Conecteaza-te cu noi

Pitesti

SCANDALOS ! Medicul Frătoaica de la Judeţean trateaza oamenii ca la partid ! Voiajorul politic făcut de ras de un pacient !

Avatar

Publicat

in

Este incredibil cum unii medici confundă spitalul cu sediul propriului partid !!! Este şi cazul medicul Gheorghe Frãtoaica, de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Argeş, acelasi care s-a dat si mare politician migrand, mai ceva ca graurul, prin  PD, PDL, UNPR și PMP si, mai nou, PNL. Voiajorul politic Frătoaica a fost făcut de ras de rudele unui pacient, un bătrân bolnav de CANCER, care a fost uitat 9 ore pe un pat de spital. Aparţinãtorii îl acuzã pe Frãtoiaca de rele tratamente, intr-o postare publică pe o reţea de socializare,  De precizat ca in ultima luna mai mulţi argeşeni s-au plans de comportamantul medicului Fratoaica.

 “Imposibil..de fapt este foarte posibil ca tatăl meu să stea aici (la UPU, Spitalul Judeţean Argeş) de la 9 de dimineațã să aștepte să fie trimis La Spitalul Nicolae Bălcescu ..adică la nici 10 km… Și asta doar penru că medicul de gardă nu dã un banal de telefon acolo…

Când l-am întrebat de ce-l ține pe tata cu durerile astea încă în Județean, răspunsul lui a fost: “Tatãl nu are nicio durere! Nu mai reinventaţi boli. Nu este nicio urgenţã. Sunt mai mâhnită cum nu am fost vreodată … Medic care încă se plimbă și care nici nu a telefonat până acum la Oncologie la Bălcescu se numește Frătoaica. Și tatăl meu cu cancer și metastaza încă este într o cameră din holul spitalului.

Ideea este că tata este de la 9 și un pic de dimineațã, cu salvarea dus . A stat fără să-i facă nimic, perfuzii sau altceva. Fără să mănânce până la ora 16, când am mers eu de la muncă. Ținut până la ora 19…trimis la Bălcescu cum că acolo îl internează… Nici vorbã. Doctoriţa de acolo a spus că nu este de competența lor ceea ce scrie în fișa, deci… La vorba dânsei ar fi trebuit să ne întoarcem la ora asta în Județean…Tata a refuzat…A fost ceva gen “poate să ne moară aici și nu este de competența noastră!! “, a scris pe Facebook, fiica bolnavului.

Suntem tare curiosi daca Spitalul Judeţean va demara o anchetă în acest caz şi va face publice rezultatele. Măcar să aflăm şi noi: au luat-o razna medicii politicieni sau pacienţii care-şi cer drepturile ?

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

UN ARGEȘEAN A VÂNDUT UN PORSCHE CARE NU-I APARȚINEA – A fost reținut pentru camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvârşirea infracţiunilor de camătă, abuz de încredere, înşelăciune şi uz de fals, şi au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Piteşti.
Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie 2020, bărbatul ar fi intrat în posesia unui autoturism, aparţinând unei persoane din Merișani, iar ulterior, pretinzând că este proprietarul din acte, ar fi înstrăinat autovehiculul unei alte persoane din București.
Pentru sâvârşirea faptei, bărbatul ar fi indus în eroare cumpărătorul cu privire la faptul că el este proprietarul autoturismului, folosind în scopul comercializării un contract de înstrăinare-dobândire a unui mijloc de transport întocmit în fals, respectiv având ștampila și semnătura organului fiscal de la locul de domiciliu al proprietarului, falsificate.
În cursul lunii noiembrie 2020, autoturismul a fost identificat în municipiul București și ridicat, aflându-se în custodia poliției.
Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Pitești, la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie, dar și un autoturism, în vederea instituirii măsurii sechestrului asigurator.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ATENȚIE! Drumul Județean 703 E, Pitești – Băbana, închis pentru 10 zile în zona Trivale

Avatar

Publicat

in

De

Consiliul Județean Argeș informează că, în perioada 18 ianuarie – 29 ianuarie (inclusiv sâmbătă 23 ianuarie), pe DJ 703 E, Pitești – Băbana, zona Trivale, în intervalul orar 09.00 – 12.00, circulația rutieră va fi întreruptă în totalitate ca urmare a lucrărilor de toaletare a arborilor situația în zona drumului, lucrări executate de Direcția Silvică Argeș. Porțiunea de drum închisă va fi de la intersecția drumului județean cu breteaua de drum Găvana  – Trivale până la intersecția cu DC 163 Ciocănăi – Moșoaia.  

Ca variante ocolitoare avem DC 163, Ciocănăi  – Moșoaia, și DN 67 B, Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.  

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend