Conecteaza-te cu noi

Pitesti

RUŞINE ! În plină revoltă naţională, POLITICIENII ARGEŞENI vor să profite ELECTORAL din tragedia de la Caracal

Publicat

in

România se confruntă cu o adevărată revoltă publică în ultimele zile, după evenimentele oribile petrecute la Caracal, iar politicienii argeşeni nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să încerce să profite electoral de pe urma acestora. Aşa se face că uni dintre ei s-au şi grăbit să trimită în spaţiul public tot felul de comunicate de presă pline de cuvinte meşteşugite, doar, doar vor mai captura de la prostime capital electoral. Iată, mai jos, doua mostre de tupeu de politician, două declaraţii publice care efectiv îi injosesc pe cei doi care nu au scos un cuvant când infractorul Dragnea numea la sefia Politiei Argeş un apropiat de-al său din Teleorman, partener intr-o firma cu cu fostul minstru de interne Carmen Dan.

 

Liberalul Miuţescu jeleşte: …și noi strigăm disperați, fără să ne audă nimeni 

Iată ce transmite, cu lacrimi de crocodil în ochi, Adrian Miuţescu, şeful PNL Argeş:
„Incompetența celor puși să vegheze la liniștea și siguranță noastră, impostura celor responsabili, lipsa de rușine și simț al răspunderii au dus la acest caz infiorator, petrecut la mai putin de 100 km de județul Argeș.
Cazul de la Caracal cutremură o țara întreagă și noi strigăm disperați, fără să ne audă nimeni, că sistemul acesta putred trebuie să dispară.
Ca părinți, bunici și oameni care apărăm valorile creștine, suntem stupefiați și revoltați, de asemenea.
În urmă cu doua săptămâni, cazul omului de afaceri de la Băiculești, omorât în bătaie, făcea înconjurul României și autoritățile au fost la fel.
Țara este plină de infractori și criminali în libertate, iar responsabilii nu vor să plece acasă!
Responsabilitatea, în cazul de față, începe de la administrația locală: două fetițe nu au avut mijloace de transport în comun pentru a ajunge în siguranță acasă!
Copiii din mediul rural sau din orașele mici ale acestei țări nu pot beneficia de transport sigur spre casă, școală.
Incompetența edililor?…cu siguranță DA, iar acest lucru se vede și în județul Argeș.
Copiii din mediul rural, chiar si din urban merg pe străzi neasfaltate, nepietruite, cu gropi, uneori cu noroi și zăpadă, în timp ce unii “Conducători de județ” aprind flăcări și artificii!
Aflam zilele trecute despre trei traficanți de droguri ce stateau liniștiți într-un bar din centrul Piteștiului.O doamnă pe nume Plumb spunea că România este ,,Țara lui Liviu Dragnea!”.
Ar trebui să vă scriem numele cu litere mici, domnilor și doamnelor responsabili, deoarece îndurerați românii în fiecare zi!”

Cătălin Rădulescu cere castrarea chimică a violatorilor! 

Tot această revoltă publică l-a făcut şi pe Cătălin Rădulescu, deputatul PSD de Argeş să ceară ca un proiect de lege pe care l-a mai făcut în Parlament să fie dezbătut, proiect în care cere castrarea chimică a violatorilor și pedofililor. Acest proiect a primit aviz negativ, dar după ultimele evenimente acest proiect este dezbătut de opinia publică şi propus ca temă de referendum. Iată ce spune Cătălin Rădulescu, deputatul PSD de Argeş în plină agitaţie naţională generată de crimele din Caracal:

„Văd ca acum se pune in discuție din nou , sa cerem un referendum pentru castrarea chimica a pedofililor și violatorilor . Cum așa , când eu am depus de 4 ani inițiativa legislativă privind castrarea chimica a pedofililor și violatorilor , și zace in Parlament , și a primit aviz negativ de la Min Justiției in timp ? Iar aceasta lege exista de 60 ani in SUA , și acum in marea majoritate a țărilor europene inclusiv in R. Moldova . Am inițiat in ultimii 7 ani legi așa zise “controversate “in momentul in care le-am depus , hulite de unii sau de alții , poate pentru ca le-am depus eu și nu vreun securist , dar care ulterior au fost cerute de marea majoritate a romanilor . Așa am inițiat legea privind înființarea secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție , asa am inițiat legea răspunderii magistraților ( măcelărită ulterior ca sa nu poată fi aplicată ) , legile de modificare a incompatibilității , conflictului de interese și a prescriptiei acestor fapte , prin care primarii sa nu își mai piardă mandatul pentru tot felul de ineptii și tot așa am inițiat și depus acesta lege de castrare chimica a pedofililor . Nu știu dacă am fost un vizionar dar știu sigur ca toate aceste inițiative depuse de mine mai devreme sau mai târziu au fost necesare , utile și cerute de toti . Așa ca , le cer tuturor colegilor din coaliția PSD + ALDE cât și oricăror colegi parlamentari ai altor partide, președintelui camerei, liderilor camerei și senatului, conducerii camerei și senatului , sa introducem urgent, in procedura de urgentă, dezbaterea și adoptarea acestei legi de preventie medicală care sa ne ferească copii de pedofili și violatori.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ULTIMA ORĂ! Argeșul a depășit pragul de 1000 persoane infectate cu COVID – 6 MORȚI ÎN WEEKEND

Publicat

in

De

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:

-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 126;
-persoane internate în spital: 426 (dintre care 10 la ATI);
-persoane asimptomatice aflate în unități de izolare și tratament: 24;
-persoane vindecate: 249;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1016;
-persoane decedate: 53.

Decese 48-53:
Deces 48: Bărbat, 69 de ani, internat pe 19.06.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, transferat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea. Decedat pe 03.07.2020 la SJU Vâlcea. Comorbidități: diabet zaharat, boală renală cronică;
Deces 49: Bărbat, 72 de ani, internat pe 19.06.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, transferat la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Decedat pe 02.07.2020 la SJU Târgoviște. Comorbidități: boală renală cronică, HTA;
Deces 50: Bărbat, 84 de ani, internat pe 13.06.2020 la Spitalul Orășenesc Mioveni, secția ATI, transferat la Spitalul Municipal Câmpulung, unde a decedat pe 04.07.2020. Comorbidități: fibrilație arterială permanentă, HTA, BPOC;
Deces 51: Bărbat, 47 de ani, internat pe 03.07.2020 la Spitalul Județean de Urgență Pitești, secția ATI. Decedat pe 05.07.2020 în secția ATI. Comorbidități: diabet zaharat 2 decompensat, obezitate, psoriazis;
Deces 52: Bărbat, 76 de ani, internat pe 03.07.2020 la Spialul Județean de Urgență Pitești, secția Medicală II, transferat la secția Boli Infecțioase și apoi la Spitalul Municipal Câmpulung. Decedat pe 05.07.2020 la Spitalul Câmpulung, în secția ATI. Comorbidități: insuficiență respiratorie severă, diabet zaharat 2 decompensat, insuficiență renală cronică;
Deces 53: Bărbat, 63 de ani, internat pe 29.06.2020 la Spitalul Orășenesc Mioveni, transferat pe 30.06.2020 la Spitalul Municipal Caracal. Decedat pe 04.07.2020 la Spitalul Caracal. Comorbidități: boala Alzheimer, insuficiență respiratorie cronică, tulburare anxioasă nespecificată.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Mașină în flăcări în Argeș, la Tigveni,

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la un autoturism în localitatea Tigveni. Potrivit primelor informații incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit.
La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend