Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Sa radem cu Lidia Buble.

Publicat

in

Am văzut această postare pe pagina Lidiei Buble, cantacioasa. Titlul ii apartine: “SA MAI SI RADEM:))))))”

Dragă Lidia, stii care a fost norocul tău? Că in fata reporterului din Pakistan era doar un copil. Dacă era vreo femeie, cred că scotea direct pistolul. Să fi văzut atunci cum te sufocai de râs!
Iată si comentariile fanilor cantaretei:

The post Sa radem cu Lidia Buble. appeared first on Cronici pe bune…. citeste mai mult

Vezi sursa

Source Article from http://revistablogurilor.ro/sa-radem-cu-lidia-buble/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Moderna va construi o fabrică de vaccinuri pe bază de ARN mesager în Australia

Publicat

in

De

Compania farmaceutică Moderna a anunţat luni că va construi o fabrică de vaccinuri pe bază de ARN mesager în Melbourne, Australia, o premieră în emisfera sudică, relatează AFP citată de Agerpres.

Vaccin ModernaFoto: Johanes Christo/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fabrica va fi construită în cadrul uneia dintre cele mai importante universităţi din ţară, Monash, şi va produce 100 de milioane de doze de vaccinuri pe an, împotriva COVID-19, a gripei şi altor boli.

Serul Spikevax produs de Moderna împotriva coronavirusului a făcut parte din primele vaccinuri care au utilizat noua tehnologie pe bază de ARN mesager, dezvoltate în timpul pandemiei de COVID-19.

Vaccinurile pe bază de ARN mesager permit celulelor să reproducă proteinele prezente în virus pentru a antrena sistemul imunitar să le recunoască şi să le neutralizeze.

Construcţia fabricii Moderna urmează să înceapă anul acesta şi va fi finalizată în 2024.

Pentru Australia, acest proiect nu este doar despre sănătate şi ştiinţă, a declarat luni premierul Anthony Albanese, „ci şi despre securitatea naţională”, după ce ţara s-a confruntat cu un deficit grav de vaccinuri în timpul pandemiei de coronavirus.

Melbourne, unde va fi construită fabrica, a cunoscut unul dintre cele mai lungi blocaje din lume pentru a stopa răspândirea virusului.

O lecţie pe care am învăţat-o din pandemie, a afirmat Albanese, este că „trebuie să fabricăm mai multe lucruri aici. Nu putem continua să ne gândim că este normal să fim la sfârşitul lanţurilor globale de aprovizionare”.

„În această parte a lumii, în regiunea cu cea mai rapidă creştere din istoria omenirii, avem astfel posibilitatea de a proiecta această capacitate în zona Indo-Pacifică”, a mai spus el.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Zece alerte cu bombă la Chișinău, în câteva ore

Publicat

in

De

Zece alerte cu bombă au fost anunțate, luni dimineață, la Chișinău – la aeroport, la Curtea Supremă de Justiție, dar și la mai multe spitale și centrele comerciale, conform presei din Republica Moldova.

Chișinău, Republica MoldovaFoto: Alessandro Serrano’/AGF / Sipa Press / Profimedia

Inspectoratul General al Poliției a anunțat că a fost sesizat, în jurul orei 8:40, despre amplasarea unui obiect explozibil în sediul Curții Supreme de Justiție, scrie deschide.md. Forțele de ordine au intervenit, iar serviciile specializate au verificat clădirea.

De asemenea, în orele care au urmat au fost primite noi amenințări cu bomba, la Aeroportul Internațional Chișinău, dar și la Spitalul Sf. Treime, Spitalul Arhanghel Mihail, Spitalul clinic al Ministerului Sănătății, Centrul comercial „Atrium”, Centrul comercial „OASIS”, Centru comercial „Soiuz”, S.A. „Pan – Com”, Spitalul „Medpark”, conform deschide.md și stiri.md

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend