Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

RUSINOS ! PSD Arges, fara valoare la congresul lui Dragnea – Votul prin SMS,  metoda „Bascov”, ar fi dat rezultate

Publicat

in

– Nicio functie de conducere la nivel national pentru „marii politicieni” ai PSD Arges
Duminca a avut loc cu ceva scandal Congresul Extraordinar al PSD, sau congresul luiDragnea, ocazie cu care au fost aleși vicepreședinții regionali, secretarul general și președintele executiv. Argesul a fost din nou penalizat la votul pe influenta si valoare a politicienilor ceea ce confirma inca o data ce spunea Serban Valeca, anume ca PSD Arges nu are oameni de valoare. Hai, ca pentru a ocupa un post de ministru, secretar de stat, un sef de agentie guvernamentala, se vede de la Posta din Videle ca PSD Arges nu are oameni valorosi dar… nici chiar asa ! Sa nu obtii tu, organizatia cu procente babane la alegeri, macar un post de conducere la congresul propriului partid ? Si uite asa, cu doi candidati, Argesul a incasat o o infrangere rusinoasa. Deputatul Cãtãlin Rãdulescu, se poate mandri toturi ca a obtinut entru prima data un numar record de voturi de la colegii de partid. A pontat 51 de voturi la confruntarea de duminica, in tentativa sa de a deveni vicepresedinte si sef al regiunii Muntenia. Un scor urias, daca precizam ca tot pentru acest post, in filiala Arges obtinuse doar un vot, si ala dat cu onoare de contracandidatul sau, Serban Valeca. Acesta, si el aspirant la sefia regiunii ca vicepresedinte national al PSD, a obţinut 285 de voturi, insuficiente insa pentru a scapa de colegii sai fara valoare de la Arges. Sa mai spunem ca, la congresul lui Dragnea, Argeşul a avut 150 de delegaţi si ca, potrivit unor carcotasi, daca s-ar fi aplicat metoda „Bascov” de votare prin SMS, Radulescu ar fi castigat lejer chiar fotoliul lui Dragnea iar Valeca postul de presedite executiv.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Semnalul de alarmă a fost tras: Am avut pacienți asimptomatici cu leziuni pulmonare severe

Publicat

in

De

„În ultimele zile am avut 15-16 pacienți noi pe zi, capacitatea acestui spital a ajuns la limită. În două-trei zile va trebui să ne reorganizăm, din nou, să închidem parte din secția de non-covid și să o transformăm din nou în secție covid”, a spus managerul Spitalului „Victor Babeș”.

Specialistul a povestit că a fost martorul unor situaţii uluitoare, în care pacienţi confirmaţi cu coronavirus veneau la spital şi îi anunţau că sunt infectaţi, dar refuzau internarea şi tratamentul.

„Au fost pacienți care au refuzat tratamentul, pacienți care doresc să plece și, mai nou, sunt pacienți vin să ne anunțe, de parcă ne-ar face în ciudă, că ei sunt covid-pozitiv și că ei nu se internează în spital. Nici nu știu de ce mai vin să ne înștiințeze că sunt pozitiv. Vin cu hârtia de la laborator, spunând că ‘și eu sunt pozitiv’ și pleacă”, a povestit medicul.

Aceşti oameni sunt contagioși și transmit boala mai departe, caz în care pot fi anchetați penal pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor: „Iau la cunoștință, semnează și pleacă”, spune dr. Musta.

O situaţie neplăcută cu care se confruntă în această perioadă medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara o reprezintă pacienţii care solicită tratamente la comandă sau ameninţă cadrele medicale că le dau în judecată dacă îi transferă în alte spitale.

„Dacă până acum oamenii ascultau sfaturile noastre, au început să vină să ne solicite tratamentele la comandă, au început să ne amenințe că ne dau în judecată dacă vrem să-i transferăm într-un spital suport, pentru că spitalul nostru e prea plin, sunt comportamente care sunt greu de suportat, care denotă o lipsă de respect față de cadrele medicale”, a precizat doctorul.

Dr. Virgil Musta semnalează şi grava problemă a manipulării oamenilor. Referitor la pacienţii asimptomatici, specialistul atrage atenţia că a avut pacienţi asimptomatici în cazul cărora, în urma evaluării, s-au constatat leziuni pulmonare severe.

„Sunt persoane care sunt manipulate foarte ușor și, indiferent de ce spui, ei au părerea lor și te contrazic. Sunt totuși persoane care te înțeleg dar consideră că pot desfășura izolarea la domiciliu și că condițiile de acasă sunt superioare celor din spital. Noi nu ținem oamenii cu forța, dar cel mai bine este ca inițial să-i putem evalua, să facem investigații, să vedem care este starea reală. Am avut pacienți asimptomatici care, în momentul când i-am evaluat, am constatat că au o formă gravă, leziuni pulmonare severe. În două-trei zile au apărut simptomele. Este mai corect să evaluăm și, după care, dacă doresc să solicitate externarea, nu ne putem opune”, a adăugat dr. Virgil Musta.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Pro România dă o nouă lovitură PSD-ului: A demisionat din PSD pentru că nu a vrut să renunțe la principiile în care crede

Publicat

in

De

Pro România anunţă luni pe Facebook „transferul” unui senator PSD de Neamţ, care va fi şi candidatul partidului condus de Victor Ponta la şefia Consiliului Judeţean Neamţ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend