Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ŞANTAJ: Ajutor social doar dacă mergi la mitingul electoral al baronului PSD

Publicat

in

Localnicii din comuna vrânceană Vizantea Livezi sunt obligaţi să meargă la mitingurile electorale ale lui Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean, în caz contrar fiind ameninţaţi că li se taie ajutorul social.

Portalul Justiţie Curată a publicat un convocator pentru un miting electoral în comuna vrânceană Vizantea Livezi, din care reiese că viceprimarul îi ameninţă pe localnici că, dacă nu se prezintă la întâlnirea cu preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, vor pierde ajutorul social pe ziua respectivă.

Sursa foto: justitiecurata.ro

content-image

Viceprimarul comunei, Gheorghe Norocea, a întocmit o listă care conține numele beneficiarilor ajutorului social din localitate, pe care a și autentificat-o cu ștampila Primăriei, în care invită cetățenii la o întâlnire electorală cu șeful CJ Vrancea, Marian Oprișan, pe data de 19 mai, la ora 14.

„Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectivă”, se arată în adresa pe care viceprimarul a trimis-o din poartă în poartă pentru a se asigura că nimeni nu lipsește de la întâlnirea cu tătucul județului”, a scris viceprimarul la finalul listei şi  a pus ştampila primăriei.

Confruntat cu lista, viceprimarul Norocea a recunoscut că ştie de acest document, mai scrie portalul Justiţie Curată.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Două persoane din Sibiu au fost transportate la spital, intoxicate cu fumul de la o oală uitată pe aragaz

Publicat

in

De

Două persoane au fost transportate vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă de Sibiu, intoxicate cu fumul de la o oală uitată pe aragaz, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

„O oală cu mâncare uitată pe aragaz a pus în pericol locatarii unui bloc din municipiul Sibiu, str. Ştefleşti, în această după-amiază. Un apel venit pe numărul de urgenţă 112, sesiza fum ce iese din bucătăria unui apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Ştefleşti. La locul indicat s-au mobilizat de urgenţă pompierii militari ai ISU Sibiu cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă dintre care 1 autospecială de salvare şi intervenţie la înălţime precum şi un echipaj SMURD alături de un echipaj SAJ. Sosiţi de urgenţă la faţa locului, salvatorii au constatat că în bucătăria apartamentului o oală cu mâncare ardea cu degajare de fum dens pe aparatul de gătit. Incendiul a fost lichidat în scurt timp şi apartamentul ventilat”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, o femeie şi un bărbat au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital cu uşoară intoxicaţie de fum, pentru realizarea de investigaţii suplimentare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Kremlin: Putin a acceptat inspectarea centralei nucleare de la Zaporojie din cauza riscului ‘unei catastrofe de mare anvergură’

Publicat

in

De

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a discutat vineri, prin telefon, cu omologul său francez, Emmanuel Macron, cei doi convenind asupra necesităţii trimiterii imediate a unei echipe internaţionale de verificare la Centrala nucleară ucraineană Zaporojie, aflată sub ocupaţie rusă, a anunţat Kremlinul, potrivit Reuters şi AFP, scrie Agerpres.

Conform versiunii prezentate de preşedinţia rusă asupra desfăşurării acestei discuţii, preşedintele Putin a spus că bombardarea centralei nucleare ucrainene de la Zaporojie creează riscul unei ”catastrofe de mare anvergură care ar putea conduce la contaminarea radioactivă a unor vaste teritorii”.

Cei doi preşedinţi au convenit asupra necesităţii ca o echipă a Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA) să fie trimisă la acea centrală, mai menţionează Kremlinul.

Tot conform preşedinţiei ruse, Putin i s-a plâns lui Macron despre menţinerea obstacolelor în calea exportului de produse alimentare şi îngrăşăminte ruseşti pe piaţa internaţională, în pofida acordului semnat la Istanbul ce a permis deblocarea exporturilor de cereale ucrainene prin Marea Neagră, înţelegere care de asemenea prevede reluarea exporturilor de cereale şi îngrăşăminte ruseşti.

Aceste exporturi ruseşti sunt afectate de suspendarea schimburilor bancare şi financiare ca urmare sancţiunilor occidentale instituite împotriva Rusiei după agresiunea acesteia contra Ucrainei

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend