Conecteaza-te cu noi

Pitesti

RUŞINE ! În plină revoltă naţională, POLITICIENII ARGEŞENI vor să profite ELECTORAL din tragedia de la Caracal

Avatar

Publicat

in

România se confruntă cu o adevărată revoltă publică în ultimele zile, după evenimentele oribile petrecute la Caracal, iar politicienii argeşeni nu au găsit altceva mai bun de făcut decât să încerce să profite electoral de pe urma acestora. Aşa se face că uni dintre ei s-au şi grăbit să trimită în spaţiul public tot felul de comunicate de presă pline de cuvinte meşteşugite, doar, doar vor mai captura de la prostime capital electoral. Iată, mai jos, doua mostre de tupeu de politician, două declaraţii publice care efectiv îi injosesc pe cei doi care nu au scos un cuvant când infractorul Dragnea numea la sefia Politiei Argeş un apropiat de-al său din Teleorman, partener intr-o firma cu cu fostul minstru de interne Carmen Dan.

 

Liberalul Miuţescu jeleşte: …și noi strigăm disperați, fără să ne audă nimeni 

Iată ce transmite, cu lacrimi de crocodil în ochi, Adrian Miuţescu, şeful PNL Argeş:
“Incompetența celor puși să vegheze la liniștea și siguranță noastră, impostura celor responsabili, lipsa de rușine și simț al răspunderii au dus la acest caz infiorator, petrecut la mai putin de 100 km de județul Argeș.
Cazul de la Caracal cutremură o țara întreagă și noi strigăm disperați, fără să ne audă nimeni, că sistemul acesta putred trebuie să dispară.
Ca părinți, bunici și oameni care apărăm valorile creștine, suntem stupefiați și revoltați, de asemenea.
În urmă cu doua săptămâni, cazul omului de afaceri de la Băiculești, omorât în bătaie, făcea înconjurul României și autoritățile au fost la fel.
Țara este plină de infractori și criminali în libertate, iar responsabilii nu vor să plece acasă!
Responsabilitatea, în cazul de față, începe de la administrația locală: două fetițe nu au avut mijloace de transport în comun pentru a ajunge în siguranță acasă!
Copiii din mediul rural sau din orașele mici ale acestei țări nu pot beneficia de transport sigur spre casă, școală.
Incompetența edililor?…cu siguranță DA, iar acest lucru se vede și în județul Argeș.
Copiii din mediul rural, chiar si din urban merg pe străzi neasfaltate, nepietruite, cu gropi, uneori cu noroi și zăpadă, în timp ce unii “Conducători de județ” aprind flăcări și artificii!
Aflam zilele trecute despre trei traficanți de droguri ce stateau liniștiți într-un bar din centrul Piteștiului.O doamnă pe nume Plumb spunea că România este ,,Țara lui Liviu Dragnea!”.
Ar trebui să vă scriem numele cu litere mici, domnilor și doamnelor responsabili, deoarece îndurerați românii în fiecare zi!”

Cătălin Rădulescu cere castrarea chimică a violatorilor! 

Tot această revoltă publică l-a făcut şi pe Cătălin Rădulescu, deputatul PSD de Argeş să ceară ca un proiect de lege pe care l-a mai făcut în Parlament să fie dezbătut, proiect în care cere castrarea chimică a violatorilor și pedofililor. Acest proiect a primit aviz negativ, dar după ultimele evenimente acest proiect este dezbătut de opinia publică şi propus ca temă de referendum. Iată ce spune Cătălin Rădulescu, deputatul PSD de Argeş în plină agitaţie naţională generată de crimele din Caracal:

“Văd ca acum se pune in discuție din nou , sa cerem un referendum pentru castrarea chimica a pedofililor și violatorilor . Cum așa , când eu am depus de 4 ani inițiativa legislativă privind castrarea chimica a pedofililor și violatorilor , și zace in Parlament , și a primit aviz negativ de la Min Justiției in timp ? Iar aceasta lege exista de 60 ani in SUA , și acum in marea majoritate a țărilor europene inclusiv in R. Moldova . Am inițiat in ultimii 7 ani legi așa zise “controversate “in momentul in care le-am depus , hulite de unii sau de alții , poate pentru ca le-am depus eu și nu vreun securist , dar care ulterior au fost cerute de marea majoritate a romanilor . Așa am inițiat legea privind înființarea secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție , asa am inițiat legea răspunderii magistraților ( măcelărită ulterior ca sa nu poată fi aplicată ) , legile de modificare a incompatibilității , conflictului de interese și a prescriptiei acestor fapte , prin care primarii sa nu își mai piardă mandatul pentru tot felul de ineptii și tot așa am inițiat și depus acesta lege de castrare chimica a pedofililor . Nu știu dacă am fost un vizionar dar știu sigur ca toate aceste inițiative depuse de mine mai devreme sau mai târziu au fost necesare , utile și cerute de toti . Așa ca , le cer tuturor colegilor din coaliția PSD + ALDE cât și oricăror colegi parlamentari ai altor partide, președintelui camerei, liderilor camerei și senatului, conducerii camerei și senatului , sa introducem urgent, in procedura de urgentă, dezbaterea și adoptarea acestei legi de preventie medicală care sa ne ferească copii de pedofili și violatori.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Care sunt avantajele si dezavantajele dezinfectarii prin pulverizare?

Avatar

Publicat

in

De

Dezinfectarea prin pulverizare cu agenti alcoolici este in general considerata practica si rapida. Produsele oferite sunt gata de utilizare (nu este nevoie sa le dozezi), sunt usor de utilizat si rapid eficiente.

Spre exemplu, atunci cand cumperi o sticla de dezinfectant Hygienum, acesta este deja pregatit pentru aplicare, nu trebuie sa il mai diluezi si sa respecti procentele in acest sens.

Dezavantajele dezinfectarii prin pulverizare

Dar pulverizarea are si unele dezavantaje. Pe de o parte, dezinfectarea prin pulverizare poate duce la iritarea membranelor mucoase si la reactii alergice daca este utilizata incorect (ai grija la produsele care contin aldehida). Pe de alta parte, suprafetele sunt dezinfectate si curatate insuficient. O dezinfectare eficienta are loc numai acolo unde agentul ajunge efectiv. La pulverizare, totusi, ceata de pulverizare se asaza la suprafata sub forma de picaturi. Aceasta inseamna ca suprafata nu este complet acoperita. Prin urmare, stergerea ulterioara este esentiala pentru a distribui dezinfectantul pe intreaga suprafata.

Avantajele dezinfectarii prin pulverizare pe suprafetele mici

Chiar daca pentru suprafetele mari se recomanda alte solutii pentru dezinfectare, pulverizarea este esentiala pentru suprafete mici, margini si adancituri greu accesibile, de exemplu pe manerele usilor, mobilierului, receptoarelor telefonice, toaletelor si dispozitivelor. Deoarece astfel de zone nu sunt intotdeauna atinse cu laveta sau cu alte obiecte de stergere, pulverizarea este eficienta. Pulverizarea este un plus util pentru dezinfectarea suprafetelor care pot fi doar sterse cu materiale moi, asa cum sunt ecranele dispozitivelor. Hygienium este cu siguranta un dezinfectant care merita toata atentia in acest sens.

Pe ce suprafete se poate face dezinfectia prin pulverizare?

Sunt mai multe suprafete care permit cu siguranta dezinfectia prin pulverizare. Spre exemplu, in momentul in care vrei sa dezinfectezi anumite obiecte cu Hygienium dezinfectant, care vine in sticluta cu pulverizator, poti lua in calcul mai multe suprafete.

 • Ecranele de la telefoane si tablete – ecranul de la telefon este mereu in contact cu fata ta, exceptie facand momentul in care folosesti castile. In sensul acesta, iti recomandam sa tii cont de faptul ca pulverizarea se va face foarte usor, dar trebuie sa eviti produsele abrazive. Pulverizeaza ecranul si sterge-l ulterior cu dischete demachiante sau cu lavete moi si fine. O alta solutie este sa uzi direct o discheta demachianta cu dezinfectantul si sa stergi suprafata.
 • Manerele de la dulapuri si clantele de la usi – esti mereu cu mana pe manerele de la dulapuri si pe clante, iar acestea trebuie sa fie dezinfectate corect. In sensul acesta recomandam utilizarea dezinfectantilor cu pulverizator. Poti respecta aceiasi pasi ca si in cazul ecranului de la telefon, doar ca in acest sens iti recomandam sa te asiguri ca ai intins substanta pulverizata pe intreaga suprafata. Acesta este singurul mod in care te asiguri ca dezinfectantul pulverizat nu rateaza niciun loc.
 • Robinetii – robinetii sunt de asemenea obiecte pe care pui mereu mana si care pot fi dezinfectati foarte usor respectand pasii de mai sus, atunci cand nu vrei sa folosesti dezinfectanti concentrati pe care sa ii diluezi.
 • Talpile de la pantofi – daca vrei sa iti dezinfectezi talpile de la pantofi, este mult mai usor sa faci asta cu ajutorul unui dezinfectant pulverizat. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca dezinfectantul se potriveste pentru materialul din care sunt facute talpile pantofilor, pentru a nu le deteriora.

Recomandari dezinfectare prin pulverizare

Atunci cand pulverizezi, tine cont de urmatoarele:

 • Nu pulveriza in aer;
 • Pulverizeaza suprafata de la o distanta mica (aproximativ 30 cm);
 • Pulverizeaza energic;
 • Sterge din nou acolo unde este posibil;
 • Din cauza riscului de alergii, nu pulveriza niciun produs care contine aldehida. Tine cont si de faptul ca aldehidele includ formaldehida, glioxal si glutaral;
 • Agentii alcoolici sunt potriviti numai in zone mici. Nu pulveriza pe suprafete mari. Evita sursele de foc si caldura si opreste dispozitivele electrice in prealabil;
 • Nu pulveriza dezinfectati pe suprafetele umede. Dezinfectantul este diluat si, prin urmare, are mai putin efect;
 • Pentru suprafete netede, este recomandabil sa aplici agentul alcoolic direct pe o carpa si sa stergi. Instructiuni de aplicare: umezeste bine o carpa curata cu un dezinfectant rapid din sticla de pulverizare si sterge suprafata. Astfel nici nu mai este nevoie sa pulverizezi.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Simona Bucura Oprescu: “PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală”

Avatar

Publicat

in

De

Simona Bucura Oprescu: “PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală” Simona Bucura Oprescu, deputat în Parlamentul României din anul 2012 până în prezent, este vicepreședinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului. Are o viziune clară privind administrația publică locală, deoarece începând cu anul 2004 a fost consilier județean, apoi vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Una dintre principalele sale preocupări în Parlament a fost și va fi cea legată de îmbunătățirea condițiilor de trai din toate localitățile României.

“În activitatea mea de deputat, una dintre măsurile pentru care mă bucur foarte mult că au fost adoptate în Parlament este Programul Național de Dezvoltare Locală. Vom merge și mai departe. La fel ca și în perioadele în care am fost la guvernare, și pentru perioada 2021-2024 punem accent pe creșterea nivelului de trai prin dezvoltare regională și locală.
Prin voință politică, PSD va înființa Fondul Național de Dezvoltare Locală din al cărui buget vor fi finanțate lucrări pentru a îmbunătăți condițiile de trai în toate comunele și orașele României.
Din acest Fond vor fi făcute investiții pentru:

 • reabilitare drumuri, străzi, poduri, pasaje
 • rețele de alimentare cu apă și canalizare
 • conformarea la țintele obligatorii asumate privind salubrizarea localităților
 • construcția sau reabilitarea căminelor culturale
 • construcția sau modernizarea de baze sportive.

Mereu când PSD a fost la guvernare românii au dus-o mai bine. De aceea este important să conștientizăm cu toții faptul că modul în care votăm influențează direct modul în care trăim!”, declară Simona Bucura Oprescu.

Realizat de Klanar Imob Tour SRL la comanda PSD – Organizatia Județeană Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 11200020

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend