Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Salonul Auto Pitesti – un talcioc de tot rasul !  Proasta organizare, execrabila prezenta, rezultate zero

Avatar

Publicat

in

targ autoZilele trecute a avut loc în Piața „Vasile Milea” din centrul Pitestiului o nouă editie, a XVII-a, a Salonului Auto Pitești care s-a dovedit a fi, de fapt, un mare fiasco, dealerii argeseni de automobile dand dovada inca o data ca habar nu au cu ce se mananca o asemenea manifestare. Redactorii PROFIT au fost prezenti acolo sambata si au constatat cu dezamagire ca insiruirea aceea de masini, putintele fata de titulatura de Salon Auto, parca mai mult speria eventualii vizitatori sau tot mai putinii potentiali cumparatori. Majoritatea pseudostandurilor erau prezentate de cativa consilieri, tinere sau tineri, care nu prea aveau chef de vorba sau nu stiau sa explice performantele unui autoturism. La standul Tiriac Auto a trebuit sa asteptam 10 minute pentru ca cineva sa ne explice cum putem achizitiona prin programul Rabla un Hyundai. Tot acolo nu ni s-a putut explica de ce nu se poate cumpara cel mai ieftin model al coreenilor. La standul SCO General , dealerul Nissan in Arges, am avut neplacuta surpriza sa constatam prezenta unor modele “prafuite” si acceasi lehamite a consilierului de a … consilia potentialul cumparator. Faptul ca Salonul Auto Pitesti a ajuns un fel de targ oficial de masini second hand in buricul orasului a fost confirmat si de absenta unor marci importante care au decis in acest an sa spuna PAS proastei organizari . Asa se face ca doar aproape jumatate din dealerii autorizati din Arges au expuse modele precum Hyundai, Ford, Dacia, Renault, Honda, Nissan, Peugeot, Mercedes, Mitsubishi, Toyota, Suzuki, Opel, adica undeva la vreo 60 de exemplare, nu toate noi. Sa mai spunem ca a lipsit cu desvarsire lansari de noi modele dar a abundat prezenta de masini second hand. A fost, astfel, exclusiv un talcioc de masini, fara prezenta altor firme din domeniul auto, ca de exemplu distribuitori de piese auto, firme de tuning si tot ceea ce ar trebui sa fie la un salon auto in adevaratul sens al cuvantului. Acesta ar fi si unul dintre motivele pentru care , pe perioada talciocului organizat de AOA nu s-a vandut niciun autoturism si nici nu avea cum sa se vanda atat timp cat, se vaitau reprezentantii dealerilor, prezenta argesenilor a fost cea mai scazuta din istoria acestui mini Salon Auto de la Pitesti.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘Am văzut că elemente din programul nostru de sănătate există și în programul USR’

Avatar

Publicat

in

De

Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății și cel care deschide lista PSD pentru Camera Deputaților, în București, a precizat că printre principiile după care se ghidează social-democrații sunt respectarea statului de drept și calea europeană și a subliniat că mai multe elemente din programul de sănătate propus de PSD dacă va ajunge la guvernare se regăsesc și în planul de guvernare al USR.

”Nu am venit aici ca să mint. Atunci ceea ce vă spun acum cred sincer și actuala conducere a PSD mi-a dat oarecum mână liberă, sigur una e să dai mână liberă acum în campania electorală, alta e să dai mână liberă dacă se ajunge la guvernare, dar sper că se va întâmpla pentru că eu știu ce s-a întâmplat, cunosc inclusiv angajamentele României la nivel global și ușurarea accesului la servicii de sănătate mai ales pentru cei din mediul rural, din micile localități cred că putem să o rezolvăm, iar programul pe care l-am lansat noi, am văzut că elemente din programul nostru de sănătate există și în programul USR.

Oamenii care știu despre ce e vorba își dau seama că rezolvarea problemelor de sănătate nu ține exclusiv de câteva spitale regionale care sunt folosite de multe ori ca motivație electorală și care niciodată n-au fost terminate. Rezolvarea problemelor se face prin organizarea unui sistem de sănătate articulat care face posibil accesul la servicii și de asistență medicală primară, la servicii de ambulatoriu cât mai aproape de cetățeni trebuie să fie servicii permanente pentru că, din nefericire, ce se întâmplă în momentul de față este, de fapt, o rupere a echilibrului. Vedem ce se întâmplă acum în pandemie, avem niște probleme foarte grele în a asigura tratamentul pacienților cu COVID-19, dar și altor pacienți”, a declarat Alexandru Rafila, conform G4media.ro.

Citește și:

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Virgil Musta: La apariţia oricărui simptom care ar putea sugera că sunteţi răcit, izolaţi-vă la domiciliu

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara a făcut câteva recomandări, pe pagina sa de Facebook, celor care, în această perioadă, au unele simptome de COVID-19 sau chiar au fost confirmaţi cu noul coronavirus, dar care se tratează la domiciliu.

„Pentru că este o perioadă în care mă abordează multă lume şi mă întreabă cum să procedeze, las mai jos câteva recomandări, care sper să vă ajute pentru a şti cum să acţionaţi: La apariţia oricărui simptom care ar putea sugera că sunteţi răcit, izolaţi-vă la domiciliu, urmăriţi evoluţia şi discutaţi permanent cu medicul de familie, care vă va îndruma. Este foarte important ca eventuala infecţie SARS CoV 2 să fie descoperită cât se poate de timpuriu; Dacă sunteţi depistat pozitiv, ţineţi legătura în continuare cu medicul de familie, el poate fi cel mai bun sfătuitor al dumneavoastră în această perioadă. Noi, medicii specialişti de la Victor Babeş, avem o colaborare foarte bună cu medicii de familie şi ne informăm reciproc în interesul pacienţilor”, a scris Musta.

Medicul timişorean a subliniat că, dacă starea celor cu simptome se înrăutăţeşte, aceştia trebuie să se prezinte la spital.

„Următoarele semne trebuie să vă facă să solicitaţi imediat evaluare în spital, pentru că pot anunţa o evoluţie posibil severă a boli: febră mare, care persistă mai mult de 3-4 zile sau reapare după o perioadă de afebrilitate; tuse seacă iritativă intensă, însoţită de dureri toracice; dureri musculare intense, dureri de cap intense, oboseală marcantă; senzaţia de lipsă de aer. Dacă starea dumneavoastră se înrăutăţeşte, nu staţi acasă până nu mai puteţi respira sau până aveţi dificultate mare în respiraţie, pentru că de cele mai multe ori este prea târziu să mai putem face ceva. Dacă aveti factori de risc (boli cronice), fiţi şi mai prudenţi!”, a mai scris Musta.

Medicul Virgil Musta a spus că există riscul, chiar şi la formele uşoare, să crească inflamaţia şi să evolueze spre o formă severă.

„În evoluţia bolii există riscul, chiar şi la persoanele cu forme uşoare, ca între a 7-a şi a 10-a zi, inflamaţia să crească şi să evolueze spre o formă severă. În această perioadă a bolii fiţi foarte atenţi, iar dacă apar semnele de severitate descrise mai sus, anuntaţi medicul de familie şi prezentaţi-vă urgent la spital pentru a fi evaluaţi. Îmi pare rău că acum, în zi de sărbătoare, am venit şi cu aceste recomandări care ne reamintesc că nu avem un 1 Decembrie normal, dar nu pot să nu le fac, având în vedere realitatea dură pe care eu şi colegii mei (şi din păcate mulţi pacienţi) o resimţim. O fac asumându-mi senzaţia neplăcută pentru unii că insist pe această temă, dar cu speranţa că aceste recomandări pot fi de real ajutor, pentru cei afaţi în suferinţă. Dar, cu speranţă şi cu încredere, în această zi de sărbătoare a identităţii noastre naţionale, o zi care ne reaminteşte cât de important este să fim uniţi şi nu dezbinaţi, mai ales la greu, doresc din tot sufletul: LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!”, a încheiat Musta.

Vezi și

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend