Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-a lasat cu politie si amenzi – Administratorul nu a vrut sa dea drumu la caldura

Avatar

Publicat

in

Reprezentanţii adminsitraţiei locale Pitesti au aplicat amenzi unui preşedinte şi administrator la o asociaţie de proprietari pentru că n-au vrut să dea drumul la căldură. Mai precis, este vorba de asociaţia de proprietari 291 din Găvana, blocurile N3 şi N4. „Preşedintele de asociaţie nu vrea să dea drumul la căldură. Am fost în control cu cei de la Primărie şi Poliţia Locală şi s-au aplicat două amenzi de cîte 3.000 lei administratorului şi preşedintelui, pentru că au refuzat să dea drumul la căldură, motivînd că majoritatea au centrale. În bloc sînt familii cu copii mici şi bătrîni care n-au centrală. Legis­laţia spune clar că trebuie să dăm căldură şi să asigurăm accesul neîngrădit al celor care vor căldură, chiar dacă vorbim şi de o singură familie“, a precizat Apostoliceanu. În principiu, din circa 40 de familii, în jur de 5 nu au centrală. Majoritatea refuză astfel să dea drumul la căldură, pentru a plăti şi ei în plus.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Traian Băsescu: ‘Aici nu e ca la Geoană’

Avatar

Publicat

in

De

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a făcut spectacol, după ce a aflat rezultatele de la exit-poll.

Băsescu a declarat că Nicușor Dan va câștiga bătălia și i-a transmis Gabrielei Firea că degeaba speră ca situația să se schimbe dimineața. „Aici nu e ca la Geoană”, a declarat Traian Băsescu.

Publicitate

Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult. Suntem mulțumiți că nu am ajuns la nivelul ALDE sau Pro România.

Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Vreau să-l felicit pe Nicuțșor Dan. Am văzut că doamna Firea speră să se schimbe spre dimineață. Aici nu e ca la Geoană.

Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Este un semn bun. Pe această polarizare, PMP trece pragul”, a afirmat Traian Băsescu.

Vezi și

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Contracte cu ‘cântec’ pentru ‘Trupa lui Biluță’. Șapte dintr-o lovitură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend