Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

SCANDAL la înmormântarea lui Emi Pian: Polițiștii au ÎNCHIS cimitirul și nu lasă alți credincioși să intre

Avatar

Publicat

in

Interlopul Emi Pian a este înmormântat, la această oră, în cimitirul “Tudor Vladimirescu” de pe Șoseaua Antiaeriană. Doar 50 de inși participă la slujbă și nu mii, așa cum se așteptau televiziunile de știri.

Însă, poliția a dat dovadă, din nou, că este depășită de evenimente și a închis cimitirul. Accesul altor persoane nu este permis, în afara de cei de pe lista înaintată de familia interlopului. Din acest motiv, alți credincioși, care voiau să meargă la mormintele rudelor, nu au fost lăsați să intre în cimitir, asta deși oamenii veniseră chiar și cu o oră înainte ca interlopii să ajungă la cimitir.

Publicitate

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’ .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

PSD, replică pentru Klaus Iohannis: șeful PNL a ieșit să justifice EȘECUL liberalilor

Avatar

Publicat

in

De

Cei de la PSD susțin că ieșirea în declarație de presă a președintelui Klaus Iohannis a fost făcută pentru a acoperi eșecul celor de la PNL. PSD arată că social-democrații au luat cele mai multe CJ-uri și cele mai multe primării, chiar dacă procentual PNL a fost peste.

Citește și: Traian Băsescu, în seara alegerilor: Eu mă duc să-mi fac valiza! Orban abia mâine își va da seama că a pierdut

Publicitate

”Șeful PNL, Klaus Iohannis, a ieșit la televizor să justifice eșecul major al partidului său la locale.

Ce calcule a făcut însă profesorul Iohannis??!

#PSD a câștigat cele mai multe Consilii Județene – 20, cei mai mulți primari – aproape 1.500, iar pe vot politic PSD a înregistrat un scor de peste 30%.

#PNL a ieșit pe locul trei în Capitală cu un scor rușinos, iar în țară ”aliații” de la USR le-au suflat de sub nas primăriile importante!

Mult succes, domnule Iohannis, în lupta cu USR! PSD va merge pe drumul său și va continua să propună proiecte și soluții pentru oameni. Pentru că doar oamenii contează, domnule Iohannis!”, scriu cei de la PSD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Comisia Europeană: ‘Uniunea Europeană rămâne angajată în obţinerea unui acord post-Brexit’

Avatar

Publicat

in

De

Comisia Europeană a anunţat luni că Uniunea Europeană nu va părăsi masa negocierilor şi rămâne angajată în obţinerea unui acord post-Brexit, în ceea ce pare o tentativă de a arunca vina preventiv în caz că discuţiile vor eşua, relatează DPA, potrivit Agerpres.

După o întâlnire cu ministrul britanic Michael Gove de luni, vicepreşedintele Comisiei Europene Maros Sefkovic a declarat că Uniunea Europeană rămâne angajată să ajungă la un acord, în pofida ameninţărilor britanice de a încălca parţial acordul de retragere.

Publicitate

“UE nu va fi niciodată cea care va provoca sfârşitul negocierilor privind viitorul parteneriat între UE şi Regatul Unit”, a spus el.

Premierul britanic Boris Johnson vrea să creeze o “plasă de siguranţă” legală care să-i dea puterea de a trece peste o prevedere din acordul de retragere care ar impune reguli vamale post-Brexit diferite Irlandei de Nord faţă de restul Regatului Unit.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Drept răspuns, blocul comunitar “nu va ezita” să recurgă la o acţiune în instanţă dacă Regatul Unit va merge mai departe cu controversata lege a pieţei interne, a avertizat Sefcovic.

Legea a fost criticată pentru că încalcă atât legea internaţională, cât şi acordul de retragere pe care Londra şi Bruxellesul l-au semnat după ce au negociat termenii ieşirii Regatului Unit din UE.

Ambele părţi au subliniat că timpul este tot mai scurt pentru a ajunge la un acord. Potrivit negociatorului şef al UE, Michel Barnier, un acord trebuie obţinut cel mai târziu până la sfârşitul lui octombrie.

O nouă rundă de negocieri urmează să înceapă marţi, iar în cadrul ei vor fi abordate problema spinoasă a pescuitului şi cea a regulilor de concurenţă egale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend