Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

Scandal monstru la TVR | Mihai Rădulescu și Cornel Mihalache, descalificați deși au câștigat alegerile în CA

Publicat

in

Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu au fost descalificați și eliminați din Consiliul de Administrație al TVR, deși au câștigat alegerile interne.

cornel mihalache si mihai radulescuAlegeri cu scandal la Televiziunea Română, pentru cei doi reprezentanți ai salariaților în Consiliul de Administrație.

Liviu Fetter şi Sorin Burtea au fost validaţi ca reprezentanţi ai salariaţilor TVR, în CA, deși Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu au avut cele mai multe voturi. Cei doi din urmă au fost descalificaţi de către Biroul Electoral Central din SRTv, din cauză că nu au depus cazierul judiciar.

Cornel Mihalache a primit 598 de voturi iar Mihai Rădulescu 584 de voturi, clasându-se pe primele două locuri în urma scrutinului de vineri.

Mihai Rădulescu a declarat că va contesta rezultatul alegerilor mâine, când va depune şi “certificatul de cazier judiciar”.

Rădulescu a spus că el a depus declaraţie pe proprie răspundere că “nu are cazier judiciar”, iar “certificatul de cazier judiciar” i-a fost cerut de către Biroul Electoral Central (BEC) din SRTv, printr-un e-mail, duminică, o zi nelucrătoare.

Mihai Rădulescu a mai spus că speră să nu fie pus în situaţia să conteste în instanţă rezultatul alegerilor din TVR: Sper să nu se ajungă acolo. Dar oricum primii paşi vor fi contestarea acestui verdict, mâine, o dată cu depunerea certificatului de cazier judiciar, pe care mi l-au cerut astăzi, prin e-mail. Eu mâine respect această obligaţie, vin cu certificatul de cazier şi cu contestaţia la Comitetul Director, care a făcut acel Regulament formulat complet aberant. Iar dacă Comitetul Director îşi însuşeşte mai departe verdictul acestui Birou Electoral Central, evident că vom merge în instanţă şi sesizăm şi Avocatul Poporului şi Comisiile parlamentare pentru că s-a viciat rezultatul unui vot cât se poate de legal.

Alegerile interne pentru un nou Consiliu de Administrație la TVR, au loc la o lună după ce pe 10 decembrie 2013, Parlamentul României a demis vechea conducere a Televiziunii Române.

Comenteaza cu profilul de FB

DIVERSE

Cazinouri cu arhitectură spectaculoasă din întreaga lume

Publicat

in

cazinouri celebre

Indiferent de perioada în care au fost inaugurate, unele cazinouri impresionează și prin arhitectura lor. S-au investit sume de bani în construcția unor locuri impresionante ca arhitectură.

Cazinoul din Monte Carlo, Caesars Palace din Las Vegas sau Marina Bay Sands din Singapore sunt doar câteva dintre cazinourile recunoscute pe plan mondial și datorită arhitecturii lor.

Astfel, cei care ajung în aceste locuri nu doresc doar să se distreze la jocuri de noroc, ci și să vadă pe viu aceste bijuterii arhitecturale.

Sunt locuri vizitate anual de foarte mulți oameni, captivați de măreția acestor clădiri și de frumusețea lor. Există așadar o varietate de care oamenii pot profita, indiferent dacă oamenii vor să se distreze offline sau online. Cazinourile terestre au farmecul lor datorită arhitecturii, în timp ce piața jocurilor online crește puternic datorită ofertei mult mai bogate. Spre exemplu, pe portalul specializat cazino365.ro poti gasi zilnic oferte cu rotiri gratuite sau bonusuri fara depunerede care poti profita si poti juca fara sa fie nevoie sa depui bani reali.

Dar oamenii vizitează cazinourile terestre și pentru arhitectura lor. Iar 5 dintre acestea se remarcă în mod deosebit:

1. Cazinoul din Monte Carlo – Un loc cu o istorie bogată, inaugurat tocmai în 1863. Ideea de a avea un cazinou în Monaco i-a aparținut Prințesei Carolina, iar banii câștigați prin intermediul său aveau ca scop salvarea de la faliment a Casei Grimaldi. Arhitectura acestuia este inspirată de epoca Belle Epoque. Impresionează în deosebi prin arhitectura sa superbă, de la fântânile arcuite până la coloanele de marmură și picturile murale artistice. În prezent, cazinoul din Monte Carlo este unul dintre cele mai cunoscute din întreaga lume. De altfel, a fost locație de filmare pentru multe dintre titlurile din seria James Bond. De asemenea, aici s-a filmat și Ocean’s Twelve. Cazinoul din Monte Carlo rămâne foarte popular, însă rezidenții acestui loc nu au voie să vină să joace.

Cazinoul din Monte Carlo

2. Caesars Palace – Acest cazinou din Las Vegas este unul dintre cele mai cunoscute din capitala mondială a distracției. Caesars Palace are o arhitectură de inspirație romană, iar imaginea sa îți rămâne tot timpul întipărită în minte. Cazinoul a fost inaugurat în 1966 și are și o statuie de peste 6 metri a lui Augustus Caesar în apropierea intrării. Nu e cunoscut doar pentru jocuri de noroc, ci și pentru faptul că aici au concertat nume grele precum Frank Sinatra, Rod Stewart, Dean Martin și Mariah Carey.

Caesar Palace din Las Vegas

3. Marina Bay Sands – Costurile de construcție ale acestui cazinou au fost de aproape 7 miliarde de dolari. De altfel, în 2010, în momentul inaugurării, era cel mai scump cazinou din lume. Tot aici se află și unul dintre cele mai frumoase superbe hoteluri din lume. Arhitectura este arhicunoscută, cu cele trei coloane și un acoperiș superb. În interiorul acestui complex se mai află și un mall, restaurante, zone de expoziție și numeroase alte obiective interesante. De asemenea, aici este și o grădină interesantă.

Marina Bay Sands Casino

4. The Venetian Macao – Acest cazinou este cunoscut în mod deosebit pentru locația din Las Vegas, dar cel din Macao este de-a dreptul spectaculos. Este al doilea cel mai mare cazinou din lume. Are o arhitectură impunătoare și se întinde pe o suprafață de 980 de mii de metri pătrați. Dintre aceștia, 51 de mii de metri pătrați sunt pentru jocuri de noroc. Aici sunt peste 3.400 de aparate de tip slot machine și 800 de mese de gambling.

Cazinoul Venetian din Macao

5. Wynn Las Vegas – Și acesta se află pe Las Vegas Strip, iar costurile de construcție s-au ridicat la 2.7 miliarde de dolari. Luxul te întâmpină la orice pas în acest cazinou-hotel, care deține și o piscină impresionantă. De asemenea, aici s-au filmat și numeroase producții precum 2012 și Paul Blart: Mall Cop 2. Totodată, Wynn Las Vegas este recunoscut și pentru o fântână celebră.

Wynn Las Vegas

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Strategii de câștigător pentru Poker Texas Holdem

Publicat

in

De

Pokerul este unul dintre jocurile care au cele mai mari șanse pentru a te îmbogăți. Cu toate acestea, foarte puțini jucători stăpânesc pe deplin abilitățile necesare pentru a juca la nivel profesionist acest joc. Pokerul este și printre puținele jocuri de cazino unde poți să aplici anumite strategii. Fiind un joc unde jucătorul își decide singur rezultatul, Poker-ul poate fi abordat din foarte multe unghiuri.

Înțelegerea informației pe care o ai

Texas Hold’em este cel mai popular mod de joc de Poker la care au acces toți jucătorii care vor să înceapă să joace. Nu are nimic în comun cu restul jocurilor precum sloturile Fortuna rotiri gratuite, nici cu jocurile virtuale și cu nimic altceva. Este modul de joc pe care îl vedem foarte des la televizor, în filme sau în cazinouri. Informația este un lucru foarte important la o masă de Poker. Fiecare jucător are acces la aceleași informații, dar depinde de tine cât de bine înțelegi informația de la masa respectivă. Acolo se află și secretul. Diferența dintre câștigător și pierzător este făcută de capacitatea de interpretare a informațiilor.

Orice jucător profesionist ți-ar putea spune că din totalul de jucători care participă la masa de joc, foarte foarte puțin dintre ei chiar acordă atenție și informațiilor care circulă la fiecare mișcare. De cele mai multe ori, jucătorii nu sunt atenți la mișcările celorlalți ci doar la propria mână.

Dacă vrei să ai rezultate mai bune la Texas Holdem, trebuie să începi prin a fi atent la joc și a acumula cât mai multe informații despre mâna curentă, stilul de joc al participanților și despre cărțile jucate deja. Apoi concentrează-te pe modul în care va fi analizată acea informație.

Mâinile jucate

Dacă te vei uita la statisticile unui jucător de top, precum Daniel Negreanu, dar și alți jucători care câștigă milioane, vei observa că aceștia intră și joacă mult mai puține mâini decât adversarii lor sau decât jucătorii care părăsesc turneul mult mai repede. Este și de înțeles. Dacă din 10 mâini intri doar în 3, dar ai de fiecare dată o mână destul de bună, ai și economisit bani cu mâinile evitate, dar ești pe profit datorită mâinilor pe care le-ai câștigat.

Această strategie este extrem de simplu de învățat. Nu trebuie să faci altceva decât să îți antrenezi răbdarea și să dai FOLD mai des la mâinile unde nu prea ai șanse de câștig. Majoritatea jucătorilor se avântă și pariază doar pentru a vedea flopul riscând degeaba banii. Trebuie ca mâna ta să merite încă de la început.

Maximizează câștigurile și minimizează pierderile

Pentru a simplifica și mai mult tot procesul prin care poți crea o strategie la Texas Holdem, trebuie să te gândești că fiecare joc are doar 2 încheieri posibile sau două obiective clare. Primul dintre ele are legătură cu minimizarea pierderilor. De exemplu, cu cât dai FOLD mai des, cu atât vei pierde mai puțini bani, dar este mai important să îți dai seama și că trebuie să dai FOLD când ești la mijlocul jocului.

Al doilea lucru, care de obicei tinde să pară ceva mai complicat este să câștigi cât mai multe chipsuri atunci când ești învingător. Dacă ești în pierdere cu 100 RON, iar mâinile tale câștigătoare îți aduc doar 80 RON, teoretic ești încă în pierdere cu 20 RON, deci trebuie să înveți cum să îți faci adversarii să parieze.

Așa că nu intra direct All-in dacă ai din prima o pereche de Ași.

Cât de des să faci bluff?

Bluff-ul este o mișcare ce nu este tocmai caracteristică jocului de Poker. Texas Hold’em este considerat un joc de îndemânare și nu un joc de noroc. Atunci când folosești strategii ca Bluff-ul pentru a forța un noroc, amesteci 2 principii care nu au ce căuta unul lângă altul. În acel moment tu vrei doar ca norocul să țină cu tine și jucătorul să fie intimidat de bluff-ul tău. Dar dacă acel jucător este experimentat, va știi că bluffezi și vei pierde foarte mulți bani.

Bluff-ul nu este recomandat decât în momentele critice când trebuie să recuperezi bani cu orice preț sau atunci când îți cunoști adversarul mai bine decât ei înșiși.

Plata pe River

Nici măcar nu ar trebui să ajungi la River fără o carte decentă. De cele mai multe ori, jucătorii se regăsesc la Riveri cu nimic în mână și dau FOLD la un Call din partea oponentului. Este greșit să pariezi până în acel moment doar pentru a renunța și este greșit să mergi atât de departe sperând doar la o carte bună. Pokerul îți permite să te retragi când nu ai o carte bună.

Spre deosebire de Blackjack, unde când primești o carte proastă nu ai ce face decât să continui fiind deja conștient că ai șanse mari să pierzi, în Poker poți da FOLD din prima păstrând banii.

Concluzie

Strategiile se află deja la îndemâna ta și nu trebuie să faci altceva decât să le aplici. Nu paria pe fond emoțional și nici sperând că va veni o carte bună care te va scoate din pierdere. Pokerul este câștigat de cei care joacă prin îndemânare și nu prin noroc.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend