Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

S-a aflat adevărul! Cât a plătit Genk pentru Ianis Hagi: Adevărul este că am plătit…

Avatar

Publicat

in

S-a aflat adevărul despre suma pe care Genk a plătit-o pentru Ianis Hagi.Se pare că aducerea mijlocașului a fost un adevărat chilipir pentru Genk.

Transferul lui Ianis Hagi a ținut capul de afiș al discuțiilor în peisajul fotbalistic autohton în această vară. Mijlocașul a avut mai multe oferte, dar, în cele din urmă, clubul Viitorul, adică tatăl său, a aflat oferta care i-a fost pe plac fotbalistului.

Publicitate

Deși s-a zvonit că suma de transfer ar fi în jurul a 10 milioane de euro, se pare că tranzacția s-ar fi realizat pentru mai puțin de jumătate din sumă.

Presa a scris că Genk a plătit pentru Ianis 8 milioane de euro. Adevărul este că am plătit doar jumătate din această sumă”, a declarat Dimitri de Conde, directorul sportiv al lui Genk, campioana Belgiei.

Chira și Gică Hagi a declarat zilele trecute că suma de transfer a fost mult mai mică decât cea care se vehiculează. În schimb, Viitorul Constanța a păstrat un procent consistent din viitoarea vânzare a lui Ianis, ceea ce s-ar putea materializa în multe milioane de euro dacă mijlocașul va da randamentul scontat.

Vezi și:Vești mari pentru românii care pleacă în vacanță! A apărut un nou tip de asigurare

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

S-a aflat! Ce avere are purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Ministerul Transporturilor a dat UNDĂ VERDE: Încep lucrările la Autostrada de Centură Bucureşti

Avatar

Publicat

in

De

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC) a autorizat executarea lucrărilor de construire pentru Autostrada de Centură Bucureşti, sectorul de pe raza localităţii Vidra, valoarea lucrărilor autorizate fiind de 59,95 milioane lei, fără TVA, potrivit unui document transmis de minister, anunță AGERPRES.

“Lucrările proiectate sunt situate în partea de sud a municipiului Bucureşti, pe teritoriul judeţului Ilfov, respectiv unitatea administrativ teritorială a localităţii Vidra. Sectorul care face obiectul prezentei autorizaţii se defăşoară între km 69+000 şi km 70+700. (…) Valoarea lucrărilor autorizate: 59.951.232 lei, fără TVA, reprezentând valoarea lucrărilor (construcţii şi instalaţii), declarată de solicitant, înscrisă în cererea de autorizare, conform prevederilor legale”, se menţionează în document.

Publicitate

Citește și: Șoc total pentru Violeta Alexandru: A găsit birourile goale în timpul unei inspecții

Data de execuţie a lucrărilor este de 30 de luni calculate de la data începerii efective a lucrărilor, anunţată în prealabil. Potrivit sursei citate, “obiectivul de investiţii face parte din reţeaua TEN-T”.

“Lucrările autorizate se vor executa doar pe terenul aparţinând domeniului public al statului, în administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, prin CNAlR SA, în conformitate cu prevederile HG nr 354/2020 privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ‘Autostrada de centură Bucureşti, sector Centura Sud km 52 + 770 – km 100 + 900’, pe raza localităţilor Glina, Cernica, Popeşti-Leordeni, Bercem, Vidra, Clinceni şi Ciorogârla din judeţul Ilfov şi raportat la Decizia de expropriere cu nr. 887/16.07.2020 pentru imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ‘Autostrada de centură Bucureşti, sector Centura Sud km 52 + 770 – km 100 + 900’, pe raza localităţilor Glina, Cernica, Popeşti-Leordeni, Berceni, Vidra, Clinceni şi Ciorogârla din judeţul Ilfov, emisă de CNAlR -SA, titulară a unui drept de concesiune”, se mai precizează în document.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

Conform sursei citate, se vor lua toate măsurile pentru respectarea siguranţei circulaţiei, în conformitate cu normele şi legislaţia în vigoare, cu respectarea instrucţiilor specifice pe toată durata desfăşurării lucrărilor. Totodată, beneficiarul îşi asumă adoptarea tuturor măsurilor corespunzătoare în vederea menţinerii nivelului de siguranţă.

“Prezenta autorizaţie nu dă dreptul beneficiarului să ocupe abuziv terenuri ce nu-i aparţin şi care sunt necesare pentru realizarea obiectivului, beneficiarul având obligaţia de a reglementa situaţia juridică a terenurilor afectate înainte de începerea execuţiei lucrărilor conform prevederilor legale în vigoare”, se mai precizează în document.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Grecia – 508 cazuri de coronavirus importate din străinătate. Cele mai multe- 88 provin din România

Avatar

Publicat

in

De

Secretarul de stat pentru Protecţia Civilă, Nikos Hardalias, a prezentat în tradiţionala declaraţie de presă ultimele date centralizate de autorităţi pentru primele zece zile din luna august, după ce duminică (9 august) s-a înregistrat un număr record de 203 cazuri noi, scrie cotidianul elen Ta Nea, preluat de Rador. În plus, el a prezentat evoluţia virusului în Grecia de la data de 25 februarie (data depistării primului caz) până în prezent, cu cifre care provoacă o mare îngrijorare. Concret, în primele zece zile ale lunii august, Grecia a înregistrat 961 de cazuri noi, fapt care a determinat guvernul grec să impună noi măsuri pentru contracararea tendinţei de creştere a pandemiei.

În ceea ce priveşte evoluţia epidemiei pe parcursul celor 7 luni, au fost înregistrate 5.623 de cazuri din care în prezent sunt active 1.424. 2.841 de persoane s-au tratat la domiciliu, iar 1.146 de pacienţi au fost externaţi din spital după ce au fost vindecaţi de Covid-19.

  • Cazurile importate şi controalele la porţile de intrare în ţară

În ceea ce privește cazurile și controalele la porțile de intrare în țară, de la 1 iulie până la 9 august, au fost efectuate 266.116 teste moleculare în rândul celor 2.162.251 de persoane sosite și au fost depistate 508 cazuri active de coronavirus.

Publicitate

Din cele 508 cazuri depistate la porțile de intrare, 164 rămân active, 243 s-au întors în țările de origine, iar 101 nu mai sunt active și au rămas în Grecia. În plus, cele mai multe dintre cele 508 cazuri au fost depistate pe aeroporturile din țară, unde au fost confirmate pozitiv 278 de persoane. În porturi în această perioadă au fost depistate 12 cazuri, iar la frontiera terestră 218.

Majoritatea cazurilor importate provin din România (88), urmată de Serbia (80), Bulgaria (79), Albania (43) și Suedia (20).

  • Evoluţia controalelor în magazine/restaurante

În ceea ce priveşte verificarea respectării măsurilor de combatere a infectării în magazine şi restaurante, în total, în perioada 1 iulie – 9 august, au fost efectuate 69.913 controale, constatându-se o rată de încălcare a măsurilor de circa 5%. Au fost aplicate 3.822 de amenzi, cu o valoare totală de 1.515.500 de euro şi au fost impuse în total 1.815 de zile de suspendare a funcţionării.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend