Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

S-au majorat prețurile pe litoral!

Avatar

Publicat

in

Pandemia de Coronavirus a făcut ca toate planurile să trebuiască schimbate, dar mai mult de atât stilul de viață obișnuit al oamenilor a suferit o mulțime de schimbări.

Fiind vară, soare, căldură, majoritatea românilor ca în fiecare an, în perioada aceasta aleg să se recreeze și să se încarce de energie pe litoral, acolo unde totul pare altfel, mult mai liniștit și potrivit pentru o revigorare.

Publicitate

La fel și anul acesta, litoralul românesc este invadat de oameni pentru care restricțiile impuse nu mai există, dar problema nu este aceasta, ci prețurile care parcă au explodat atât pe partea de consum cât și cazare.

Potrivit Digi 24 HD “În Mamaia Nord un șezlong costă 60 de lei, iar baldachinul 200 de lei pe zi.” De asmenea, o turistă nu tocmai mulțumită de prețurile mari pe serviciile oferite, afirmă că a cheltuit 2.500 euro pe litoral în aproximativ o săptămână. “Sincer? 2.500 de euro și nu e ok, având în vedere serviciile, ar fi trebuit să fie mai ieftin. Totuși nu suntem în Dubai, nu suntem în Maldive, suntem pe plajă în România.”

Potrivit statisticilor, stațiunea Neptun pare a fi varianta mai ieftină pentru o vacanță pe litoralul românesc în această perioadă.

Foto: Profit.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

Redactor-colaborator, jurnalist și totodată cel mai tânăr din echipa PROFIT, dar pregătit să demonstrez că îmi doresc să avansez în acest domeniu și să devin cea mai bună versiune a mea.

Dezvaluiri

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Avatar

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Într-o perioadă în care se bate să scoată Partidul Social Democrat de la Primăria Capitalei, Nicușor Dan face afaceri cu firma unui fost politician din „Garda Veche” a lui Ion Iliescu, „Părintele” PSD-ului.

Concret, Nicușor Dan a comandat pentru această campanie 500.000 de broșuri de la firma Integral Top Solutions SRL. Una dintre aceste broșuri e folosită și de actorul Mihai Călin, în „Îndemnul la vot” în vederea susținerii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Publicitate

Potrivit datelor primite de la Registrul Comerțului de Bugetul.ro, unul dintre asociații firmei Integral Top Solutions SRL este Marin Jugravu, fost deputat de Argeș de pe listele FDSN (n.r. – prima denumire a Partidului Social Democrat), ulterior deputat PDSR.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Practic, Marin Jugravu a fost parlamentar PDSR în „perioada de aur” a lui Ion Iliescu, între anii 1992-1996.

Firma Integral Top Solutions SRL a fost înregistrată la 08.01.2002, sub numele de Integral Grup SRL, Marin Jugravu fiind unic asociat și administrator.

În anul 2016, Marin Jugravu a numit-o administrator pe Ioana Raluca Jugravu. Doi ani mai târziu, în 2018, fostul deputat PDSR i-a cedat acesteia 50% din părțile sociale, potrivit datelor transmise la solicitarea Bugetul.ro.

Tot în anul 2018, Integral Grup SRL a devenit Integral Top Solutions SRL, firma pe care a contractat-o Nicușor Dan pentru realizarea broșurilor „Noul București”.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

Avatar

Publicat

in

De

Bugetul.ro vă prezintă astăzi partea a doua a anchetei „Orașul penalilor”. Locuitorii din Oltenița au o mare dilemă în privința votului de duminică: să aleagă candidatul PNL-USR care a turnat la Securitate și a avut probleme cu ANI sau pe cel al PSD, actual primar, care a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu?

La începutul lunii septembrie, Bugetul.ro titra „Profil de candidat PNL-USR: A turnat la Securitate și a fost ținut pe tușă de ANI, după ce i-a făcut ‘cadou’ soției o stradă”. Concret, Candidatul PNL-USR la Primăria Oltenița este un vechi client al Agenției Naționale de Integritate (ANI). Este vorba despre Costinel Milescu, fost primar al Olteniței, intrat în vizorul ANI în 2010, după ce i-a făcut „cadou” soției o stradă.

Publicitate

Partidul Social Democrat îl propune pentru scrutinul de duminică pe Petre Țone, actualul primar al Olteniței. El a făcut pușcărie în regimul dictatorial al lui Nicolae Ceaușescu.

Petre Țone a ajuns celebru în presa națională, după ce a declarat că „e greu să-ți petreci timpul în Oltenița, dacă nu bei”.

„Eu nu intru în cârciumi, nu beau, e foarte greu să îți petreci timpul în Oltenița, dacă nu bei. La ora actuală e foarte dificil să îți petreci timpul liber…”, a afrimat Petre Țone.

În ceea ce privește condamnarea din anul 1984, Țone nu se ascunde și spune că a făcut închisoare pentru că a dat aprobare ca salariații pe care îi conducea să cumpere niște lenjerii, seturi plușate.

Am dat o aprobare ca salariații pe care eu îi conduceam să cumpere niște lenjerii, seturi plușate. Banii s-au oprit pe ștat, nici un leu prejudiciu. S-a considerat la vremea respectivă contravenție la legea ratelor, vânzare din depozit și înșelăciune în dauna avutului obștesc. Fără să am vreodată calitatea de gestionar. Eram șef de unitate și am dat această dispoziție gestonarului. La vremea respectivă, am luat eu totul asupra mea, pentru că eu dădusem dispoziția. Da, este adevărat, n-am negat niciodată, dar eu am venit de la închisoare sâmbata și luni am fost pus din nou șef de unitate, de unde am plecat. Asta ca să vedeți cât de vinovat am fost considerat eu de colegii și de conducerea întreprinderii respective. Deci, pe același loc am fost pus”, a declarat Petre Țone, pentru Oltenițeanul.

Vezi și

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend