Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Scandal în Parlament și pe legile justiției: „Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți?” / „Un traseist care lingea clanțele”

Publicat

in

Parlamentarii s-au certat și s-au înjurat, marți, și în timpul dezbaterilor privind legile justiției. „Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți, nu vă e rușine să veniți dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți”, a strigat de la tribună deputatul PSD Radu Cristescu către parlamentarii USR.

Camera Deputatilor, sedinta de plenFoto: AGERPRES

Redăm dialogul între deputatul PSD și doi dintre deputații USR, conform imaginilor difuzate de Digi24:

  • „Fostul ministru al Justiției Stelian Ion: Cred că un titlu mai potrivit pentru această ar fi fost „legea privind oligarhia judiciară, pentru că asta face această lege.
  • Deputatul PSD Radu Cristescu: Mă uit de o oră și jumătate cine sunt moraliștii din Parlament: un grup infracțional organizat, pe numele lui USR, condus din umbră de un penal, pe numele lui Barna (fostul președinte al USR Dan Barna, n.r.).
  • Mă uit și la ministrul nulitate de la justiție, Stelică, care are și un certificat de handicapat, nu trebuie să-l prezentați, că se vede.
  • Nu vă e rușine, mă, hoților care sunteți? Nu vă e rușine să veniți dați lecții de moralitate? Uitați-vă, băi, la voi, o mână de hoți sunteți.
  • Deputatul USR Claudiu Năsui: Aceasta e adevărata față a PSD. Un traseist care lingea clanțele la turnătorul Petrov (fostul președinte Traian Băsescu, n.r.) acum câțiva ani, care a venit la voi în partid și se preface acum că e luptător pentru dreptate.
  • Ăsta e PSD, îi vedeți – înjură, e grobian, așa se comportă. Și acum câtva timp, era lingău de clanțe în alt partid.
  • Deputatul PSD Radu Cristescu: Bă, chiar nu vă e rușine, bă, ipocriților, securiștilor, hoților care sunteți.
  • Și am uitat să vă spun: nu mai intrați câte doi în cabina de baie, să vă pupați pe guriță”.

Dezbaterile cu strigăte și jigniri au avut loc în plenul Camerei Deputaților pe proiectul de lege privind organizarea judiciară, care face parte din pachetul celor trei legi ale justiție. Toate amendamentele opoziției au fost respinse, așa cum s-a întâmplat și în comisia specială, iar actul normativ urmează să intre la votul deputaților.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Bea sânge de crocodil de două ori pe zi: ritualul unui om de afaceri din sudul Thailandei

Publicat

in

Un om de afaceri din sudul Thailandei a devenit recent viral pentru că a afirmat că secretul sănătății sale bune este să bea sânge de crocodil amestecat cu alcool de două ori pe zi, scrie odditycentral.com.

Rojakorn Nanon, un bărbat în vârstă de 52 de ani din provincia thailandeză Trang, își începe ziua cu un pahar de sânge de crocodil amestecat cu un alcool thailandez numit lao khao, și mai bea un astfel de cocktail înainte de culcare. Omul de afaceri susține că înainte era slăbit fizic și epuizat tot timpul, dar de când a început să bea sânge de crocodil, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă, iar acum mizează pe această substanță. El crede că sângele de crocodil face minuni pentru mai multe organe, pentru sânge și pentru sistemul nervos.

Citeste mai mult

NATIONAL

Reacție de peste ocean: Joe Biden transmite felicitări sincere lui Recep Erdogan pentru realegerea sa ca președinte al Turciei

Publicat

in

Preşedintele Statelor Unite, Joe Biden, l-a felicitat, în cursul nopţii, pe omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru victoria în scrutinul prezidenţial din Turcia, informează Mediafax.

„Felicitări preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru realegerea în funcţie„, a declarat Biden într-un mesaj transmis prin Twitter. „Aştept să continuăm să colaborăm în cadrul Alianţei Nord-Atlantice în probleme bilaterale şi în provocările mondiale comune”, a subliniat preşedintele SUA.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend