Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

Sabin Cutaş își exprimă speranța ca noul Parlament European să continue să apere interesele tuturor cetățenilor europeni

Publicat

in

Strasbourg, 15 aprilie 2014,

Cu ocazia ultimei sesiuni plenare din actualul mandat al Parlamentului European, europarlamentarul Sabin Cutaş a mulțumit alegătorilor români pentru încrederea cu care l-au investit. El și-a exprimat în același timp speranța ca în viitorul mandat Parlamentul și Comisia Europeană să continue să lupte pentru bunăstarea tuturor cetățenilor europeni.

„Vreau să folosesc această oportunitate pentru a face un bilanț al activității Parlamentului European în acest mandat și să mulțumesc în egală măsură alegătorilor, care m-au investit cu încrederea lor. Parlamentul a contribuit la stabilirea unor reguli pentru eliminarea speculației financiare și a fraudei și a evaziunii fiscale, dezvoltarea garanției pentru tineret, acordarea ajutorului tehnic pentru atragerea fondurilor Băncii Europene de Investiții, apărarea libertăților individuale prin respingerea ACTA și reducerea tarifelor de roaming. De asemenea, forul legislativ a susținut parcursul european al Republicii Moldova și a negociat acorduri comerciale cu SUA și Canada, reamintind necesitatea eliminării vizelor pentru români în aceste doua state”, a subliniat Sabin Cutaş.
„Îmi exprim totodată speranța ca noul Parlament și noua Comisie să continue să îmbunătățească proiectul european, să apere interesele tuturor cetățenilor europeni și să combată tendințele xenofobe. Nu în ultimul rând, trebuie găsite soluții pe termen lung pentru eliminarea șomajului, în special în rândul tinerilor și trebuie promovată o politică bazată pe investiții, care să permită ieșirea din criza economică”, a conchis Sabin Cutaş.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

De

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend