Conecteaza-te cu noi

Campulung

Salvamontistii argeseni au ajutat familii nevoiase

Publicat

in

 

fb_img_1483085037563Acțiune de caritate a formației Salvamont – Câmpulung Muscel

Acțiunea s-a desfășurat pe data de 29 decembrie 2016 și a fost posibilă prin contribuțiile personale ale membrilor formației Salvamont Câmpulung, precum și a 3 angajați ai Serviciului Public Județean Salvamont Argeș. Au fost cumpărate alimente și dulciuri, care au fost donate câtorva familii defavorizate, fb_img_1483085020673precum și unor copii care au obținut rezultate deosebite la învățătură, din raza Municipiului Câmpulung.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ARGEȘ | Autocamion confiscat într-un dosar privind infracțiuni silvice

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat verificările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,transport cu cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m^3, neînsoţite de documentele specifice de transport prevăzute la art. 68 alin.1 din Legea 46/2008R”, faptă prev. și ped. de art. 68 alin. 2 ind.1 din Legea 46/2008R – Codul Silvic.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 ianuarie a.c., un bărbat de 33 de ani, din Rucăr, ar fi transportat cu un autocamion, pe raza localității Dragoslavele, cantitatea de 12,54 mc material lemnos, de esență rășinoase.

În urma probatoriului administrat, a fost luată măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a autocamionului în cauză, precum și a materialului lemnos fără documente care să ateste proveniența legală.
De asemenea, cercetările în dosarul penal continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, și a întregii activități infracționale.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

DOCUMENT | Consiliile județene vor putea aloca bani pentru sterilizarea câinilor fără stăpân

Publicat

in

De

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordonanță de urgență pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Astfel, având în vedere că în prezent câinii fără stăpân încă există pe spaţiul public, numărul acestora fiind în continuare unul ridicat, este necesară reglementarea posibilităţii de subvenţionare a manoperelor de sterilizare a câinilor cu stăpân de către autorităţile administraţiei publice locale, respectiv consiliile judeţene și consiliile locale. Din analiza datelor furnizate de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, aferente perioadei 2018-2020, a rezultat că anual un număr de peste 2.000 de persoane au primit îngrijiri medicale ca urmare a muşcăturii de câine.

CLICK AICI SI CITESTE DOCUMENTUL

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend