Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Să nu îi prindă sărbătorile pe întuneric, Primăria a cumpărat instalații luminoase de 30.000 de euro fără licitații sau cerere de ofertă

Avatar

Publicat

in

De câteva zile, forfota împodobirii orașului pentru sărbătorile de iarnă a început și la Curtea de Argeș. Se tot întind perdele luminoase și, pentru ca nu cumva ca argeșenii să nu observe vreo diferență între fosta și actuala conducere, pe Bulevard, instalațiile au fost puse în diagonală.

O altă diferență între cele două conduceri este aceea că, în timp ce primarul Nicolae Diaconu miza mai mult pe sponsorizări și pe cheltuieli cât mai reduse, Constantin Panțurescu a cheltuit din bugetul local aproape 30.000 de euro pentru luminițele de Crăciun. Chiar dacă suma se încadrează în procedura de atribuire directă, cei din primărie nu au cerut oferte și nu au publicat vreun anunț prin care să se arate interesați de o asemenea achiziție. Pur și simplu au dat 30.000 de euro pe produsele dintr-un catalog al unei firme din județul Buzău.

Publicitate

În suma respectivă au intrat 270 de instalații tip perdea, de un metru pe un metru, 600 de metri de instalație tip fir, și alte 82 de bucăți de instalație tip perdea de diferite dimensiuni.

Deocamdată doar o parte dintre ele au fost montate, urmând însă ca, pe 1 Decembrie să fie aprinse iar argeșenii să decidă dacă s-a meritat cheltuirea unei astfel de sume pentru instalațiile de Crăciun.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

ACUM! Accident în Curtea de Argeș – S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA

Avatar

Publicat

in

De

Un accident rutier a avut loc, in urma cu putin timp, pe raza orasului Curtea de Arges. Un autoturism s-a răsturnat efectiv pe o strada din orasul regal . In autoturism se aflau 2 persoane care s-au evacuat. Una dintre acestea acuza dureri la unul dintre membrele superioare, a fost preluată de către pompieri și este transportată la spital. La fata locului a rămas un echipaj de pompieri pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Revenim cu detalii…

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ambasadorul SUA în România, critici dure la adresa lui Marcel Ciolacu

Avatar

Publicat

in

De

Ambasadorul Statelor Unite în România l-a acuzat pe liderul PSD Marcel Ciolacu deoarece nu vrea să ia măsuri îParlament pentru combaterea traficului de persoane. 

„La 26 iunie, am vorbit despre raportul privind traficul de persoane pe anul 2019 publicat de Statele Unite. Raportul arată că problema traficului de persoane în România a fost provocată de derapajele privind statul de drept în timpul guvernului precedent. Am cerut Parlamentului să acționeze și să adreseze această problemă. Este foarte dezamăgitor că liderul PSD Ciolacu a răspuns spunând că legile românești curente privind traficul de persoane și statul de drept sunt suficiente. Nu sunt! Cer din nou Parlamentului României, așa cum am făcut-o și pe 26 iunie, să aprobe legile dure necesare pentru eliminarea traficului de persoane și crimei organizate. Eforturile din prezent ale Guvernului Orban pentru întărirea statului de drept, pentru oprirea traficului de persoane și oprirea crimei organizate sunt remarcabile”, a declarat Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, conform Digi24.ro.

Citește și:

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

Publicitate

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend