Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

RUŞINE! Şefimea judetului a decis: Cetatea Poienari ramane inchisa turistilor !

Publicat

in

In prag de minivacanta de 1 Mai, conducerea judetului, prin intermediul Muzeului Judetean, anunta sec ca cetatea Poienari ramane inchisa. Asa de capabili sunt domnii de la CJ si Muzeul Judetean ca nu sunt in stare sa dea si o data la care aceasta ar putea fi vizitata. Finalul comunicatului este de-a dreptul jenant: „…Sperăm să vă reîntâlnim curând la capătul celor 1480 de trepte!”. De precizat ca nimeni nu a avut curajul sa semneze aceasta decizie.

Si noi inca mai speram, domnilor Manu – sef de CJ si  domnule Olar – sef de ISU Argeş, sa va dati demisia dupa tot ce s-a întâmplat si inca se mai intampla la Cetatea Poienari.

Iata comunicatul Muzeului Judetean Arges prin care se anunta acces interzis la cetatea Poienari:

„Având în vedere incendiul de vegetaţie izbucnit duminică, 22 aprilie 2018, Cetatea Poienari rămâne în continuare închisă pentru a preveni apariţia unor evenimente nedorite care, pot pune în pericol turiştii. Aşteptăm ca ISU Argeş să anunţe îndepărtarea oricărui pericol.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi sperăm să vă reîntâlnim curând la capătul celor 1480 de trepte!”

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Cât costă cazările pe litoral și care sunt vedetele care fac bani din aceste afaceri?

Publicat

in

Cazările pe litoral sunt mereu o afacere profitabilă în această perioadă, motiv pentru care o mare parte dintre artiștii și influencerii din România oferă turiștilor cazare pe litorlalul românesc.

Cu toate că nu au avut foarte multă activitate în ultima perioadă în profesia lor de artiști (cântăreți, de exemplu), o mare parte dintre personalitățile publice din România au o afacere diferită pe litoral.

De exemplu, Mihai Trăistariu are șase apartamente în Mamaia Nord pe care le oferă în regim hotelier, la prețul de 100 euro, pe noapte. „Toate au bucătărie completă, frigider, mașină de spălat, fier de călcat, feon, internet gratuit, aer condiționat, TV. Sunt apartamente de tip studio, deci garsoniere mari, de 46 metri pătrați. Balconul e și el mare, de 8 metri pătrați. E gândit ca o terasă, ca turiștii să poată bea cafeaua în liniște sau chiar să ia masa pe terasă. Apartamentele sunt noi-nouțe, curate și elegante și au fost inaugurate abia săptămâna trecută”, a spus Mihai Trăistariu pentru Pro TV.

Fostul soț al lui Alice Peneacă, Bobby Păunescu, are o afacere profitabilă în Mamaia cu apartamente de lux. Caelia Residence e un ansamblu de locuințe exclusiviste, aflat chiar pe plajă.

Și Gică Hagi deține în Mamaia hotelul Iaki. O noapte de cazare la hotelul lui Hagi costă de la 970 de lei, pentru o cameră dublă cu pat matrimonial și mic dejun inclus.

Vila pe care o deține înstațiunea 2 Mai, actorul de 81 de ani, Alexandru Arșinel, o oferă cu totul spre închiriere vara, în sezonul estival.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

C-AȘA-I LEGEA ! În Argeș, 21 SUSPECȚI DE COVID au fost EXTERNAȚI LA CERERE din spital sau eliberați din carantină

Publicat

in

De

După ce CCR a stabilit ca internarea si carantina obligatorie nu pot să fie impuse prin ordin de ministru, cei suspecți de COVID 19 sau asimptomaticii testati pozitiv, au avut dreptul sa ceara externarea din spital sau părăsirea carantinei la cerere, pe propria semnătură. Potrivit informatiilor, in Argeș, până la această oră, nu mai putin de 21 argeseni care erau internati sau izolati in carantina au facut cerere pentru a părăsi spitalul sau locul de carantinare. Prefectul a confirmat acest lucru in jurul pranzalui, dar pentru 17 argeseni care figurau pana la acea ora in documentele oficiale. Acesta a precizat ca legea trebuie respectată în acord cu deciziile CCR și a punctat faptul ca toti cei care au fost eliberați din spital sau carantina, reprezinta un motiv de ingrijorare, chiar daca este vorba doar de persoane asimptomatice sau persoane cu forme usoare de infectie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend