Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Scenariu SUMBRU pentru Mugur Isărescu după audierea din Parlament: ‘Urmează revocarea sau demisia’

Avatar

Publicat

in

Avocatul Gheorghe Piperea împărtășește scenariul lui Ion Cristoiu care a spus că zilele lui Mugur Isărescu în fruntea BNR sunt numărate. Piperea face trimitere la episodul de ieri din Parlament și susține, într-o postare pe Facebook, că senatorii PSD i-au întors spatele lui Isărescu. „Urmează revocarea sau demisia, pentru evitarea neplăcerii unui rechizitoriu în Parlament”, susține Piperea.

„Aseara, la tv, Ion Cristoiu a spus ca BNR s-a tranformat in opozitie politica la PSD si ca, de aceea, zilele gubernatorului in fruntea BNR sunt numarate. Adevarul este ca ieri, la Comisia economica a Senatului, unde a venit intreg Aliotmanul de la BNR, au fost prezenti 3 senatori, niciunul de la PSD. Practic, senatorii PSD i-au intors spatele lui Isarescu si intregului sau CA. Mai mult chiar, Dragnea a batut saua sa priceapa iapa, ieri ca Isarescu a avut stabilitate timp de 26 de ani (in realitate, sunt 28), suficienti pentru a sti cum sa tina in frau inflatia. Suficienti, pur si simplu. Urmeaza revocarea (sau demisia, pentru evitarea neplacerii unui rechizitoriu in Parlament).

Intre timp, PNL s-a transformat in sucursala a BNR (nota mea). Atata poate sub actuala conducere si cu libertarienii pe care si i-a atras drept consilieri. In afara de sustinerea nenuantata a DNA, SRI si BNR (institutii ale Statului roman care tin loc de ideologie si chiar fac jocurile politice in dispretul electoratului), la PNL nu mai este nimic. Fara linie politica si fara coloana vertebrala, PNL se va dezintegra odata cu finalul profesional al actualilor sefi ai institutiilor de forta, control si supraveghere.
Suntem in 2018, totusi. E timpul sa ne trezim de sub efectul de tunel cauzat de cei 28 de ani de mandat al gubernatorului.”, scrie Piperea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

O țară free Covid-19 a înregistrat primul caz după două luni

Avatar

Publicat

in

De

Noua Zeelandă a înregistrat primul caz de Covid-19 în decurs de două luni, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 56 de ani care a călătorit în Europa mai multe luni, scrie The Guardian.

Citește și: Medicul Virgil Musta: Vaccinul anti-Covid are o singură contraindicație categorică

După ce a ieşit din carantina impusă de autorităţi, în urma rezultatului negativ la două teste efectuate, femeia a fost confirmată cu Covid-19, informează News.ro.

Începând cu 18 noiembrie 2020, acesta este primul caz detectat în ţară.

Femeia din Noua Zeelandă care a fost testată pozitiv a ajuns din Londra în Auckland pe 30 decembrie, după ce a călătorit în Spania şi Olanda patru luni.

Pe 13 ianuarie, ea a ieşit din carantina impusă şi a călătorit în Northland împreună cu soţul ei, vizitând mai mult de 30 de locuri, inclusiv atracţii turistice populare şi magazine, fiind cazaţi prin Airbnb.

Săptămâna trecută, a început să prezinte simptome uşoare. A fost testată pozitiv sâmbătă seară. În prezent, ea şi soţul ei se află în izolare, în casa lor din Whangarei.

De la începutul pandemiei, Noua Zeelandă – ţară cu aproximativ 5 milioane de locuitori – a înregistrat puţin peste 2.280 de cazuri de contaminare şi 25 de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Jurnalul devine, din 25 ianuarie, primul ziar exclusiv de investigații jurnalistice și reportaje

Avatar

Publicat

in

De

Jurnalul devine, din 25 ianuarie, primul ziar exclusiv de investigații jurnalistice și reportaje. Veți putea regăsi în paginile Jurnalului cele mai bune anchete, analize, predicții, soluții la problemele de zi cu zi și foarte multe informații în premieră.

Jurnalul, un cotidian cu atitudine, va realiza o serie de articole unice și dezvaluiri pe care echipa de profesioniști a ziarului le va aduce mereu în fața opiniei publice.

O facem într-o nouă formă: Jurnalul va fi singurul ziar vertical care se va citi pe orizontală, dar cu mai multe informații de interes pentru toți cititorii și cu subiecte în exclusivitate. Noul format este mai ușor de citit, mai aproape de cei care își doresc informații de cea mai bună calitate, articole care scot la lumină adevăruri ascunse și arată cum este România reală.

Împreună cu Jurnalul, veți putea cumpăra și de acum înainte, cele mai interesante cărți ale momentului, pentru că vrem să aducem literatura de bună calitate mai aproape de cititorii ziarului.

Vom face auzită vocea cetățeanului și vom răspunde, în același timp, nevoii tuturor de a descoperi lucrurile neștiute.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend