Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Schimbare radicală pentru Liviu Dragnea în închisoare! E prima dată când se întâmplă așa ceva

Publicat

in

Au trecut aproape 10 luni de când fostul lider al PSD, Liviu Dragnea se află  închis la Penitenciarul Rahova.

Potrivit wowbiz.ro,acesta s-a adaptat foarte bine la regimul de detenţie şi încearcă să fie popular printre celelalte persoane închise acolo.

Advertisements

“Dragnea este un tip căruia îi place să fie popular la pușcărie. Comparativ cu Radu Mazăre, el încearcă, pe cât posibil, să socializeze, să comunice, atunci când intră în contact cu deținuți. În plus, respectă regulile impuse de gardieni și nu încearcă să se folosească de imaginea lui sau statutul de dincolo de gratii, pentru a benefecia de clemență sau un tratament preferențial”, au povestit persoane de la Penitenciarul Rahova.

Pe de altă parte, Dragnea a evitat, pe cât posibil, să meargă personal la cumpărături la magazinul din incinta penitenciarului. Pentru asta, se pare că fostul lider PSD ar avea anumite “slugi” la închisoare care se ocupă de acest aspect.

“El nu se duce niciodată acolo, preferă să fie ajutat de cineva în acest sens”, au dezvăluit surse de la Rahova pentru wowbiz.ro.

Starea de urgenţă din România a venit şi cu o problemă pentru Liviu Dragnea. Era binecunoscut faptul că social-democratul nu mânca deloc hrana din închisoare, ci doar alimentele pe care i le aduceau de acasă iubita sau fiul său. De când cu restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, Dragnea s-a văzut nevoit să mănânce meniul modest de la penitenciar, la fel ca şi ceilalţi deţinuţi.

”Nu mai are voie nimeni să îi aducă pachete cu specialități, acum, din lord…a ajuns muritor de rând. Însă, Dragnea înțelege situația și se comportă ireproșabil”, au mai povestit persoane apropiate de acesta.

Vezi și:

EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Salarii majorate în plină criză! Cine sunt angajații norocoși

În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

ACTUAL

Funcție importantă pentru fratele ministrului Tătaru! Preia conducerea unei instituții importante

Publicat

in

De

Niculae Tătaru, fratele ministrului Sănătăţii, preia comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Potrivit sursei citate, Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs. El îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcţia de prim-adjunct al ISU Neamţ.

„Chiar a mai fost rugat să preia conducerea instituţiei, dar a refuzat. Acum a acceptat să preia funcţia ca împuternicit interimar până la organizarea unui concurs”, a afirmat Stanciu.

Niculae Tătaru are 46 de ani, lucrează ca ofiţer în ISU Vaslui din 1997, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care cea de locţiitor comandant detaşament, şef Birou asigurare tehnico-materială şi reparaţii, comandant detaşament, împuternicit şef serviciu logistic II, împuternicit adjunct al inspectorului-şef şi prim-adjunct al inspectorului-şef.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend