Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rușii susțin că rezistă eroic în fața ‘ofensivei’ armatei ucrainene: ‘Linia frontului e stabilizată’

Publicat

in

Luptele din nord-estul Ucrainei continuă la intensitate maximă. Armata ucraineană atacă în forță, fiind susținută de forțele Occidentale, însă armata Feredației Ruse susține că rezistă, ba chiar că stabilizează linia frontului. Ambele tabere au puncte de vedere total opuse asupra cursului evenimentelor, iar o sursă independentă pentru verificarea informațiilor nu există.

NATIONAL

Bulgaria comemorează victimele regimului comunist

Publicat

in

ulgaria a marcat Ziua Omagiului adus Victimelor Regimului Comunist la 1 februarie. În Parlament, deputaţii au ţinut un minut de reculegere şi au citit declaraţii cu această ocazie, notează BTA.

Citeste mai mult

NATIONAL

PSD continuă ofensiva împotriva multinaționalelor: ‘Companiile mari își diminuează artificial profiturile, cu scopul vădit de a-și reduce obligațiile stat’

Publicat

in

PSD promovează, „fără rezerve”, principiul unei taxe de solidaritate pe veniturile marilor companii pentru că o astfel de măsură este absolut necesară în contextul actual în care populația și firmele mici se confruntă cu o creștere substanțială a prețurilor, transmite formațiunea politică într-un comunicat de presă.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend