Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Sârbul Stevan Ljubicic, noul antrenor al echipei feminine de volei a clubului Dinamo

Publicat

in

Echipa feminină de volei a clubului Dinamo a anunţat oficial că noul antrenor al formaţiei va fi sârbul Stevan Ljubicic (38 de ani), transmite Mediafax.

Ljubicic a antrenat la Alba Blaj în ultimii trei ani, unde a ocupat funcţia de secund. În perioada petrecută la Blaj, sârbul şi-a trecut în cont patru trofee: două titluri şi două Cupe ale României. Mai mult decât atât, cu Ljubicic în staff, Blaj a ajuns în două finale europene: Liga Campionilor, în 2018, respectiv CEV Cup, în 2019.

Pe lângă Ljubicici, Dinamo a anunţat şi patru transferuri: Naoko Hashimoto (Japonia / coordonator), Marina Vujovici (Serbia / libero), Maria Karakaşeva (Bulgaria / secund) şi Maja Burazer (Croaţia / universal).

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Jucătorul de 21 de ani al echipei FCSB, Dennis Man, poate deveni cel mai scump fotbalist vândut vreodată în România

Publicat

in

De

Jucătorul de 21 de ani al echipei de fotbal FCSB, Dennis Man, poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată în România. Acesta a intrat în atenţia clubului din Premier League, Norwich City, potrivit MEDIAFAX.

De asemenea, Sheffield United este un alt club din prima ligă engleză care se interesează de Man.

Cei de la FCSB au anunţat că mutarea este „60% rezolvată”.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

Man tocmai jucase împotriva celor de la Dinamo în semifinalele Cupei României iar FCSB s-a calificat după 4-0 la general.

Dacă se face transferul lui Man în Premier League pentru suma cerută de FCSB – 15 milioane de euro, acesta va deveni cel mai scump jucător transferat vreodată din România.

Dennis Man a admis după meciul cu Dinamo că speră la un transfer.

„Dacă Dumnezeu mă ţine sănătos şi voi reuşi să mă transfer, va fi bine. Mi-ar trebui un timp de acomodare în orice campionat, aşa cum ne-ar trebui tuturor fotbaliştilor din România. Eu încerc să mă pregătesc de la un antrenament la altul cât mai bine, iar când fac pasul în altă parte, sper să joc la fel de bine”, a spus jucătorul.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Topul celor mai scumpi jucători transferaţi din România îi include pe Nicolae Stanciu – de la FCSB la Anderlecht – 9,8 milioane de euro, Vlad Chiricheş – de la FCSB la Tottenham – 9,5 milioane de euro și Alexandru Mitriţă – de la Craiova la New York City FC) – 7,5 milioane de euro.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ALERTĂ de la MAE: Muncitori români la o fermă din Franţa, infectaţi cu coronavirus. Au plecat la muncă în luna iunie

Publicat

in

De

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că Ambasada României la Paris a fost notificată cu privire la testarea pozitivă pentru infecția cu COVID-19 a opt cetățeni români, lucrători în cadrul unei ferme agricole din departamentul Landes al regiunii Aquitania din Franța.

Reprezentanții misiunii diplomatice au efectuat demersuri, în regim de urgență, pe lângă Agenția Regională de Sănătate, președintele Departamentului Landes și Prefectura Landes, pentru a obține informații suplimentare cu privire la identitatea și starea de sănătate a cetățenilor români, transmite MAE.

Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile franceze, cetățenii români se află pe teritoriul Republicii Franceze de la începutul lunii iunie, iar testarea pentru COVID-19 a fost efectuată la data de 2 iulie, persoanele testate pozitiv fiind, în momentul de față, într-un centru de carantină.

Totodată, reprezentanții misiunii diplomatice a României au contactat cetățenii români, aceștia menționând că starea lor de sănătate este bună, condițiile din centrul de izolare sunt optime și beneficiază de îngrijirea medicală necesară.

MAE mai precizează că Ambasada României la Paris continuă dialogul cu cetățenii români, cu angajatorul acestora și cu autoritățile locale competente, fiind pregătită să acorde asistența consulară, conform competențelor legale și cu stricta respectare a măsurilor adoptate de autoritățile locale în contextul pandemiei de COVID-19.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectați pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Paris +33 (0)1 47 05 29 66 ; +33 (0)1 47 05 27 55, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Paris +33 (0)6 80 71 37 29.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend