Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

S-a încins tărâța-n PSD Argeș! Primarul Panțurescu și-a jignit deputatul: „Ia-o pe asta de aici, că sunt nervos”

Publicat

in

S-au inflamat spriritele la maxim in PSD Argeș, după slabele rezultate obținute la alegerile prezidențiale. Iar de la inflamat si pana la scandal in toata regula nu a mai fost decat un pas, mai ales cand e vorba de primarul Panțurescu. Asdar, ieri seara s-a discutat despre rezultatele alegerilor de duminică, despre scorurile obţinute ȋn localităţile Argeṣului, inclusiv la Vlădeṣti, unde Mircea Diaconu, argeṣean originar din Vlădeṣti, a ieṣit de primul loc. Panţurescu ṣi-a făcut calculele, el fiind responsabil al PSD pe zona Vlădeṣti, și a tras concluzia că-n turul 2, voturile lui Diaconu din Vlădeṣti vor ajunge la Viorica Dăncilă. Dar, ce sa vezi, cand se lauda el mai tare cu previziunile si explicațiile, fost ȋntrerupt de deputatul Simona Bucura Oprescu. Vazand că primește o lecție de în materie de calcule politice, Panţurescu s-a inflamat și, in stilu-i cunoscut, a ȋnceput să strige și s-o jignească pe Simona-Bucura. “Şerbane, ia-o pe asta de aici, că sunt nervos”, a urlat primarul de la Curtea de Argeṣ către președintele Valeca, referindu-se la Simona Bucura. Şi cum Panţurescu vorbea ca la uṣa cortului, colegii l-au apostrofat: “Nu aṣa se vorbeṣte cu o femeie!”. Cam ceea ce îi spun și cetîțenii din Curtea de Argeș, dar bitul primar nu înțelege că s-a dus epoca stapânlor săi, infractorul Liviu Dragnea si penalul Mircea Drăghici.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban vine cu explicații! Motivul pentru care a devenit vegetarian în urmă cu 20 de ani

Publicat

in

De

Premierul României nu mai ştie ce gust are carnea de foarte multă vreme. Şi nu are legătură cu faptul că, după declaraţia sa de avere, ar fi trăit împreună cu fiul şi cu soţia din modica sumă de 3000 de lei pe lună.

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce îţi petrecea luna de miere, la Predeal. „Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marius Budăi o critică pe Violeta Alexandru: A fost o dezinformare

Publicat

in

De

Marius Budai, fosul ministru al Muncii în Cabinetul Dăncilă, o critică pe actuala şefă de la Muncă, Violeta Alexandru, care a vorbit sâmbătă despre blocaje la nivelul a zeci de mii de dosare.

“A fost o dezinformare. S-a apărut prima dată cu 45.000 de dosare, după 14.000, apoi 8.000. Efectul cel mai nociv al acestor dosare este următorul. Multe din aceste dosare proveneau din rândul celor care au avut stagiu de cotizare realizat în țările Uniunii Europene.

Ori schimbul de documente cu unele țări durează foarte mult. Poate să ajungă și la 12-18 luni. După un an, un an și jumătate aceste dosare erau rezolvate, acelui om, pe principiul retroactivității, i se putea da pensia de la data înscrierii.

Angajații din Casele de Pensii, panicați de ceea ce doamna ministru a produs în comunicarea publică, au rezolvat într-adevăr acele dosare, dar cum: cu decizie de respingere. Dăm frumos la număr, la indicator, dar omul, când va primi decizia acasă va trebui să depună o nouă cerere”, a declarat Budăi pentru România TV.

Vezi și:

Marcel Vela l-a executat pe milițianul școlit de FBI! Avea salariu și o pensie de 13.000 de lei

EXCLUSIV Aripa FBI, la butoanele Poliției Române!

Beneficii uriașe pentru o categorie de angajați- Ce vor primi

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend