Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

SCANDALOS ! Copil din Curtea de Argeş plimbat intre spitale pentru o banala apendicita. VEZI EXPLICATIA MEDICILOR

Publicat

in

Caz incredibil in ziua alegerilor in spitalele din Arges! O fetiță din Curtea de Argeş, în vârstă de 13 ani,  a ajuns de urgenta la spitalul din oras dar nu a putut fi operată pentru ca…  s-a îmbolnăvit în week-end. Fetita avea nevoie de o operație de apendicită și a ajuns duminică la spital, dar intervenția nu a putut fi făcută pentru că in Spitalul din urbea basarabilor nu era medic niciun anestezist așa că a fost trimisă la Spitalul de Pediatrie Pitești. Aici supriya de proprtii spre disperarea parintilor ! Transferul a fost zadarnic pentru că nici aici nu era anestezist de gardă așa că fata a ajuns la un spital din Bucuresti. Explicația managerilor celor doi spitale este aceea că posturile sunt scoase la concurs, dar nu vin medici să se angajeze, ambele instituții medicale fiind în criză de anestezişti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACUM! Incendiu la Vâlcele, în Argeș

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat un incendiu in comuna Merisani. Potrivit primelor informații este vorba de un incendiu la un fânar din Vâlcele provocat de neatentia proprietarilor.
La fata loului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii…

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șeful Serviciului Permise Argeș, comisarul Emil Angheloiu, S-A PENSIONAT !

Publicat

in

De

În ultimele zile, Instituția Prefectului Argeș, s-a despărțit de încă 2 colegi, cărora le-a sosit sorocul bine-meritat al pensionării. Este vorba de comisarul șef Angheloiu Emil, șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, în perioada decembrie 2009-iulie 2020, gestionând cu succes o activitate complexă, plină de provocări profesionale.

Tot zilele acestea. si Elena Sărățeanu, auditorul intern al Instituției Prefectului din luna mai 2007, pana în luna iulie 2020, a iesit la pensie. Și-a desfășurat activitatea cu profesionalism și demnitate, fiind un sprijin real managerilor acestei instituții, apreciată de colaboratorii domniei sale.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend