Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Scene incredibile cu Gigi Becali: S-a oprit din drum şi a dat bani şi ceasuri muncitorilor (surse)

Publicat

in

Au fost scene cum rar se pot vedea în România, zilele trecute, pe drumul care duce la Mănăstirea Frăsinei din judeţul Vâlcea.  Protagonist a fost omul de afaceri Gigi Becali, care vizitează des mănăstirea.

Drumul care leagă Mănăstirea Frăsinei de DN 7 are 13 kilometri. Până recent, acesta era greu practicabil. În prezent, drumul este în proces de modernizare, lucrările fiind aproape de finalizare, în ciuda numeroaselor poduri de pe treaseu şi a dificultăţii executării. De lucrările finanţate de CJ Vâlcea şi Ministerul Dezvoltării se ocupă Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Vâlcea, alături de alte două firme private.

Potrivit unor surse de la faţa locului, Gigi Becali a vizitat Mănăstirea Frăsinei zilele trecute. Impresionat de diferenţa dintre felul în care se prezenta drumul anterior şi starea acestuia după lucrări, Gigi Becali a oprit în dreptul muncitorilor pentru a-şi manifesta recunoştinţa. Astfel, omul de afaceri le-ar fi oferit mncitorilor ceasuri şi sume de bani, inclusivul celor câţiva nepalezi angajaţi la firmele executante.

Contactată de STIRIPESURSE.RO, conducerea RAJDP Vâlcea a confirmat faptul că Becali a avut o discuţie cu muncitorii, însă a evitat să precizeze dacă omul de afaceri a oferit cadouri sau nu.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Peste 60.000 de români sunt născuți pe 1 decembrie, de Ziua Națională: Cifrele anunțate de MAI

Publicat

in

De

Peste 60.000 de români sunt născuți pe 1 decembrie, dată în care celebrăm Ziua Națională a României. 60.360 de români s-au născut pe data de 1 decembrie. 31.407 dintre aceștia sunt de sex feminin și 28.953 de sex masculin.

Potrivit datelor transmise de Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor, 9.274 dintre românii născuți pe 1 decembrie au vârstele cuprinse între 0 și 17 ani, 3.837 au vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, 35.507 între 25 și 65 de ani și 11.742 au peste 65 de ani.

Ministerul Afacerilor Interne le urează La Mulți Ani celor născuți pe 1 decembrie, dar și tuturor românilor, cu ocazia Zilei Naționale!

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Rușii fac prăpăd în Ucraina: prima dată le-au furat operele de artă, apoi au bombardat tot Muzeul de Artă

Publicat

in

De

Prim-vicepreşedintele Consiliului Regional Herson, Iuri Sobolevski, a raportat, miercuri, că armata rusă a atacat muzeul de artă din centrul regional, informează Rador.

„În această dimineață, a fost bombardat Muzeul de Artă ‘Oleksi Șovkunenko’ din Herson. Clădirea a fost avariată – ferestrele au fost sparte, pereții au fost distruși” – a scris oficialul pe o rețea socială.

Ukrinform notează că, în timpul ocupaţiei, rușii au furat cele mai valoroase exponate din muzeele din Herson. Din Muzeul de Artă, armata rusă a furat aproximativ 80% din numărul total de exponate.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend