Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SCANDALOS ? Poliţist din Curtea de Argeş acuzat de abuz ! A AMENDAT UN ŞOFER ŞI A LUAT PERMISUL PENTRU PUŢINĂ ZĂPADA PE MAŞINĂ

Avatar

Publicat

in

Acuze grave ale unor argeşeni la adresa Poliţiei Rutiere din Curtea de Argeş ! Unul dintre aceştia susţine că poliţistul Din a comis un abuz in această dimineaţă si promite că il va reclama la superiorii săi.

Ce s-a intamplat de fapt ? După o noapte cu ninsori viscolite, poliţistul Din a iesit la un filtru la doar 150 metri de sediul Politie Municipale, probabil pentru a nu consuma benzina dar , mai ales, pentru a nu da piept cu drumurile pline de gheata si zăpada. El nu a oprit vreun drumar sau vreun primar sa-i intrebe de ce strazile arata in acel hal, ci şoferi care cu greu au reusit sa iasa pe străzi dupa viscol si ger. Unul dintre cei opriti a fost Robert Mamulas. Desi, asa cum se vede in foto, masina era curatita de zapada in buna parte, ramanand, asa cum este normal dupa o noapte de viscol urmata de ger, gheata si zapada in zona stalpilor, soferul a fost amendat pentru asta. Sa mai spunem ca masina tanarului este una dintr-acelea care au sistem automat de degivrare in zonele de maxima importanta – parbriz, faruri, oglinzi si luneta – in conformitate cu standardele europene de circulatie. Mai  mult, din foto se vede ca parbrizul era curatit perfect in zona de actiune a stergatoarelor si ca, firesc, in miscare,  acestea au strans zăpada in plus langa stalpii masinii. Politistul argeşean nu a tinut cont nici de viscolul de azi noapte, nici de conditiile in care se prezenta masina si a aplicat tanarului amenda. Dar, asta nu e tot ! Dupa cum sustine tanarul , politistul nu l-ar fi informat ca nu are voie sa coboare din masina, nici nu l-a oprit sa faca asta iar pentru ca a facut poze pentru a demonstra cum arata masina, tanarul Robert Mamulas a mai primit o sanctiune, mai exact o alta amenda dar si suspendarea permisului de conducere.

Publicitate

Dupa aceasta intamplare, mai multi soferi ne-au sesizat acelasi lucru: excesul de zel al politistului Din dupa o noapte de ninsori abundente, ger si viscol. Unul dintre acestia sustine ca politistul Din ar fi acelasi care are prieteni buni printre patronii de firme de maxi taxi. Dar despre excesele de zel ale poliţitilor argeşeni, ale unor presupuse abuzuri reclamate de oameni  si intreaga poveste cu banii facuti de politistii care ar vinde, pe bani buni, informatii pretioase patronilor firmelor de maxi taxi din Argeş, vom discuta pe larg la Super TV, in emisiunea Chestiuni Argeşene de luni 25 februarie, de la ora 19,30.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru: Nu e conducere militară, nu există aşa ceva

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat ce se întâmplă cu DSP Bucureşti, după ce mai multe televiziuni și chiar agenții de presă au anunțat că va fi preluată de o conducere militară. 

„Nu e conducere militară, nu există aşa ceva. Ionel Oprea este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi pensionar militar. Nu facem ca la Suceava, unde am trimis conducere militară. Coordonarea DSP-urilor era la Horaţiu Moldovan. Am scos de acolo DSP Bucureşti, cel mai mare DSP din ţară, şi l-am pus coordonator pe Ionel Oprea. Acolo sunt 250 de oameni, plus 90 detaşaţi, care trebuie puşi la treabă. Şi directorul de la Direcţia Asistenţă Medicală, dr. Nica, se va ocupa şi el efectiv. El face evaluarea, care este în curs.

Publicitate

Am trecut DSP Bucureşti în atribuţiile domnului secretar de stat Oprea. Acolo erau probleme mari, a fost şi acel focar de COVID, laboratoarele care făceau teste nu erau plătite. Va continua evaluarea! Rămâne conducerea actuală, dar sub conducerea dlui secretar de stat Ionel Oprea„, a declarat Nelu Tătaru în exclusivitate pentru DC NEWS.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Avatar

Publicat

in

De

Cătălin Moroşanu a precizat că va intra în competiţia electorală pentru Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi la rugămintea preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal.

Cătălin Moroşanu, originar din Iaşi, a precizat că încă este consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, dar în cel mai scurt timp va avea un nou act de identitate cu mutaţie în Galaţi, oraş în care urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.

Publicitate

Acesta a mai spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi, pentru că la CJ Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a spus Cătălin Moroşanu.

Cătălin Moroşau are 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), este absolvent al Faculăţii de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. Totodată, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend