Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDALUL CONTINUA! Gazele oprite abuziv, oamenii buni de plata – Afise dubioase in scari de bloc

Avatar

Publicat

in

Asa cum v-am informat inca de acum cateva saptamani de zile, problemele locuitorilor din Curtea de Arges cu gazele naturale continua. Argesenii sunt anuntati ca au diferite probleme la retele si ca gazele le vor fi oprite pentru ca mai apoi sa plateasca.

Unii dintre ei sunt anuntati, altii nu. Unele afise sunt oficiale altele pur si simplu scrise de mana, cum este si cel din fotografia alaturata.

Publicitate

Conform afisului alaturat, cei care locuiesc in blocul cu pricina sunt obligati sa plateasca 50 de lei de aparatament si probabil in plus pentru cei care nu lociuesc de ani de zile acolo sau chiar pentru cei care refuza sa plateasca. Comentariile locatarilor pe aceasta tema explica foarte clar ce parere au argesenii despre astfel de practici pe care de altfel si le-au impamantenit mai multe societati din zona.

“Trebuie schimbate …Si noi am dat 50 lei . .de familie dupa scara….am stat o sapt fara gaze anul trecut…cu cat se strang bani de la fiecare mai repede cu atât mai bn…..pot fi vecinii care nu dau si pt ei stați fara gaze..sau platiti pt ei…..la noi au schimbat toate țevile dupa scara…e serios cu ei…’

“Nu toți erau de acord cu 50 de lei ..Si blocul de langa mine au stat 2 sapt fara gaze….le închid nu e de gluma. Bn ca nu e iarna..”

“Ce atata hotie si banditism la ăștia? Pai cine cere sa fie schimbate domne, ceeeee atata trebuie, nu stiu de unde sa mai stoarca banii “saracii” astia de la gaze? Daca vor sa faca bine si se gandesc ei la populație sa le schimbe fara sa ceara bani caci oricum nu cred ca este nevoie”

“Gluma gluma. Dar le opresc…..cartierul progresu le au schimbat…dupa o sapt fara gaze….”

“Ce antet? Ce informare? Firma care a fost “îndreptățită” să facă aceste lucrări nu informează pe nimeni, te trezești cu ei direct pe scară, asta dacă ești acasă și îi auzi….știam că orice lucrări care se faceau înainte și împlicau întreruperea gazelor, eram și informați….dar acum văd că nu mai avem dreptul nici la informație! Afișul nu e o glumă proastă a fost făcut de vecinii care au dorit să ne informeze și pe noi…care și ei la rândul lor au aflat de te miri, pe unde!”

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Cosmin Gușă prezintă pilda Elenei Udrea: ‘Știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul’

Avatar

Publicat

in

De

Analistul politic Cozmin Gușă, membru al Partidului Social Democrat, prezintă, pe pagina de socializare, „pilda” Elenei Udrea, care, spune el, lovește în politicienii români.

PILDA ELENEI UDREA LOVEȘTE-N POPULAȚIA DE POLITICIENI ROMÂNI!”, spune Cozmin Gușă.

Publicitate

Care este PILDA Elenei Udrea

În anul 2006, în cadrul unui interviu, Elena Udrea dezvăluia adevărul gol-goluț despre cum decurg lucrurile în politica românească.

Fosta „Blondă de la Cotroceni” dădea cărțile pe față și spunea că la alegeri se schimbă, de fapt, buzunarul în care curge robinetul de bani.

„În campanie minți, ca să te voteze electoratul. După care, nu-ți mai pasă. Așa se întâmplă în politică: vin în campanie, mint sau venim în campanie și mințim, că și eu fac politică, așa că n-are rost să mă disociez. Venim în campanie și mințim, vorbim frumos, criticăm pe adversari, arătăm cât de răi sunt ei și cât de buni am fi noi, ajungem la Putere și facem exact ce au făcut și ceilalți.

Eu am spus mereu, știți ce s-a schimbat? Buzunarul în care curge robinetul”, declara Elena Udrea.

Vezi și

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALEGERI LOCALE ARGEȘ – Prezența la vot, ora 10 – 8,58 %, au votat 45.113 de alegători

Avatar

Publicat

in

De

Argeşenii sunt așteptați, astăzi, 27 septembrie, să îşi aleagă reprezentanţii administraţiei publice locale, respectiv primarii, consiliile locale și președintele Consiliului Județean. Secţiile de vot s-au deschis la ora 7.00, votarea încheindu-se la ora 21.00. În contextul pandemiei de COVID-19, scrutinul se desfășoară în condiții speciale, fiind stabilite reguli la urne și în sălile de vot, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Obligaţia privind purtarea măştii şi dezinfectarea mâinilor înainte de intrarea în secţie, precum şi prezenţa a maximum cinci alegători în sala de vot sunt câteva dintre regulile privind organizarea alegerilor locale 2020, prevăzute de Hotărâre de Guvern. La urne sunt așteptați 525.151 de alegatori. În Argeș au fost organizate 522 de secții de votare și s-au tipărit 2.314.252 buletine de vot.

Până la ora 10:00, au votat 45.113 argeseni, ceea ce inseamna o prezenta la vot în județ de 8,58 %

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend