Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Scandal în Parlament și pe legile justiției: „Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți?” / „Un traseist care lingea clanțele”

Publicat

in

Parlamentarii s-au certat și s-au înjurat, marți, și în timpul dezbaterilor privind legile justiției. „Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți, nu vă e rușine să veniți dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți”, a strigat de la tribună deputatul PSD Radu Cristescu către parlamentarii USR.

Camera Deputatilor, sedinta de plenFoto: AGERPRES

Redăm dialogul între deputatul PSD și doi dintre deputații USR, conform imaginilor difuzate de Digi24:

  • „Fostul ministru al Justiției Stelian Ion: Cred că un titlu mai potrivit pentru această ar fi fost „legea privind oligarhia judiciară, pentru că asta face această lege.
  • Deputatul PSD Radu Cristescu: Mă uit de o oră și jumătate cine sunt moraliștii din Parlament: un grup infracțional organizat, pe numele lui USR, condus din umbră de un penal, pe numele lui Barna (fostul președinte al USR Dan Barna, n.r.).
  • Mă uit și la ministrul nulitate de la justiție, Stelică, care are și un certificat de handicapat, nu trebuie să-l prezentați, că se vede.
  • Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți? Nu vă e rușine să veniți dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți.
  • Deputatul USR Claudiu Năsui: Aceasta e adevărata față a PSD. Un traseist care lingea clanțele la turnătorul Petrov (fostul președinte Traian Băsescu, n.r.) acum câțiva ani, care a venit la voi în partid și se preface acum că e luptător pentru dreptate.
  • Ăsta e PSD, îi vedeți – înjură, e grobian, așa se comportă. Și acum câtva timp, era lingău de clanțe în alt partid.
  • Deputatul PSD Radu Cristescu: Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți.
  • Și am uitat să vă spun: nu mai intrați câte doi în cabina de baie, să vă pupați pe guriță”.

Dezbaterile cu strigăte și jigniri au avut loc în plenul Camerei Deputaților pe proiectul de lege privind organizarea judiciară, care face parte din pachetul celor trei legi ale justiție. Toate amendamentele opoziției au fost respinse, așa cum s-a întâmplat și în comisia specială, iar actul normativ urmează să intre la votul deputaților.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Noi detalii crunte din Dosarul fraților Tate: Ca să nu lase urme de violență i-a desfăcut operația

Publicat

in

Anchetatorii redau, în dosarul în care frații Tate sunt arestați preventiv pentru trafic de persoane și viol, mărturia unei victime care ar fi fost agresată de una dintre complicele celor doi britanici.

Citeste mai mult

NATIONAL

Gheorghe Hagi, după meciul FCSB – Farul: ‘Alibec a fost fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa!’

Publicat

in

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, a spus că e una din cele mai frumoase zile din viaţa sa, după o asemenea victorie obţinută în faţa unei echipe care a dominat meciul de pe Arena Naţională.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend