Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

RUŞINOS ! După intervenţia ziarului nostru, se reia procedura de selecţie a membrilor CA al AQUATERM!

Avatar

Publicat

in

Încă o dată ziarul nostru are dreptate si împiedică o acţiune ruşinoasă a primăriei conduse de Pic şi Poc. Vorbim de selectarea pe banii noştri a celor 5 membrii ai Consiliu de Admistratie la Aquaterm SA. După ce aceasta a avut loc şi având detaliile desfăşurării dar şi lista cu numele celor 5 “aleşi” după mofturile unora, ziarul nostru a criticat imediat procedura selecşiei arătănd punctual unde şi ce s-a greşit. Ba, mai mult, cele reclamate de ziarul nostru au fost susţinute cu argumente indubitabile şi de omul de afaceri Gheorghe Alecsei, singurul candidat cu pregatire de specialitate inscris la selecţie dar refuzat din motove hilare. Imediat după apariţia in ediţia online si print a ziarului nostru, isteţii din primărie au reacţionat şi… surpriza ! Au înţeles că PROFIT are dreptate, au recunoscut că au au gafat şi, pe cale de consecinţă, au decis reluarea de la zero a procedurii de selecţie a membrilor CA al AQUATERM. Aşa se face că Primăria Curtea de Argeş şi S.C. AQUATERM S.A. au dat un nou anunţ prin care informează despre reluarea procesului de recrutare şi selecţie pentru poziţiile vacante de membru în C.A. al societăţii consiliului local. Adică, oameni buni, altă distracţie, altă cheltuială pe banii noştri. Potrivit anunţului, dosarele de candidatură se vor depune până la data de 28 noiembrie 2018, ora 16.00, în dosar plic închis şi sigilat, unde vor primi numere de înregistrare şi data certă a depunerii. Redactorii noştrii au încercat să afle şi detalii despre soarta celor 5 deja aleşi dar nimeni nu a vrut să comenteze, nici macar cei doi juristi, Radu Chirca şi Janina Zarioiu. Va fi şi a doua selecţie care va aduce un nou lot de 5 aleşi pentru a fi membrii in CA al Aquaterm SA dar doua intrebări vor persista: Prima, de ce cu atâţia jurişti in primărie, a fost nevoie de intervenţia uni ziar pentru a le deschide mintea ca e ceva in neregula ? A doua întrebare, si cea mai importantă: aceeasi firma a facut pe banii noştri două selecţii, deci care a fost cea buna? Prima sau a doua ? Intrebăm pentru că, in mod cert, unii dintre cei 5 selectati deja nu vor vor mai fi selectati iar !

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Nelu Tătaru: Nu e conducere militară, nu există aşa ceva

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat ce se întâmplă cu DSP Bucureşti, după ce mai multe televiziuni și chiar agenții de presă au anunțat că va fi preluată de o conducere militară. 

„Nu e conducere militară, nu există aşa ceva. Ionel Oprea este secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi pensionar militar. Nu facem ca la Suceava, unde am trimis conducere militară. Coordonarea DSP-urilor era la Horaţiu Moldovan. Am scos de acolo DSP Bucureşti, cel mai mare DSP din ţară, şi l-am pus coordonator pe Ionel Oprea. Acolo sunt 250 de oameni, plus 90 detaşaţi, care trebuie puşi la treabă. Şi directorul de la Direcţia Asistenţă Medicală, dr. Nica, se va ocupa şi el efectiv. El face evaluarea, care este în curs.

Publicitate

Am trecut DSP Bucureşti în atribuţiile domnului secretar de stat Oprea. Acolo erau probleme mari, a fost şi acel focar de COVID, laboratoarele care făceau teste nu erau plătite. Va continua evaluarea! Rămâne conducerea actuală, dar sub conducerea dlui secretar de stat Ionel Oprea„, a declarat Nelu Tătaru în exclusivitate pentru DC NEWS.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

Avatar

Publicat

in

De

Cătălin Moroşanu a precizat că va intra în competiţia electorală pentru Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi la rugămintea preşedintelui organizaţiei judeţene a PNL, senatorul George Stângă, de care îl leagă o prietenie de pe vremea când amândoi făceau parte din structurile centrale de conducere ale tineretului liberal.

Cătălin Moroşanu, originar din Iaşi, a precizat că încă este consilier judeţean din partea PNL la Iaşi, dar în cel mai scurt timp va avea un nou act de identitate cu mutaţie în Galaţi, oraş în care urmează în prezent cursurile pentru un master în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos.

Publicitate

Acesta a mai spus că a ales să candideze pentru un mandat de consilier judeţean la CJ Galaţi, pentru că la CJ Iaşi nu a găsit sprijinul necesar implementării proiectului său de suflet- dezvoltarea sportului de masă la nivel judeţean.

„Trebuie să-mi demonstrez valoarea undeva. Am ales judeţul Galaţi. Eu am făcut performanţă pentru România, cred că am reprezentat tricolorul la cel mai înalt nivel şi consider, cu performanţa mea, cu experienţa mea, că pot veni în Galaţi să fac acelaşi lucru. Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”, a spus Cătălin Moroşanu.

Cătălin Moroşau are 36 de ani, s-a născut la Cotnari (Iaşi), este absolvent al Faculăţii de Drept şi este membru PNL din 2012, aflându-se la al doilea mandat de consilier judeţean din partea PNL Iaşi. Totodată, Cătălin Moroşanu este în prezent vicepreşedinte al PNL Iaşi, prim-vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal şi secretar general regional pe NE Moldovei în cadrul Biroului Executiv al PNL.

Citește și:

Un cadru medical cerea șpăgi de mii de euro pentru falsificare de acte și angajări prin ‘pile’

Mare atenție! Amenda va fi majorată pentru această faptă

Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend