Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Rusia cere Londrei să nu mai răspândească absurdităţi

Publicat

in

Rusia a respins duminică, calificându-le drept absurde, acuzaţiile Londrei la adresa sa, conform cărora încearcă să instaleze un lider pro-rus în Ucraina, transmite AFP.

„Solicităm Foreign Office-ului (ministerul britanic de externe) să înceteze să mai răspândească absurdităţi”, a reacţionat ministerul rus de externe pe Twitter.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Porturi închise din cauza vântului puternic

Publicat

in

De

Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise miercuri din cauza vântului puternic, potrivit news.ro.

”Începând cu ora 07:30, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia au fost închise transportului  maritim şi fluvial”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Decizia a fost necesară din cauza vântului puternic.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Consiliul de Securitate al ONU va discuta despre bombardamentele asupra centralei nucleare Zaporojie

Publicat

in

De

Consiliul de Securitate al ONU va discuta despre bombardamentele vizând centrala nucleară ucraineană din regiunea Zaporojie în estul ţării, informează miercuri DPA.

Rusia a solicitat marţi o întâlnire a celui mai puternic organism al ONU pentru joi după-amiază la New York, potrivit Agerpres.

Consiliul de 15 membri va fi informat de Rafael Grossi, director general al Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), cu privire la situaţia de la centrala electrică Zaporojie.

Centrala nucleară din oraşul Energodar în regiunea Zaporojie a fost bombardată în mod repetat în weekend şi a suferit unele pagube, dar infrastructura critică este considerată a fi intactă.

Rusia şi Ucraina s-au învinuit reciproc pentru atacuri. Nu este posibilă verificarea independentă a afirmaţiilor.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend