Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Schimbare de ștafetă la Colegiul Național „Vlaicu Vodă” – Consiliul Şcolar al Elevilor are o nouă conducere

Publicat

in

Elevii de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV) din Curtea de Argeș s-au aflat, zilele trecute, în febra scrutinului electoral, precedat și de o scurtă campanie electorală. Asta pentru că vineri, 11 octombrie, au avut loc alegeri pentru constituirea noului Consiliu Şcolar al Elevilor (CȘE), structură consultativă și partener al Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV), organismul care reprezintă interesele elevilor care învață la unul dintre liceele de top ale județului Argeș.
Ca într-o democrație autentică, după speech-urile impecabile ale candidaților la funcțiile de conducere, elevii de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” și-au exprimat opțiunea în mod democratic, pe buletine de vot . Nu au lipsit emoțiile, intr-o varietate de manifestări, in timpul votului si, mai ales, la aflarea rezultatelor acestuia.
În urma numărării voturilor, componența noului Consiliu Şcolar al Elevilor pentru „mandatul” școlar 2019-2020 este următoarea:

⦁ Eduard Ioan Răcoare – Președinte
⦁ Matei Vitan – Prim Vicepreședinte
⦁ Nichita Herciu – Vicepreședinte
⦁ Alexandra Filip – Vicepreședinte
⦁ Georgiana Drăgușin – Secretar
⦁ Andrada Bucurica- Director al Departamentului pentru Relații Publice și Comunicare
⦁ Livia Mihuț – Director al Departamentului pentru Educație si Cultură
⦁ Iulia Uță- Director al Departamentului pentru Resurse Umane, Financiare si Voluntariat
⦁ Atanasescu Alexandru – Director al Departamentului pentru Sport și Tineret
⦁ Petru Eftimie – Graphic Designer
⦁ Răzvan Prelipcean- Web Designer
⦁ Andrei Floarea – Responsabil Fotografii
Ambițioasă și bine închegată, noua echipă și-a preluat deja atribuțiile, fiind gata de a transpune in realitate ideile și proiectele in beneficiul tutoror elevilor de la CNVV, prin implicarea directă în dezvoltarea climatului şcolar şi elaborarea de propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii de liceu.

CLICK pe FOTO pentru a mări…

Eduard, noul președinte: „Am in spate o echipa minunata”

Din discuțiile purtate cu membrii noului Consiliu Şcolar al Elevilor, una dintre concluziile principale care ar putea fi trase ar fi aceeea ca această competiție i-a ajutat pe cei 12 să descopere importanța prieteniei, prin spiritul de echipă care s-a format în faza premergătoare votului. De asemenea, au descoperit sau s-au convins cât de importantă este comunicarea, simțind că aceasta este factorul care le va asigura succesul pe perioada mandatului lor. Că așa este, a confirmat si noul președinte al Consiliu Şcolar al Elevilor (CȘE) al Colegiului Naţional „Vlaicu Vodă” (CNVV).

Eduard Ioan Răcoare – Președinte: ” Un vis pus pe o foaie alba devine un scop. Un scop impartit in etape devine un plan. Un plan sustinut de actiune devine realitate ! ” Nu de puțin timp, mi-am implementat aceste vorbe in minte si, in cele din urma, am reusit sa devin ceea ce imi doream încă de anul trecut. Momentan, nu am apucat să ma bucur prea mult de funcția de presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor C.N.V.V, deoarece tocmai ce mi s-a acordat aceasta șansă, dar simt deja ca acesta este locul meu.Sunt foarte încrezător in ceea ce mi-am propus, probabil și pentru ca am in spate o echipa minunata de colegi care, in primul rand, imi sunt prieteni. Pot spune ca niciodată nu am fost mai pregătit pentru momentul asta. Am incredere ca

Eduard Ioan Răcoare – Presedinte: „Un vis pus pe o foaie alba devine un scop”

impreuna vom reusi sa ducem la bun sfarsit proiectele pe care ni le-am propus – unele dintre ele sunt proiecte traditionale, pe care imi doresc sa le realizez si in acest an, insa am pregatit si cateva activitati noi, inovative.
Principalul meu scop este sa duc mai departe imaginea frumoasa a consiliului care s-a format in ultimii ani. Consider ca pana acum activitatile consiliului au avut succes si vreau sa-i multumesc lui Horia Herciu pentru sfaturile pe care mi le-a dat. Am invatat multe lucruri atat de la el, cat si de la Florin Enache si Laura Pauna, care m-au indrumat spre aceasta funcție si vreau sa le multumesc in numele tuturor elevilor pentru efortul depus, pentru ce au reușit sa realizeze și pentru ca au încredere in mine ca nu o sa ii dezamăgesc in ceea ce privește funcția in sine și responsabilitățile ce tin de aceasta. Totodata, vreau sa le multumesc familiei si celor apropiati pentru increderea pe care mi-au acordat-o.
La randul meu, trebuie sa-i ajut pe colegii mei sa se dezvolte, urmând ca anul viitor sa indrum pe unul dintre ei catre functia de presedinte. Consider ca acesta este doar începutul unui nou capitol din viața mea, care îmi va întări încrederea in propriile forte și ma va ajuta sa ma dezvolt, atât pe mine, cât și pe cei din jurul meu !

Felicitări şi mult succes!

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea reacționează după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: ‘Nu a existat nicio discuție în partid’

Publicat

in

De

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, despre caracatița din sănătate: ncercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele

Publicat

in

De

sursa foto:  realitatea.net

    Alexandra Pătrașcu, redactor

  • 03.06.2020

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre caracatița din sănătate și despre planurile pe care le are.

„Ca să poți gestiona un minister, trebuie să știi ce se întâmplă. Încercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele.

Când vrei să reglezi ceva, să pui pe picioare un minister, atunci încep denigrările și atacurile.

Am încercat să schimb consiliul de administrații sau adunări generale ale acționarilor. Când începi să umbli, descoperi multe. Sunt probleme, dar le voi rezolva. Voi încerca să desfac caracatița. Sunt lucruri pe care mi le asum”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și:Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend