeniul cel mai afectat de pandemie. Guvernul urmăreşte o absorbţie a fondurilor europene ca o bază a susţinerii proiectelor de investiţii şi o bază a dezvoltării. Este un buget care alocă resurse importante pe domenii cum ar fi educaţia, sănătatea publică, un buget care să susţină efortul de luptă contra pandemiei şi întreg efortul susţinut de echipa care conduce procesul de vaccinare”, a explicat Ludovic Orban.

Liderul PNL a precizat că propunerea sa este ca dezbaterile să aibă loc în plen doar fizic, motivând că nu există posibilitatea de a le organiza altfel.

„Avem două cazuri de persoane care din motive medicale este posibil să nu poată să fie prezente”, a menţionat el, informează agerpres.ro

Citește și:

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Situație dificilă pentru Guvernul Cîțu: Contribuțiile salariaților la fondul de pensii nu sunt suficiente pentru plata pensiilor

Veste bună de la Ministerul Finanțelor, pentru români! Începând cu 1 martie, populația va putea subscrie pentru titluri de stat

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend