Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

VIDEO ! Scandal în faţa sediului Poliţiei din Piteşti. O avocată îşi reclamă soţul de agresiune şi acuză autorităţile că nu iau nicio măsură

Avatar

Publicat

in

Scandal, miercuri seara, în faţa sediului Poliţiei din Piteşti. O avocată îşi reclamă soţul de agresiune şi acuză autorităţile că nu iau nicio măsură. În replică, fostul soţ al avocatei susţine că trăieşte un adevărat calvar de când s-a recăsătorit.

Avocata şi omul de afaceri sunt divorţaţi de doi ani. În tot acest timp, fosta soţie a reclamat în mai multe rânduri că bărbatul o agresează.

“M-am oprit în faţa unui chioşc de ziare să cumpăr un ziar, timp în care a apărut el, m-a lovit la obraz, m-a lovit la genunchi şi se vede că sunt zgâriată, a dat cu picioarele”, a spus femeia.
Bărbatul are altă variantă. El spune că, de când s-a recăsătorit, fosta soţie îl hărţuieşte.
“În momentul în care am ieşit de la Parchet, s-a năpustit asupra mea, spunând că acea rezoluţie nu trebuia să ajungă în mâinile mele şi procuroarea şefă mi-ar fi dat-o cu încălcarea flagrantă a legii”, a precizat fostul soţ al acesteia.
Bărbatul susţine că fosta soţie i-a făcut până acum 28 de plângeri penale.
“S-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe şi ameninţare, urmează ca doamna să se prezinte cu certificatul medico-legal”, a declarat Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.
Cei doi au împreună un copil.

 

Comenteaza cu profilul de FB

Dezvaluiri

CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’

Avatar

Publicat

in

De

În prag de alegeri, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității anunță că un candidat al partidului lui Victor Ponta, Pro România, la alegerile parlamentare, a fost colaborator al Securității.

Este vorba despre Samuel Calotă, candidat la Camera Deputaților, pe listele Pro România Teleorman.

Candidatul lui Victor Ponta avea numele conspirativ „Violeta” .

Calotă Samuel a fost recrutat de Securitate, la 18.12.1981, în calitate de gazdă a casei de întâlniri, conform notei de constatare.

Acesta a fost recrutat „în scopul realizării legăturii cu unele surse de informare din localitatea Botoroaga și Orbasca ce vin frecvent în localitatea Alexandria”.

Curtea de Apel București l-a declarat, în luna iunie a anului 2009, pe Samuel Calotă colaborator al Securității, conform CNSAS.

Vezi și

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Decorarea asistentei lui Marcel Vela nu a fost ilegală!

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Dezvaluiri

ANPC intervine în forță pe piața furnizorilor de gaze! Noi metode descoperite, prin care companiile pot prejudicia clienții

Avatar

Publicat

in

De

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a demarat, în ultima perioadă, o serie de controale pe piața furnizorilor de gaze.

Sorin Susanu, șeful Corpului de Control al Directorului ANPC, anunță, vineri, că s-au descoperit „noi probleme, care pot prejudicia beneficiari”.

Vezi și EXCLUSIV Lovitură pentru RCS&RDS! ANPC a amendat gigantul Digi! Cum își înșală clienții

Susanu dezvăluie că, în acest context, o companie a fost amendată cu 50.000 de lei. Conform surselor Bugetul.ro, compania amendată este Engie România.

Asa cum am declarat zilele trecute, verificările agenților economici care oferă utilități consumatorilor sunt in atentia noastra si, din păcate,am identificat noi probleme, care pot prejudicia beneficiarii.

Pentru neregulile descoperite, societatea care furnizează gaze, a fost sancționată cu amenda în valoare de 50000 lei si a primit masura de remediere a problemelor descoperite.

Controalele in acest domeniu vor continua!

Descrierea faptelor:
S-au analizat următoarele tipuri de contracte de furnizare a gazelor naturale, încheiate de operatorul economic cu consumatorii : ——GAS START (cu abonament), —— e-CELSIUS (cu abonament), —–GAS 4U, —-CELSIUS 4 U (cu abonament), ——CELSIUS DUO (cu abonament), —–‘ CELSIUS PLUS (cu abonament) și ——GAZ CONTROL (cu abonament). Din analiza acestora, se constată că beneficiarii, în calitate de consumatori, nu sunt informați complet și corect asupra tarifului pe care trebuie să-l plătească pentru cantitatea de gaze naturale consumată și facturată. Astfel, în contracte se indică o valoare, exprimată în “lei/kwh”, ce reprezintă “preț gaze naturale cu servicii de transport incluse”. La art.3, din contracte, alin.3) și alin.4) privind “Prețul Contractului”, se menționează “prețul final va include prețul gazelor naturale cu servicii de transport și costuri de echilibrare incluse, tarif de distribuție, costuri de înmagazinare” și „orice alte tarife și taxe ce vor fi introduse de autoritatea de reglementare competentă”. Totodată, prețul de furnizare “nu include TVA, accize și tarif de distribuție”, tarif care diferă, funcție de operatorul de distribuție și categoria de consum, consumatorii neavând nicio informatie în acest sens. De asemenea, conform alin.1) de la art.3) din contracte, prețul de furnizare “se completează , după caz, cu un abonament”, dar consumatorii nu sunt informați ce reprezintă acest abonament. Perioada de valabilitate a prețului indicat în contracte este de 12 sau 24 de luni, respectiv “ preț fix al gazului natural pe 12/24 luni“, funcție de tipul de contract, dar conform acestor contracte “prețul se poate actualiza ori de câte ori intervine o modificare a tarifelor reglementate “.

Toate aceste mențiuni înscrise în contractele încheiate cu consumatorii nu reprezintă o informare clară și completă asupra tarifului final plătit de consumatorul mediu, acesta fiind definit, conform Legii 363/2007, privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor, ca “acel consumator considerat că este rezonabil informat, atent și precaut, ținând seama de factorii sociali, culturali și lingvistici“. Deși în toate contractele se stipulează că tarifele reglementate de ANRE, pentru serviciile de distribuție/transport se regăsesc actualizate pe o adresă de site (indicată în contracte), această informație este dificil sau chiar imposibil de accesat de către consumatorul mediu.
Astfel, prin modul de informare al consumatorilor și prin omisiunile existente în contractele de furnizare a gazelor naturale, se constată că aspectele descrise sunt susceptibile să inducă în eroare consumatorul mediu, determinându-l să ia o decizie de tranzacționare (încheiere contract) pe care altfel nu ar fi luat-o, și reprezintă o practică comercială înșelătoare.

Având în vedere cele manționate, se constată că operatorul economic a încălcat prevederile art.6, alin.1, lit.d) din Legea 363/2007 și se sancționează conform art.15, alin.1, lit.b) coroborat cu art.17, alin.2, lit.c) din Legea 363/2007”, spune Sorin Susanu.

Vezi și

EXCLUSIV Reguli diferite în privința înmormântărilor, în România! Deciziile semnate de Raed Arafat sunt diferite chiar și în zonele carantinate

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Decorarea asistentei lui Marcel Vela nu a fost ilegală!

‘Fără penali’? USR-PLUS vrea să-l trimită în Parlament pe fratele unui condamnat pentru proxenetism

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend