Conecteaza-te cu noi

SPORT

Săndoi este îngrijorat de ineficacitatea jucătorilor săi!

Publicat

in

Alb-violeții au remizat cu Metaloglobus și cel puțin pe plan ofensiv lucrurile nu stau tocmai bine, potrivit antrenorului Emil Săndoi, într-o declarație acordată siteului oficial al clubului argesean: ”Acest meci s-a jucat în condiţii foarte dificile, pe o ploaie aproape torenţială şi pe un vânt destul de puternic. Nu am putut juca pe terenul central pentru că era impracticabil din cauza bălţilor. Prin acest amical consider că ne-am atins scopul. Am ratat ocazii clare de gol prin Mihăescu, Nilă, David. Din păcate, nu reuşim să marcăm. Este o problemă. Ne creăm multe ocazii, dar nu o băgăm în poartă. Avem probleme la finalizare!. Cu Petrolul am avut 4-5 ocazii mari de gol, cu Metaloglobus la fel. Ducem mingea în faţa porţii, însă ratăm din poziţii foarte clare. Sperăm să marcăm în campionat. Băieţii s-au mişcat OK. Au înţeles ce îmi doresc eu de la ei, atât pe faza defensivă, cât şi pe faza defensivă. Ştim ce avem de făcut. Dacă vom reuşi să marcăm, nu vom avea probleme. Nu trebuie să uităm că Nilă şi Costin Stoica au doar zece zile de pregătire cu echipa. Mai au de recuperat până când vor ajunge la un nivel foarte bun. Eu am încredere în jucătorii pe care îi am

Probabil că pe parcursul meciurilor rămase din acest sezon se vor rezolva problemele din ofensivă într-o oarecare măsură.Pentru campionatul 2018-2019, când obiectivul va fi cel de promovare în primul eșalon, FC Argeș va avea nevoie de 1-2 atacanți de valoare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ȘOCANT! Un fotbalist a murit înecat într-un lac din SUA

Publicat

in

Un fotbalist ghanez, Derrick Otim, a murit la vârsta de 24 de ani, după ce s-a înecat într-un lac de pe teritoriul SUA.

Otim a fost un proaspăt absolvent al cursurilor Xavier University, din Cincinnati, Ohio, motiv pentru care a decis să petreacă reușita împreună cu o parte din prietenii săi.

Conform surselor din internațională, Otim cu prietenii și colegii săi au decis să meargă la Lacul Keowee, din Carolina de Sud, iar decizia avea să-i fie fatală fotbalistului.

Chiar dacă medicii și forțele de ordine au intervenit în scurt timp, tânărul fotbalist a murit.

A jucat mult timp pentru echipa universității, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători.

În 2018, Lake Keowee a fost descris drept cel mai mortal corp de apă din Carolina de Sud, potrivit surselor dintr-un articol de știri locale din străinătate.

32 de persoane au murit înecate în acest lac într-un interval de 25 de ani.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul sporturilor în legătură cu competițiile sportive cu spectatori

Publicat

in

Ionuț Stroe, ministrul sporturilor, a declarat pentru Digi24 că „șansele să vedem suporteri în tribune la competițiile sportive sunt destul de mici întrucât cifrele pandemiei au revenit la cote îngrijorătoare.”

Gradul de conformare la reguli este la cote minime, iar mult așteptata relaxare de la 1 iulie a fost amânată pe bună dreptate, declară acesta.

„Momentul când vom relua competițiile cu spectatori va fi când cifrele pandemiei vor fi spre zero. Spectacolele sportive sunt adunări publice la care pot participa mii de oameni, de aici restricționarea accesului pe stadioane. Am lucrat la un scenariu la o posibilitate legală de a asigura spectatori pe stadioane, dar asta va intra în vigoare când nu vom mai avea pandemie. Va fi cu număr redus, cifrele la care lucrăm sunt de 10% din capacitatea stadioanelor, cu rezervare prealabilă. Dar numai dacă cifrele pandemiei vor fi foarte foarte mici”, a adăugat Ionuț Stroe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend