Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

SCANDALOS: Cetatean amendat de Poliție pentru că… a înjurat primaria PSD pe Facebook

Avatar

Publicat

in

Un tânăr din Odobești, Cosmin Răzvan Bîrsan, a fost amendat de polițiști pentru că… ”a proferat injurii și expresii jignitoare la adresa Primăriei Odobești și a funcționarilor publici din această instituție, lezându-le demnitatea și onoarea”, după cum a scris polițistul în procesul verbal. Este prima amendă de

Cosmin Razvan, tanarul amendat pentru ca a injurat primaria PSD pe FB

Cosmin Razvan, tanarul amendat pentru ca a injurat primaria PSD pe FB

acest gen dată de Poliție, iar Bîrsan a anunțat că va contesta amenda de 600 de lei pentru că s-a dat cu încălcarea legislației în vigoare.

Publicitate

De precizat ca Odobestiul este fieful PSD din Vrancea. Primarul Odobeştiului, Daniel Nicolaş (PSD) a câştigat la alegerile din acest an un nou mandat, cu peste 80 % din voturile alegătorilor, el conducand urbea inca din 2004. Victoria în alegeri i-a adus lui Nicolaş si PSD şi un consiliu local în care are 11 din cei 15 consilieri locali. Ceilalţi 4 consilieri sunt ai  Partidului Naţional Liberal.

Anul trecut, Curtea de Apel Mureș a decis că Facebook este ”spațiu public”, dar de aici și până la amenzi de genul acesta e o distanță ca de la cer la pământ…

cosmin-birsan-amenda-injurii-primarie

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cristian Gentea este noul primar al Piteștiului!

Avatar

Publicat

in

De

La ora 21:00, secțiile de votare s-au închis și în Argeș iar reprezentantii partidelor di sectiile de votare au inceput imediat numaratoarea voturilor. Conform primelor date ale numaratorii paralele, in mai mult de jumatate din sectiile de vot , Cristian Gentea, candidatul PSD, conduce în clasamentul provizoriu, fiind urmat cu un scor destul de strâns de următorii doi plasați, respectiv Sorin Apostoliceanu (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR PLUS).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină în flăcări, în Argeș

Avatar

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o autoutilitară in Mioveni, strada Petre Zugravu, parcarea bl. L3. Potrivit primelor informații, flăcările au fost generate de un scurtcircuit la instalația electrică a autovehiculului.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend