Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Scandal pe Cuza Voda – Argesenii acuza, Bolovan spune ca respecta legea

Publicat

in

Discuţii contradictorii, acuze şi chiar injurii între douǎ familii de pe strada Cuza Vodǎ din Curtea de Argeş. Alexandru Nicoarǎ, ne-a reclamat la redacţie faptul cǎ, fǎrǎ sǎ fi avut autorizaţie de construcţie sau alte acte necesare, vecinii sǎi şi-ar fi construit un cǎmin pentru apometru iar de lucrare s-ar fi ocupat chiar angajaţii Aquaterm.

canal-cuza-voda-1« S-au apucat de 12 septembrie, ieri, au spart aici şi au venit muncitori de la Aquaterm sǎ le munceascǎ. Nu cred cǎ aşa ceva este normal mai ales cǎ am fost şi la primǎrie şi am aflat cǎ nu au autorizaţie. Am depus şi o reclamaţie în acest sens şi aşteptǎm sǎ vinǎ cineva din primǎrie sǎ verifice situaţia. In plus, vecinii au adresat cuvinte jignitoare mamei şi nouǎ… «  povesteşte tânǎrul Nicoarǎ.

Advertisements

« Nu am cerut eu apometru afarǎ, dar în curte nu e loc »

De cealaltǎ parte, vecinul reclamat, Mihai Iosub spune cǎ în curtea locuinţei sale nu este loc pentru cǎmin, drept pentru care angajaţii Aquaterm i l-au construit în afara proprietǎţii. « Nu i-am chemat eu sǎ punǎ apometru. In curte nu e loc, aşa cǎ au pus afarǎ. Mǎ gândesc sǎ nici nu îl iau în custodie pentru cǎ nu e pe proprietatea mea.. » a spus la rândul sǎu reclamatul.

La faţa locului, situaţia este clarǎ. S-a construit, pe domeniul public, un cǎmin pentru un apometru. Acesta se aflǎ în faţa proprietǎţii familiei Iosub şi afecteazǎ puţin rezistenţa gardului familiei Nicoarǎ. familia-reclamataPentru cǎ cea mai mare problemǎ reclamatǎ a fost faptul cǎ lucrarea s-ar fi fǎcut, fǎrǎ autorizaţie şi pe bani publici de o societate ce aparţine primǎriei, în folosul unei persoane fizice, am stat de canalvorbǎ cu directorul SC Aquaterm, Ion Bolovan, care aflase şi el de reclamaţii şi probleme. « Este perfect legal ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu favorizez pe nimeni ci pur şi simplu continui campania de apomterizare la case. Legea prevede ca acolo unde nu este spaţiu, apometrul sǎ fie pus la limita de proprietate, ceea ce am şi fǎcut. Mai mult, pompa este chiar lângǎ gard la familia respectivǎ iar apometrul trebuie pus înainte de aceasta » a declarar pentru PROFIT Ion Bolovan.

bolovan1

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend