Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

SALARII REGALE la Primăria Curtea de Argeș: Primarul Panțurescu – 16.900 lei/lună, șoferul- 3528 lei VEZI LISTA SALARIILOR

Publicat

in

Minune mare! De ieri, 29 septembrie, pe site-ul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş au fost publicate salariile angajaţilor din primăria regală în frunte cu primarul Panțurescu.

Iata, mai jos, salariile lunare brute ale bugetarilor din Primăria Curtea de Argeș cu următoarele precizari, în fapt adaosuri la salariile din lista de mai jos: 1. Personalul nominalizat în echipele de implementare a proiectelor din fonduri europene beneficiază de majorări ale salariilor de bază între 20% şi 25%, în funcţie de timpul efectiv lucrat lunar pentru activităţile proiectului/proiectelor. 2. Indemnizaţia lunară a primarului se majorează cu 25% pentru implementarea proiectelor europene din fonduri nerambursabile. 3. Salariaţii instituţiei beneficiază de indemnizaţie de hrană, în sumă de 347 lei/lunar, acordată proporţional cu timpul efectiv lucrat.

1 . Primar Constantin Panţurescu – 13.520 lei/lunar + 3.380 spor = 16.900 lei

Funcţii publice de conducere

 • secretar general UAT – 9.120 lei;
 • arhitect şef şi director executiv – câte 8.930 lei;
 • şef serviciu – 7.960 lei
 • şef birou – 7.713 lei.

Funcţii publice de execuţie:

 • auditor superior – 6.437 lei;
 • consilier superior, consilier superior achiziţii publice, inspector superior şi expert superior – între 5.657 şi 6.272 lei;
 • consilier asistent, consilier asistent achiziţii publice, inspector asistent şi expert asistent, gradaţia 4 – între 3.972 şi 4.157 lei;
 • consilier asistent, consilier asistent achiziţii publice, inspector asistent şi expert asistent, gradaţia 3 – între 3.875 şi 4.055 lei;
 • consilier juridic superior – 5.969 lei;
 • consilier juridic asistent – 3.861 lei;
 • consilier, inspector, expert superior, gradaţie 4 – 5.519 lei;
 • consilier, inspector, expert superior, gradaţie 3 – 5.384 lei;
 • consilier, inspector, expert superior, gradaţie 2 – 5.127 lei;
 • consilier, inspector, expert principal – 3.969 lei;
 • consilier, inspector, expert asistent, gradaţie 5 – 4.072 lei;
 • consilier, inspector, expert asistent, gradaţie 2 – 3.690 lei;
 • consilier, inspector, expert asistent, gradaţie 1 – 3.514 lei.

Funcţii contractuale de execuţie:

 • consilier, gradaţie 2 – 4.162 lei;
 • consilier, gradaţie 5 – 4.190 lei;
 • administrator, gradaţie 5 – 3.694 lei;
 • şofer, gradaţie 5 – 3.528 lei;
 • referent, gradaţie 4 – 3.464 lei;
 • îngrijitor clădiri, gradaţie 5 – 2.983 lei
 • arhivar, gradaţie 3 – 3.041 lei.

Fiecare consilier local primeşte pentru minimum două şedinţe lunare o indemnizaţie brută de 1.352 lei (10% din cea a primarului).

Salariile de bază pentru funcţiile publice de execuţie din cadrul compartimentelor Investiţii publice, Achiziţii publice, Juridic şi Management de proiect sunt la nivelul maxim din grilă.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Dan Petrescu anunță o nouă “golăneală”: Șefia la Piețe dată lui Ionel Păunescu cu dedicație și încălcare a legii

Publicat

in

De

Conslierul Dan Petrescu e foc si pară după ce Ionel Păunescu a preluat șefia Piețelor din Curtea de Argeș. Deși se știa încă din primăvară că postul de director al SPPTO este rezervat politic fostului pesedist Ionel Păunescu, organizarea si desfășurarea concursului a ridicat multe semne de intrebare. Imediat dupa desfasurarea concursului la care a participat doar un candidat, Ionel Păunescu, consilierul local Dan Petrescu a răbufnit susținând că “asistăm iar la o mare golăneală”. Acesta a anuntat ca va contesta concursul si va depune si o plangere. ” E incredibil ce se întampla si asistam iar la o mare golaneală. Practic, primăria Curtea de Argeș a incălcat legea, Codul Administrativ. Concursul nu a fost anuntat asa cum prevede legea. Nu apare publicat nicaieri , nici pe siteul GOV.ro, nici prin ziare …. Au incalcat iar legea doar pentru a-și face jongleriile politice. E clar ca vor sa-l elimine pe Ionel Păunescu. L-au scos din Consiliu Local ca sa ii dea postul de director pentru ca, mai apoi, sa il demita de acolo si sa scape definitiv de el. Eu voi contesta, voi face plangere la institutiile abilitate pentru ca asa ceva nu se poate….”, a declarat Dan petrescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Cloud guvernamental de 500 de milioane de euro! Florin Roman: ‘E o temă prin PNRR, de a construi un cloud guvernamental’

Publicat

in

De

Florin Roman (PNL), ministrul Cercetării și Digitalizării, a declarat duminică, pentru B1 TV, că aproape 500 de milioane de euro din PNRR sunt alocate pentru realizarea cloud-ului guvernamental – unirea tuturor bazelor de date ale tuturor instituțiilor centrale și locale. Banii din Plan vor ajunge în România în funcție de capacitatea noastră de a implementa obiectivele în termenele convenite cu reprezentanții Comisiei Europene. Acesta a mai spus că România ar putea apela și la asistența tehnică a Băncii Mondiale. Ministrul a mai afirmat, totodată, că „doar puțin peste 10% dintre români au aceste competențe digitale primare”.

Florin Roman, despre conectarea bazelor de date ale instituțiilor

„Principala noastră provocare – e și o temă prin PNRR, e de a construi un cloud guvernamental, o casă digitală cum îmi place mie să-i spun, în care va trebui să legăm și să facem partea de migrare a tuturor echipamenteleor din autoritățile locale și centrale, așa încât funcționarul, când vă primește pe dvs, să poată accesa bazele de date de la alte autorități, așa încât să nu mai faceți 10 drumuri.

Pentru acest cloud guvenamental avem prinși aproape 500 de milioane de euro în PNRR. Aici mă refer inclusiv la partea de migrare. Suntem în partea de avizare a actului normativ și-mi doresc ca cel târziu la începutul anului viitor să demarăm procedura de atribuire pentru partea de consultanță.

Banii vin pe măsura termenelor. În trimestrul I avem obligația de a da drumul la procedura de achiziție pentru consultare pe partea de structură arhitecturală a acestui cloud. E o sumă undeva la 4 milioane de euro.

Probabil va fi o discuție și cu Banca Mondială, că ei au mai oferit asistență tehnică în astfel de situații. Sunt multe lucruri care pe noi ne presează ca timp”, a declarat Florin Roman, pentru B1 TV.

Ministrul a comentat și o statistică a Comisiei Europene din 2020 care ne clasează pe penultimul loc în UE, doar înaintea Bulgariei, la capitolul digitalizare.

„Avem această problemă, dar avem și lucruri bune. Suntem în țara contrastelor. Suntem în partea fruntașă în clasamentul privind infrastrutura de IT și viteza în bandă largă, suntem în partea din față a clasamentului în ce privește calificarea profesională a celor din IT și Cercetare.

Avem probleme în ce privește competențele digitale primare. Doar puțin peste 10% dintre români au aceste competențe digitale primare, care înseamnă să pornești un calculator, să editezi un format Word, să lucrezi în Excel, să faci o comunicare electronică etc.
Vă spun de lucrurile bune, căci ele pot echilibra situația.

Mai avem o problemă: avem echipamente peste tot, dar avem problema de interconectare și interoperabilitate, că s-a lucrat cu soluții și echipamente total diferite”, a mai declarat ministrul Florin Roman, pentru B1 TV, în cadrul emisiunii „Selectiv”, moderată de Dan Bucura.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend