Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

RUŞINE! Parlamentarii de Argeş îşi măresc salariile, dar nu pun un leu în plus la alocaţia pentru copii! 

Avatar

Publicat

in

De la 1 ianuarie 2019, mai multe categorii de demnitari, inclusiv primari şi şefi de consilii judeţene, au indemnizaţii mai mari. De asemenea, salariile în sectorul bugetar au crescut ameţitor, iar guvernanţii se dau de ceasul morţii să asigure condiţii cât mai bune de detenţie, ba chiar să elibereze deţinuţi periculoşi din puşcării pe motiv că le-ar fi fost încălcate anumite drepturi, inclusiv cel mai demnitate. Iar indemnizaţiile pentru parlamentari aproape că s-au triplat din 2016 încoace! Pe acest fond, decizia luată de curând de Senat de a respinge o propunere de majorare a alocaţiilor pentru copii de la 84 la 200 de lei este de-a dreptul cinică şi demonstrează o dată în plus “grija” pe care statul o poartă familiei şi viitorului acestei ţări! Nu sunt bani, aşadar, pentru copii, dar sunt bani pentru sinecuri, pentru aleşi şi pentru alte categorii favorizate de un sistem de-a dreptul bolnav! Printre cei care au votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii se numără şi senatorii de Argeş Cristina Stocheci, Gheorghe Marin şi Şerban Valeca, toţi de la PSD. Alocaţiile pentru copiii cu vârste până la 18 ani (circa 110.000 numai în Argeş) au fost stabilite la cuantumul de 84 lei pe lună în anul 2015, iar de atunci nu s-au mai modificat deloc, deşi toţi politicienii clamează peste tot grija pentru copii şi familie.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban explică de ce numărul persoanelor vindecate este mai mare decât al celor infectate cu COVID-19

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat că procentul de persoane pozitive Covid-19 a fost mai mare în ultimele trei zile deoarece au fost efectuate mai puține teste.

„Dumneavoastră vă referiţi la procentul de persoane pozitive din procentul de persoane care se testează. Acest procent l-aţi văzut în ultimele trei zile pentru că au fost zile libere şi s-au efectuat mai puţine teste, l-aţi văzut mai mare pentru că se testează cazurile prioritare şi din cauza asta procentul de pozitivare este mai mare. Vedem în zilele următoare”, a precizat Orban, răspunzând la o întrebare privind creşterea procentului de pozitivare.

El a adăugat că a scăzut procentul de pozitivare la săptămână.

„Ce pot să vă spun este că, pe săptămâna anterioară, am avut o descreştere la săptămână a numărului de cazuri cu peste 2.000 de cazuri, am avut cu peste 2.000 de cazuri mai puţin. De asemenea, a scăzut şi procentul de pozitivare la săptămână, evident, din cumulul cazurilor săptămânale. Am început ca aproape în fiecare zi numărul persoanelor care se vindecă să fie mai mare decât numărul persoanelor care se infectează”, a susţinut Orban, conform agerpres.ro.

Citește și:

Vești bune de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS): Analizele și investigațiile medicale, decontate de stat oriunde în țară

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Gabriela Firea iese la rampă: ‘Iohannis, PNL și USR condamnă la sărăcie sute de mii de români’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a reacționat extrem de dur pe pagina sa de Facebook la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor PNL și USR.

”Am stat de vorbā azi cu bucuresteni din sectorul 2. Sunt suparati ca guvernul a inchis scoli, biserici, piete, ca nu au un plan coerent pentru sanatate iar economia se prabuseste. Vad si ei cum guvernul Dreptei Unite lasă fără serviciu, zeci de mii de oameni, în fiecare lună.

Incompetența guvernului PNL și incapacitatea lui Iohannis și a lui Orban de a implementa programe pentru susținerea economiei au trimis în șomaj 22.000 de persoane în luna octombrie.

Rata somajului in randul tinerilor se apropie de 20% deci 1 din 5 tineri cu varsta intre 18 si 24 de ani e șomer.

Iohannis, PNL și USR condamnă la sărăcie sute de mii de români care nu vor mai avea, în următorii 4 ani, cu ce să-și întrețină familiile.

Cei care doresc ca declinul economic, dezastrul sanitar și social să ia sfârșit, trebuie să vină la vot pe 6 decembrie.

Votul lor este esențial pentru redeschiderea școlilor, pentru redeschiderea piețelor agroalimentare și pentru ca PSD să-și poată implementa programul de guvernare prin care:

o PSD garantează siguranța locurilor de muncă,

o PSD garantează măsuri ferme pentru stoparea epidemiei de coronavirus,

o PSD garantează implementarea unor programe viabile pentru susținerea capitalului românesc în domeniul industriei, al serviciilor și al agricuturii

o PSD garantează creșterea salariilor, a pensiilor și a indemnizațiilor pentru copii”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend