Conecteaza-te cu noi

Administratie

S-au sărbătorit 50 de ani de la înfiinţarea şcolii Nr 4

Publicat

in

 

scoala 4 (15)Momente emoţionante şi multe amintiri frumoase astăzi, pentru profesorii pensionari, foste cadre didactice ale Şcolii Gimnaziale „Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş.  S-au sărbătorit 50 de ani de la darea în folosinţă a unităţii de învăţământ de prestigiu din urbea basarabilor, scoala 4 (17)unitate care de-a lungul acestor ani a pregătit elevi care au ajuns la rândul lor, profesori, doctori, economişti, ingineri sau oameni de afaceri.

De departe cel mai frumos moment a fost acela în care s-a dezvelit placa comemorativă, pe care stau inscripţionate cuvintele „De la cei pentru care iubirea pentru şcoală le-a fost o religie”.

scoala 4 (7)Nu au lipsit slujba de pomenire a cadrelor didactice trecute în nefiinţă şi cuvintele celor care de-a lungul anilor au fost  directori ai acestei şcoli, printre care şi decanul de vârstă, profesor Cecilia Nicolaescu.

Pentru foştii şi actualii profesori şi elevi ai Şcolii „Mircea cel Bătrân” s-a cântat cu mândrie imnul intonat de corul şcolii.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

RĂZBUNARE… MIZERABILĂ la PITEȘTI – În ce hal și-a găsit mașina în parcare

Publicat

in

De

Surpriza uriasa pentru un pitestean -dar și vecinii săi – in aceasta dimineată. Acesta si-a gasit masina sufocata de gunoaie aruncate intentionat de cineva peste autoturismul parcat in fața blocului. Imaginea este una incredibilă si arata imaginația emanata de frustrarea unui om sau din dorinta de razbunare a acestuia.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Controale în magazinele din Curtea de Argeș – Clienți fără mască

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că, în ultimele trei zile, echipajele mixte formate din pompieri, polițiști și polițiști locali din Mioveni au desfășurat controale pentru respectarea măsurilor de combatere a răspândirii virusului COVID-19. Aceștia s-au deplasat în municipiul Curtea de Argeș la trei operatori economici și în Mioveni, în Piața Dacia. S-a urmărit respectarea obligativității purtării măștilor de protecție în spațiile închise, distanțarea fizică, crearea de fluxuri separate intrare-ieșire și s-au făcut verificări specifice ale ISU. S-au verificat astfel respectarea prevederilor legale împotriva răspândirii COVID-19, conform Legii nr. 55/2020, HG nr. 394/2020 și a Ordinului comun al Ministerului Sănătății și al M.A.I. nr. 874/81/2020.

Au fost verificate peste 300 de persoane, aplicându-se 16 avertismente pentru nerespectarea prevederilor legale care reglementează modul de comportare și echipare în zonele închise cu flux continuu de persoane.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend