Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rutierul Daniel Crista câștigă prima etapă a Turul ciclist al Municipiului Deva la contratimp individual

Publicat

in

Rutierul Daniel Crista a câştigat, sâmbătă, prima etapă a Turul ciclist al Municipiului Deva, proba de contratimp individual, în timp ce ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a clasat pe locul al patrulea la secţiunea Elite.

Crista a fost urmat de Valentin Pleşea şi de Attila Malnasi la Elite, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Ciclism.

La Elite feminin, prima a fost Miriam Stan, urmată de Noelle Darabant-Huşanu, scrie Agerpres.ro.

Ioan Dobrin a câştigat la Under-23, urmat de Iustin Văidian şi Tudor Căzăceanu.

La juniori, victoria a revenit lui Alex Iacob, în timp ce în proba similară feminină s-a impus Cătălina Cătineanu. La cadeţi au câştigat Cristian Staicu, respectiv Alexandra Cioclu.

Larisa Petruş a obţinut victoria la Master feminin, Adrian Marchiş la Master 1 masculin, Filip Grigorescu la Master 2 masculin, iar Botond Bagoly la Master 3 masculin.

Duminică este programată etapa a doua, proba de fond.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Un congresman american a sugerat Serviciului Forestier să mute Luna (sau Pământul)

Publicat

in

De

Louie Gohmert, congresman republican de Texas, s-a interesat, într-o discuție înregistrată, dacă Serviciul Forestier american sau altă instituție federală (BLM) ar putea să ajusteze traiectoria lunii astfel încât să influențeze încălzirea globală.

“Știm că a existat o activitate semnificativă a petelor solare și …există oare ceva ce ar putea fi făcut de Serviciul Foresteri Național sau BLM pentru a schimba traiectoria orbitei Lunii, sau orbita Pământului în jurul Soarelui? (…) Evident, asta ar avea efecte profunde asupra climei.”, a spus el.

Jennifer Eberlien, director adjunct al Serviciului Forestier, a dat dovadă de o stăpânire de sine remarcabilă și a replicat că se va interesa și il va ține la curent.

Mai jos redăm clipul video.

Conform The Guardian, congresmanul a mai propus în trecut și teoria că nivelul mării se ridică deoarece cad pietre (și alte aluviuni) în apă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

VIDEO Carosabil inundat cu aluviuni, pe Valea Prahovei: Traficul rutier este îngreunat

Publicat

in

De

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, sâmbătă, pe DN 1 – Valea Prahovei, în zona localității Comarnic, după ce carosabilul a fost acoperit cu aluviuni, anunță Mediafax.

Centrul infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, sâmbătă, că circulația se desfășoară dirijat pe DN 1 Ploiești – Brașov, la kiloemtrul 109+500 metri, pe raza localității Comarnic, din județul Prahova.

În zonă, carosabilul a fost inundată parțial cu aluviuni.

Se estimează ca circulația să se reia în condiții normale în aproximativ 30 de minute.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend