Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-au smecherit politistii – Ofera informatii de… back-ground

Publicat

in

În perioada 5 – 11 octombrie a.c., sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi în conformitate cu Planul de operaţiuni al Organizaţiilor Poliţiilor Europene (TISPOL) se desfăşoară campania preventivă TRUCK AND  BUS.

 

În această perioadă, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră din judeţul Argeş vor acţiona pe raza de competenţă pentru verificarea autovehiculelor licenţiate pentru transportului public de persoane şi marfă, precum şi a celor care, fiind folosite pentru transportul public de persoane, nu respectă regimul legal de autorizare sau licenţiere.

Acţiunile poliţiştilor vor viza depistarea transporturilor ilicite de mărfuri şi persoane, depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respecta regimul legal de autorizare sau licenţiere, scoaterea din trafic a vehiculelor cu defecţiuni tehnice grave şi verificarea respectării dimensiunilor de masă şi gabarit.

 

Informaţii de back-ground

 

Din analiza activităţii de transport rutier public, pe raza judeţului Argeş, în primul semestru al anului curent, pe fondul nerespectării prevederilor legale de către conducătorii de autovehicule destinate transportului de mărfuri si persoane,  s-au comis cu vinovăţie 2 accidente rutiere soldate cu 1 mort şi 1 rănit grav.

Nu au fost înregistrate accidente grave cu vinovăţia conducătorului auto în care să fie implicate autovehicule de transport mărfuri periculoase.

 

De asemenea, în aceeaşi perioadă, poliţiştii rutieri au aplicat 2.256 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind transportul public de persoane şi mărfuri.

Dintre acestea 929 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate conducătorilor de autovehicule destinate transportului de persoane, 897 conducătorilor de autovehicule destinate transportului de mărfuri, 409 aplicate conducătorilor de autovehicule destinate transportului de persoane în regim taxi şi 21 aplicate conducătorilor de autovehicule destinate transportului de mărfuri periculoase.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Marcel Vela despre posibila candidatură a sa la Primăria București din partea PNL

Publicat

in

De

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat că zvonul legat de posibila sa candidatură la funcția de primar general al Capitalei din partea PNL nu este adevărat.

Vela spune că nu a discutat niciodată acest subiect cu nimeni.

„Vreau să precizez că nu am discutat niciodată acest subiect cu nimeni. Partidul Naţional Liberal s-a pronunţat cu privire la candidatul pentru Primăria Municipiului Bucureşti, aşadar pot spune că este o presupunere, o evaluare, o bănuială sau – pot să spun direct – un zvon care nu este adevărat, care nu confirmă o realitate cotidiană, o realitate administrativ-politică.

PNL şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la candidat, nu am discutat cu nimeni această posibilitate şi, ca să fiu şi mai direct, nu sunt nici măcar teoretic în situaţia în care să fiu într-o asemenea ipostază, nu sunt membru al organizaţiei din Bucureşti. Avem nişte oameni extraordinari în toate organizaţiile de sector, preşedinta filialei Bucureşti, colega mea, doamna Alexandru, este un om extraordinar, sunt suficienţi candidaţi sau există deja înţelegerea, aşa cum ştiţi, şi am şi oficializat-o printr-o decizie a partidului, cum ne organizăm pentru alegerile locale”, a afirmat Marcel Vela.

Citește și:

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marcel Ciolacu, anunțul momentului: ‘Da, voi candida la congres’

Publicat

in

De

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu,a precizat că va candida la viitorul congres la partidului, care va fi organizat cât mai repede, imediat după încetarea stării de alertă.

„Marea majoritate a colegilor mei au susținut că trebuie organizat un congres. Acum, trebuie să înțelegem și să vedem și să învățăm din greșeli. Am văzut ce a însemnat un Congres la USR cu o lună înainte de alegerile prezidențiale, și ce voci interne și ce deranj intern a fost. Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres, imediat după terminarea stării de alertă. (…) Da, voi candida la congres”, a spus Marcel Cioalcu.

Acesta a precizat că va candida cu un proiect politic și alături de o echipă. Președintele interimar a vorbit și despre criticile care i s-au adus chiar din interiorul partidului.

„Lupta politică este atât în exterior, cât și în interior. În acest moment, eu sunt președinte interimar. Ce nu înțeleg anumiți colegi de-ai mei e că acesta este jocul pe care Iohannis și PNL și-l doresc. Nu poți să șubrezești un partid numai din atacuri externe, îți trebuie și un scenariu intern”, a spus Ciolacu.

Citește și:

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend