Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

RUŞINE LOR, FELICITARI LUI ! Ion Şerban, singurul consilier local care şi-a depus raportul de activitate 

Avatar

Publicat

in

Potrivit Legii administraţiei publice locale şi a statutului aleşilor locali, aleşii locali, inclusiv viceprimarul, sunt obligaţi să-şi depună rapoartele de activitate anual, până la data de 31 martie a anului următor. Există şi o altă categorie de consilieri, care susţin că trebuie sa-şi depună rapoartele de activitate la un an de la data validării mandatelor, adică în luna iunie. Din păcate, la Curtea de Argeş, singurul care a făcut acest lucru este consilierul local Ion Şerban, el depunand acest raport in cursul saptamanii trecute, restul arătând că nici în cot nu-i doare, nici de respectarea legii nici macar de respectul fata de cetateanii care i-au votat şi care aşteapta să fie bagati in seamă, sa li se explice ce au facut pentru oraş intr-un an de mandat. Cu siguranţă nu ne aşteptăm ca ceilalţi aleşi locali sa urmeze exemplul lui Şerban şi să respecte legea si cetateanul, asta pentru că majoritatea consilierilor nici nu prea ar avea ce sa scrie in raport pentru simplul motiv ca nu au avut activitate, nu au avut initiative legislative, luari de cuvant si nici prin cartiere nu au mai trecut. De exemplu, pe strada Rozelor cetatenii care stau cu casele pe marginea prapastiei spun ca din campania electorala trecuta nu a mai vazut pe nimeni prin cartier. Ba mai mult, sunt unii care nici nu stiu cine este primar iar cei care stiu nu au habar cum arata. Si daca alesii locali, cu exceptia celor 3 de la PAM, nu au tinut audiente, ce sa mai vorbim de primarul Panturescu si viceprimarul Jubleanu. Nici macar nu au dorit sa informeze cetatenii despre ce mare branza (nu) au facut prin intermediul presei, fiind pentru prima data cand un primar sau viceprimar de municipiu nu a tinut timp de un an de zile nici macar o conferinta de presa. Revenind la rapoartele de activitate, Ion Serban merita o bila alba, mai ales ca este singurul care anual si-a depus raportul de activiatate si, mai mult, explica detaliat in acestea problemele in care s-a implicat sau cele in care primaria nu vrea sa se implice. Astfel, in ultimul sau raport, Serban arata ca a propus in nenumarate randuri primariei sa afiseze permanent pe siteulinstitutiei sumele cheltuite din banul public si destinatia sumelor sau ca a cerut public primarului Panturescu sa faca publice rapoartele de audit dupa controalele efectuate la toate institutiile aflate in subordinea Consiliului Local. Cum era de asteptat primarul a refuzat sa faca acest lucru, asa cum spune clar Ion Serban in raportul de activitate. Puteti citi integral raportul de activitate al consilierului Ion Serban mai jos.

Raport de activitate Serban Ion- 2017-consilier local

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Panică-n Piața Curtea de Argeș! A intrat cu TAXI-ul în tarabe

Avatar

Publicat

in

De

Un grav accident rutier care ar fi putut avea urmari tragice a avut loc, in urma cu putin timp, in Piata centrala din Curtea de Arges. Au fost implicate doua masini iar una dintre acestea, un taxi, a intrat in tarabele din Piață. Potrivit Poliției accidentul s-a soldat cu ranirea unei persoane.

Revenim cu detalii….

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Grav accident în Argeș, la Bascov

Avatar

Publicat

in

De

In urma cu putin, un grav accident auto a avut loc Bascov, zona Stejaret. Potrivit ISU Argeș, sunt doua victime neincarcerate. Intervin pompierii din cadrul Detașamentului Pitesti cu un echipaj de terapie intensiva mobila, o autospeciala de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend