Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

ȘAH MAT pentru DRAGNEA

Avatar

Publicat

in

PSD stă pe un butoi de pulbere din cauza ultimelor evenimente petrecute în CExN. Mai mult, în spațiul public a fost lansată o ipoteză conform căreia Corina Crețu, europarlamentarul PSD cu cea mai puternică voce, ar urma să aspire la postul de premier din poziția de membru al Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat punctul de vedere cu privire la o viitoare nominalizare a Corinei Crețu ca premier al României și la criticile acesteia referitoare la absorția fondurilor europene și la modul în care lucrează Guvernul.

„Aceste critici le-am făcut și eu începând din 2007. Nu atragem fonduri europene suficiente, nu ne pregătim suficient de bine. Asta nu este o problemă, însă actuala putere a ajuns la contraperformanțe uimitoare în zona fondurilor europene”, a declarat Președintele României, la Palatul Cotroceni.

Întrebat ce părere are despre o posibilă nominalizare a Corinei Crețu drept viitorul premier al României, Klaus Iohannis susține că nu a auzit despre acest subiect.

”Nu am auzit de așa ceva și este o chestiune pe care nu aș comenta-o.”, a adăugat Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

El este cel mai bun profesor din lume! Gestul impresionant pe care l-a făcut cu marele premiu de un milion de dolari

Avatar

Publicat

in

De

Câştigătorul Global Teacher Prize 2020 este un profesor din India. Ranjit Disale a împărţit marele premiu de un milion de dolari cu ceilalţi finalişti, informează Mediafax.

Ranjitsinh Disale, câştigătorul premiului din acest an, este profesor la o şcoală dintr-un sat din India.

Dacă până acum fetele aveau acces limitat la educaţie în ţara lui, el le-a oferit-o. A dat lecţii de ştiinţă online pentru elevi din 83 de ţări şi a condus un proiect internaţional de construire a conexiunilor între tineri din zonele de conflict.

ULTIMA ORĂ Incendiu în secția ATI a Spitalului Medicală III din Târgu-Mureș – în salon se aflau 6 pacienți

În plus, a avut ideea să codifice lecţiile pe care le preda în coduri QR, pe care copiii să le poată accesa de oriunde. Cel mai bun profesor din lume a primit un milion de dolari pentru eforturile lui.

Dar, a făcut şi un gest deosebit. A împărţit banii cu ceilalţi profesori care au ajuns în finală.

„Nu simt că sunt primul sau că sunt câştigător. Sunt doar la fel, printre egalii mei, şi dacă vor împărţi banii cu ceilalţi 9 profesori finalişti ei vor avea şansa să îşi continue munca. Noi putem să luminăm viaţa multor elevi, atât de mulţi cât putem şi de asta am ales să împart banii”, declară Ranjit Disale, câştigător Global Teacher Prize.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Un preot a construit o CRUCE a PANDEMIEI la Neamț: oricine se poate ruga

Avatar

Publicat

in

De

Crucea Pandemiei a fost ridicată și sfințită în satul Bârgăuani, judeţul Neamț, în memoria tuturor celor care au murit din cauza SARS-CoV-2, virusul ce a îngenuncheat întreaga planetă. Proiectul a fost realizat de către părintele Iosif Gârleanu, ajutat de mai mulți localnici, informează Observator.tv.

Crucea Pandemiei poate fi vizitată de oricine. Crucea a fost sfinţită de către episcopul Iosif Păuleț.

“Părintele Paroh Iosif Gârleanu a făcut multe pentru comunitatea noastră și mai are în plan multe proiecte, este de lăudat ce a făcut și sper să aprecieze cât mai multă lume gestul lui.

Citește și: Gașca corupților de la Suceava – cum funcționa ‘fabrica de bani’ de la Permise! Angajatul anticorupție ‘ciripea’ informații: mașini de lux și case pe litoral

Crucea poate fi vizitată de oricine vrea să se roage pentru sufletele celor care s-au stins din cauza Covid-19″, a fost mesajul transmis de o persoană către Observator.tv.content-image

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend