Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

RUSINE ! Primarul si vicele au ignorat deschiderea festivalului medieval – Liberalii au salvat ce mai era de salvat din balciul PSD

Avatar

Publicat

in

Aseara  s-a deschis oficial, printr-o defilare a cavalerilor, cea de-a IV-a editie a Festivalului Medieval de la Curtea de Arges dar si momente de toata jena tipice conducerii primariei PSD. Din nu se stie care motive, conducerea PSD orasului a lipsit cu desavarsire de la momentul inaugural si nici alti pesediti cu oarece notorietate prin judet nu a vrut sa participe. Nici macar primarul Panturescu sau vicele Jubleanu, spre rusinea lor, n-au avut habar de acest festival. Gurile rele spun ca au evitat sa ajunga la deschiderea festivalului pe motiv ca nu vor sa isi ataseze imaginea de un veritabil balci dominat de kitsch-uri, vata pe bat, trenulete americane, etc, asta desi festivalul a fost gandit de un pesedist si a primit acceptul larg al primarului Panturescu. Nici macar programul stabilit pentru deschidere nu a fost respectat si, in aceste conditii, pesedistul Fane Dumitrache a fost nevoit sa dea raportul si onorul invelit in zale dar in pantaloni de firma si incaltari moderne conducerii PNL, asa cum se vede si in poza alaturata.

Putem spune, fara teama de a gresi, ca liberalii au salvat deschiderea Festivalului Medieval si, cu riscuri insemnate, au reparat prin prezenta lor si a liderului national Ludovic Orban, deschiderea unui eveniment facut ca de obicei de mantuiala si care ar fi trebuit sa aduca un plus de imagine orasului. Prin prezenta lor, la orele stabilite si far o secunda intarziere, liberalii au mai dat ceva prestanta a ceea ce ar fi trebuit sa fie un adevarat festival cu accente medievale si nu un banal balci dintr-o comuna cum pare a fi din ce in ce mai mult vestitul oras etichetat gresit ca fiind regal.

Pana si Ludovic Orban a constat acest lucru in momentul in care a ajuns in locul de desfasurare a Festivalului, fad-ul si gri-ul platou din fata Salii de Sport. Aici au fost intapinati de gratare, masini de box, parasute, tiribombe, vata pe bat, trenulete din zona cowboy-lor americani, haine de blana la mana doua cu miros specific care au bagat in derizoriu putinle insule cu iz medieval.

Cum saptamana aceasta incepe la Curtea de Arges un mare si adevarat Festival, Festivalul International de Poezie cu traditie si care aduce in urbea basarabilor poeti din toate colturile lumii, ne intrebam ce discurs va tine primarul Panturescu la deschiderea oficiala a acestuia, avand in vedere ca omul nu se pricepe la a lega coerent  doua, trei propozitii intr-o fraza.

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

234234

Avatar

Publicat

in

De

dfgdfgd fdf g

df gdfg f

df gdfg

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

sdfsdf

Avatar

Publicat

in

De

dsf sdf sd f

ds fsdf

[ht-ctc-chat]

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend